Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτη συμπεριφορά σε κατάστημα μπαταριών Δήσιος


tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να γνωρίζουν όλοι με ποιους «επαγγελματίες» έχουμε να κάνουμε…

Έκανα μια παραγγελία από το εν λόγω κατάστημα μιας μπαταρίας για ένα PDA η οποία μου εστάλη με courier

σε εύλογο χρονικό διάστημα.Φορτίζω την μπαταρία πλήρως και διαπιστώνω ότι το PDA μια μου έδειχνει τη μπαταρία ότι είναι πλήρως φορτισμένη και μια άδεια.Δούλευα στο PDA για 20 πχ λεπτά μετά από την πλήρη φόρτιση και μετά στα καλά καθούμενα άδειαζε τελείως.Τη φόρτισα 4-5 φορές ώστε να φτάσει στο μέγιστο της απόδοσής της αλλά πάλι τα ίδια προβλήματα.Μετά από 20 λεπτά, μετά από 1 ώρα (όποτε ήθελε…) μου έβγαζε ότι ήταν άδεια και μετά έσβηνε τελείως το PDA.

Τηλέφωνο στην εταιρία και κατόπιν συνενόησης μου ζητάνε να τη στείλω πίσω για έλεγχο.Μετά από 3 μέρες αναμονής , κανένα τηλέφωνο.Παίρνω να μάθω τι έγινε,μου απαντάνε ότι δεν την έχουν κοιτάξει ακόμα τη μπαταρία.Μου λένε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου.Συγκεκριμένα ο Κύριος Παπαδόπουλος.Περιμένω άλλες 2 μέρες , πάλι τίποτα.Τηλεφωνώ πάλι, ο Κύριος Παπαδόπουλος λείπει…Με ενημερώνουν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου μόλις έρθει στο μαγαζί.Να μην τα πολυλογώ ξαναπαίρνω εγώ και επιτέλους τον βρίσκω.Την μπαταρία δεν την είχε καν κοιτάξει όπως μου είπε.Του εξηγώ ποιο είναι το πρόβλημα.Με ρωτάει αν τις έκανα 3-4 φορτήσεις για να αρχίσει να αποδίδει σωστά, απαντάω καταφατικά.Τον ρωτάω μήπως είναι πολυκαιρινή και έχει χάσει τις ιδιότητές της ακόμα και σφραγισμένη όπως είναι και μου απαντάει ΟΧΙ.Μου λέει θα την βάλει στον παλμογράφο να την δει.Την επόμενη ξαναπαίρνω φυσικά εγώ τηλέφωνο, αποφαίνεται ο Κύριος Παπαδόπουλος ότι όντως η μπαταρία είναι ελλατωματική και μου στέλνει ΧΩΡΙΣ επιπλέον χρέωση δική μου μια ΝΕΑ μπαταρία ΕΠΙΣΗΣ σφραγισμένη όπως η πρώτη.Η μπαταρία μετά από τη συνηθισμένη διαδικασία φόρτησης παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.Όλη αυτή η ταλαιπωρία πήρε 2 εβδομάδες.

Ούτε μπαταρία έστειλα πίσω πάλι,ούτε τηλέφωνα ξαναπήρα,ούτε τίποτα.Πήγαν στον κουβά και οι 2 καινούριες μπαταρίες,παραγγέλνω άλλη μπαταρία από e-shop με έδρα την Ολλανδία όπου οι κεντρικές της αποθήκες εδρεύουν στο….Hong Kong.Μετά από 10 συνολικά ημερολογιακές μέρες (και όχι εργάσιμες) μου έρχεται δέμα με airmail από Hong Kong με την καινούρια μπαταρία μου με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά και τιμή παραπλήσια με αυτή του ΔΗΣΙΟΥ.Η μπαταρία δουλεύει κανονικότατα και κρατάει 1 εβδομάδα και πλέον.

