Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οθόνης μέχρι 190ευρώ...

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάχτε να δείτε παιδιά...

Τόσο καιρό (5 χρόνια) έχω μια FUJITSU-SIEMENS με την οποία είχα μείνει ευχαριστημένος... μέχρι που μια μέρα έβαλα κάποιο παιχνίδι σε αυτήν και στην τηλεόραση μαζί... περίμενα φυσικά καλύτερη ποιοτητα στην οθονη του υπολογιστη.

Αλλά μπα... η ποιότητα της τηλεόρασης μακράαααααααααν!! καλύτερη...(η τηλεοραση ηταν sony wega) sony... ίσως το καλύτερο όνομα στον χώρο της οθόνης... κατά την γνώμη μου...

Τώρα θέλω μια οθόνη με αυτά τα χρήματα η οποία τουλάχιστον να μου δώσει ένα καλό αποτελεσμα... (ισως καλύτερο και απο το φορητο που εχω <sony with x-black LCD> ΑΝ γίνεται)

Τώρα θα έχει ή όχι dvi, 20" ή 22" δεν ξερω...

Από ότι κατάλαβα όμως καλό θα ήταν να υπάρχει dvi (ίσως αναγκαίο), δεκτόν...

Τώρα όσο για τις οθόνες που προτείνεις φίλε μου είναι 20", γιατί να μην πάω σε αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168193 ή οποία όπως έχει ειπωθεί και ποιο πάνω έχει καλές κριτικές...

Τώρα αν πάμε σε 22" δεν υπάρχουν και πολλές κάτω από τα 200ευρω με dvi με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά όπως μια LG που αναφέρεται ποιο πάνω... και να και κάτι άλλο, η LG ή η SAMSUNG είναι καλύτερη?? νομίζω η δεύτερη ετσι??

Τώρα τι λέτε εσείς? Να πάω σε 20" και μια Χ ποιότητα απεικόνισης ή σε μια 22" και ποιο <<κακη>> ποιοτητα απεικόνισης?? αν υπάρχουν δηλαδή αισθητές διαφορές δηλαδη, δεν ξέρω... Εμένα νομίζω ότι τι 20" τι 22" από τις 17" που είμουν σίγουρα είναι καλύτερες...

Για πείτε μου...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως...:-)

Δημοσ.

το καλωδιο τι το θελουμε παλι???

αυτο το "DVI-D Dual Link" το εχει η καρτα γραφικων απο εξω αλλα... πρεπει δηλαδη να παρω και το καλωδιο αυτο?? αυτο που θα εχει η οθονη μεσα δεν κανει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...