BWolfgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Λάθος Θετικός βαθμός = έξυπνος Συγκριτικός βαθμός = εξυπνότερος Σχετικός υπερθετικός = ο εξυπνότερος Απόλυτος υπερθετικός = ο κος Πανεξυπνίδης!
gnsX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 4-0 με πέναλντι κι η βάρκα γέρνει και με τους φίλους τους παλιούς κάθεται και πίνει ο Στέλιος ο μπεκρής Πέρασα;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 4-0 με πέναλντι κι η βάρκα γέρνεικαι με τους φίλους τους παλιούς κάθεται και πίνει ο Στέλιος ο μπεκρής Πέρασα; Στο SPAM και στο Offtopic, ίσως μάλλον Koritsi_Gia_Grammatiki είσαι Βασικά, είναι μεγάλο θέμα αυτό που λες.. ;p Κάποτε είμουν μοναδική εδω μέσα λόγω του τρόπου που μιλούσα..Ντάξ, ο αρχικός λόγος ήταν επειδή μπήκα εδω να κάνω φασαρία και γενικά "για πλάκα"..Μιλούσα με τη διάλεκτο του Gamer, με χρώμα, και ατέλειωτα Abbreviations (Έκοβα τις λέξεις..). Και βασικότερο χαρακτηριστικό τα "Greeklish". Και θέλω να ευχαριστήσω το Administration που μου άνοιξε τα μάτια, και με έκανε να συνηθίσω να γράφω Ελληνικά (και μόνο Ελληνικά)..και θα ήθελα επι της ευκαιρίας να παραδεχτώ το λάθος μου ενώπιον όλων.. Φυσικά, ήξερα να μιλάω/γράφω Ελληνικά, απλα θεωρούσα οτι το Internet είναι μόνο για Λατινικούς χαρακτήρες και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.. Έκανα λάθος, τα Ελληνικά είναι, μακράν, πιο ευανάγνωστα..και πολύ πιο τακτοποιημένα και όμορφα στο μάτι.. Πάντως κάτι που έμαθα και πρέπει να το μάθετε και όλοι εσείς, είναι να μην ψυχολογήτε/κρίνετε κάποιον απο το τρόπο που γράφει στα Forum Boards..Είναι κάτι λιγότερο απο μια "πρώτη εικόνα". Θα κάνετε λάθος, πέφτοντας έξω, μερικές φορές και θα το καταλάβετε.. Ευχαριστώ και πάλι για τη λέξη /Κoritsi_Gia_PC
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αντί να αγκαλιάζετε με αγάπη τη στροφή της φίλης μας στον κόσμο της ορθογραφίας και της καλαισθησίας, τη δουλεύετε. Μη μασάς sistah, εγώ εγκρίνω και μειδιάζω χαρωπός.
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μη μασάς sistah, εγώ εγκρίνω και μειδιάζω χαρωπός. Αλλά όλοι ξέρουμε πως όταν ο Lucifer μειδιάζει χαρωπός, κάτι πολύ κακό πρόκειται να συμβεί.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αντί να αγκαλιάζετε με αγάπη τη στροφή της φίλης μας στον κόσμο της ορθογραφίας και της καλαισθησίας, τη δουλεύετε. Μη μασάς sistah, εγώ εγκρίνω και μειδιάζω χαρωπός. Ελα μωρέ Luci..Που θα μας την πεί ο Toufίσκος Peace out..Εγω γούσταρα να τη κάνω τη δήλωση και την έκανα ας πεί ο καθένας ότι θέλει απο εκεί και πέρα ^^ Απλά ΚΥΡΙΩΣ ήθελα να τα διαβάσει αυτά ο Hal που τον είχα κατσαδιάσει τότε, άσχημα /Koritsi_Gia_PC
sodeli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 disclaimer: εγω δεν την ειπα σε κανεναΝΕ Ο υπερθετικός του κανένα;
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ο υπερθετικός του κανένα; Ακριβώς. Όταν το "κανένας" αδυνατεί να περιγράψει εντελώς την απουσία.
madsc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ... Και θέλω να ευχαριστήσω το Administration που μου άνοιξε τα μάτια, και με έκανε να συνηθίσω να γράφω Ελληνικά (και μόνο Ελληνικά)..και θα ήθελα επι της ευκαιρίας να παραδεχτώ το λάθος μου ενώπιον όλων.. Welcome to the club then. Aυτό το δεχόμαστε ως συγγνώμη για ότι "ακούσαμε" εκείνο τον καιρό. Έκανα λάθος, τα Ελληνικά είναι, μακράν, πιο ευανάγνωστα..και πολύ πιο τακτοποιημένα και όμορφα στο μάτι.. Tώρα μάλιστα. /sc
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ...its one of those days that u enjoy being a mod ,,,ε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.