Φαίνεται ότι στον «ΔΗΣΙΟ» είχαν βαρύ πρόγραμμα και δεν είχαν το χρόνο να ασχοληθούν με την ασήμαντη για αυτούς περίπτωσή μου.Τόσο βαρύ που ειδικά τον Κύριο Παπαδόπουλο δεν μπορούσε να τον βρεί κανείς κάποια στιγμή στο ίδιο του το μαγαζί.Ίσως και να κρυβόταν από τα τηλεφωνήματα άλλων πελατών με παρόμοια προβλήματα σαν το δικό μου.

Όλα αυτά τα αναφέρω για να καταλάβουν μερικοί «επαγγελματίες» και ακόμα περισσότερο αυτοί του χώρου των ηλεκτρονικών και των υπολογιστών, ότι δεν τρώμε κουτόχορτο και ότι κάνουν θα τα λουστούν.Το after sale service για αυτούς είναι προφανώς άγνωστες λέξεις και μετά την αγορά ενός προιόντος ισχύει το γνωστό : Δεν σε είδα δεν σε ξέρω.Πολύ απλά ποντάρουν στο ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί τους και αυτοί θα συνεχίσουν να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιός, καλός, γνωστός Δήσιος.Απαράδεκτες τιμές και ανύπαρκτη εξυπηρέτηση.Αλλά εγώ από τα λεγόμενα σου θα κρατήσω αυτό :

 

 

 

 

Μου λέει θα την βάλει στον παλμογράφο να την δει.

 

 

Τι στο κέρατο θα δει με τον παλμογράφο στην μπαταρία;

Μα ΤΟΣΟ άσχετοι και μυνχάουζεν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά σε ποιο κατάστημα έγινε αυτό?

 

Στο παρελθόν είχα περάσει απο την ΔΗΣΙΟ στα Βριλήσια για να

ρωτήσω για μπαταρία φορητού...Όμως είπα ότι θα ψάξω μήπως

βρω στο internet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά σε ποιο κατάστημα έγινε αυτό?

Δεν ξέρω σε ποιό.Εγώ την παραγγελία την έκανα από το site της εταιρίας.Τώρα το ποιό δεν με ενδιαφέρει.Με ενδιαφέρει που τους έπαιρνα τηλ και 3 λαλούν και 2 χορεύουν.Τελικά παράγγειλα από εδώ http://www.batteryupgrade.com/ και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και θα ξαναπαραγγείλω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ήθελα να πάρω απο τον Δησιο για το Ups. Τελικά πήρα απο συνοικειακό μαγαζί και έμεινα ευχαριστημένος ;) Ετσι είναι φίλος. Οταν οικονομάνε μετά δεν ασχολούνται .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά να τους κανετε παντα καταγγελια στο συνηγορο του πολιτη, επισης αυτο λειτουργει κ ως εκφοβισμος-απλα βασιζονται πως δε θα τους κυνηγησεις αλλα καποια στιγμη επιτελους κ στην ελλαδα πρεπει να βγαινουν κ καποιες μαυρες λιστες επιτελους με ολους αυτους που κοροιδευουν το κοσμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Ξεθάβω το θέμα μια και εγώ μόλις σήμερα έχασα τα λεφτά μου. Θα μου πείτε τώρα σιγά το ποσό, αλλά παραθέτω όλα όσα είδα κι εγώ με τη σειρά μου. Άλλωστε θα μπορούσα να είχα δώσει πολύ περισσότερα από όσα έχασα τελικά. Και επιπλέον δεν του τα χρωστάω κι όλας.

 

σε εύλογο χρονικό διάστημα.Φορτίζω την μπαταρία πλήρως και διαπιστώνω ότι το PDA μια μου έδειχνει τη μπαταρία ότι είναι πλήρως φορτισμένη και μια άδεια.Δούλευα στο PDA για 20 πχ λεπτά μετά από την πλήρη φόρτιση και μετά στα καλά καθούμενα άδειαζε τελείως.

 

Ακριβώς τα ίδια χάλια είχα κι εγώ. Οι μπαταρίες ήταν λες και είχαν χρησιμοποιηθεί. Αγορασμένες από το κατάστημα των Βριλησσίων Λ. Πεντέλης 98. Αλλά από ότι κατάλαβα επειδή πήγα και τις άλλαξα στο κέντρο, στην πλατεία Καρύτση 10, στο άλλο τους κατάστημα, κι εκεί τα ίδια χάλια ήταν. Ο υπεύθυνος μου είπε κατάμουτρα ότι υπάρχει περίπτωση και 50 μπαταρίες να μου πουλούσε θα μπορούσαν να είχαν το ίδιο πρόβλημα. Είχα αγοράσει 6 από αυτές και του αναρωτήθηκα «μα καλά, και οι 6 είχαν πρόβλημα;», Ναι λοιπόν, θα μπορούσαν και 50 φορές να είχαν το ίδιο «πρόβλημα». Βέβαια από ό,τι φαίνεται όλες τους οι μπαταρίες έτσι δουλεύουν. Δεν πρόκειται για πρόβλημα στη μπαταρία, αλλά πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Απορώ πως δεν το έχουν κλείσει το μαγαζάκι τους. Όχι πως έμπαινε και πολύς κόσμος για να είμαι και ειλικρινής! Μάλλον θα τους πήραν χαμπάρι. Απατεώνες στην κυριολεξία.

 

Μου λέει θα την βάλει στον παλμογράφο να την δει.
Κι εμένα στον παλμογράφο μου την έβαλε! Και βρήκε ότι θέλει φόρτισμα! Φυσικά αυτό το γνώριζα πριν ακόμα τη δουν αυτοί οι άχρηστοι.

 

Μπορείς να γράψεις μάρκα της παλιάς και της καινούργιας;
Η μάρκα των δικών μου πάντως ήταν Europower. Υποτίθεται αυστριακή και ευρωπαϊκής ποιότητας. Τρομάρα τους…

 

Να σας ενημερώσω πως υπάρχει και άλλο κατάστημα, πάρα πολύ μικρό, σχεδόν τρύπα που πουλάει κι αυτό μπαταρίες, λίγο πιο κάτω από το Δήσιο, πριν από 2 χρόνια που είχα πάρει και από αυτόν, τις έχω ήδη πετάξει νομίζοντας πως στην αρχή έφταιγε ο φορτιστής μου. Όταν αγόρασα από το φίλο μας το Δήσιο και καινούριο φορτιστή μαζί με τις ολοκαίνουριες μπαταρίες αλλά με τα ίδια αποτελέσματα, εκεί κατάλαβα πως δεν έφταιγε ο φορτιστής αλλά ο προμηθευτής τους που έχει γεμίσει την εκεί με περιοχή με αυτές τις υπέροχες μπαταρίες. Φυσικά και το ανάθεμα δεν το ρίχνω στο προμηθευτή τους αλλά στους ιδίους.

 

Για την ιστορία και μόνο, όταν πρωτοάρχισα να αγοράζω μπαταρίες από τα γνωστά καταστήματα Γερμανός, εξακολουθώ και έχω τις μπαταρίες του ακόμα και τώρα παρότι έχουν το ¼ της χωρητικότητας των καινούριων. Σαφώς και ο Γερμανός θα έχει και αυτός πολλά παράπονα και προβλήματα, αλλά σε εμένα τουλάχιστον δεν έχουν ευτυχώς ακόμα εμφανιστεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τις υγείες σου και εσύ :lol:

Να σου δώσω το link να παραγγείλεις από εξωτερικό? Και πιο γρήγορα θα σου έρθει και η μπαταρία θα παίζει μια χαρά.

Μην τους ξαναπάρεις τηλέφωνο.Θα χαλαστείς και δεν λέει.Αυτοί δεν χαμπαριάζουν.

Η μάλον πάρτους και πες στον υπεύθυνο επι λέξη : Φιλαράκι εαν σε ενδιαφέρει έχω ένα καλό e-shop με κανονικές μπαταρίες και όχι τζούφιες.Και μάλιστα η λιανική τους θα σου έρθει πιο φτηνά και από τη δική σου χοντρική....:lol:

Παίζουν και τους παλμογράφους στα δάχτυλα τρομάρα τους...

Αντε μην τους πάρω δώρο κανά απινιδωτή και τους απινιδώσω όλους εκεί μέσα....:lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...