joker99 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 καλημερα σας θα ηθελα να κανω το εξης εχω σε ενα σπιτι: γραμμη ιντερνετ 24αρα pc με καρτα tv δεκτη supersport σε ενα αλλο εχω: ιντερνετ γραμμη pc πως μπορει να γινει απο το σπιτι που εχει το σουπερσπορ να δινω εικονα μεσω ιντερνετ στο αλλο σπιτι? (εχω συνδεσει το σουπερσπορτ να παιζει στο pc) μαλλον πως θελει καπια προγραμματα και στα δυο pc ετσι?εψαξα για καποιο tutorial στο νετ αλλα ακρη δεν βρηκα...δεν ξερω και καλα αγγλικα.
joker99 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα κατά VLC μεριά. πρεπει να ειναι ευκολο αλλα με τα αγγλικα μου δεν θα βγαλω ακρη...
vagpap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 http://translate.google.gr/translate?u=http%3A%2F%2Fforum.videolan.org%2Fviewtopic.php%3Ft%3D10783&sl=en&tl=el&hl=en&ie=UTF-8 Μεταφρασμένο, αυτόματα συνεπώς κάποια πράγματα μπορεί να είναι λίγο προβληματικά, στα Ελληνικά. Google powered
joker99 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ok ευχαριστω! αυριο θα κανω της πρωτες δοκιμες
100 010 00 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Για να κανεις video sreaming χωρις ομως να εχεις lag, πρεπει να εκπεμψεις σε class B ή VBR (variable bit rate) και φυσικα να ρυθμισεις το cps (cells per second) στα PCR/SCR/MBS. Αν αυτα σου ακουγονται γερμανικα, εχε υποψιν σου οτι ειναι τουλαχιστον κινεζικα με πολλα μαθηματικα ........... Βεβαια δε γνωριζω αν το ανωτερω προγραμμα που σου ειπε ο φιλος τα κανει αυτοματα ολα αυτα και ησυχαζεις
joker99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Για να κανεις video sreaming χωρις ομως να εχεις lag, πρεπει να εκπεμψεις σε class B ή VBR (variable bit rate) και φυσικα να ρυθμισεις το cps (cells per second) στα PCR/SCR/MBS. Αν αυτα σου ακουγονται γερμανικα, εχε υποψιν σου οτι ειναι τουλαχιστον κινεζικα με πολλα μαθηματικα ........... Βεβαια δε γνωριζω αν το ανωτερω προγραμμα που σου ειπε ο φιλος τα κανει αυτοματα ολα αυτα και ησυχαζεις οντως για κινεζικα μου ακουγονται αυτα. τελικα δεν βρηκα ακρη με το VLC και εχουν σπασει τα νευρα μου! δεν βρισκω και καποιο οδηγο στα ελληνικα....
nske Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Για να κανεις video sreaming χωρις ομως να εχεις lag, πρεπει να εκπεμψεις σε class B ή VBR (variable bit rate) και φυσικα να ρυθμισεις το cps (cells per second) στα PCR/SCR/MBS. Αν αυτα σου ακουγονται γερμανικα, εχε υποψιν σου οτι ειναι τουλαχιστον κινεζικα με πολλα μαθηματικα ........... Βεβαια δε γνωριζω αν το ανωτερω προγραμμα που σου ειπε ο φιλος τα κανει αυτοματα ολα αυτα και ησυχαζεις Τι σχέση έχει ένα πρόγραμμα media streaming over IP με παραμέτρους της τεχνολογίας ATM; Πώς μια οποιαδήποτε εφαρμογή θα μπορούσε να πειράξει αυτόματα παραμέτρους του ATM interface ενός ανεξάρτητου μηχανήματος; Ευτυχώς δε γίνεται, θα ήταν κάτι προβληματικό. Επίσης νομίζω ότι στην προκειμένη θα βοηθούσαν ελάχιστα, καθώς δεν πρόκειται για 2 άκρα ενός ATM δικτύου, το ATM δίκτυο αποτελεί απλά ένα μικρό κομμάτι της διαδρομής. Εφόσον πρόκειται να περάσει το stream από το Internet, το overhead στο last mile είναι η μικρότερη "κακοποίηση" που θα υποστεί. Αυτό που μάλλον θα βοηθούσε στην πράξη, μιας και μιλάμε για συνδέσεις ADSL που λογικά θα χρησιμοποιούνται και για άλλες δουλειές, είναι κάποιο QoS, ώστε να εξασφαλίζεται priority στο bandwidth του stream, τουλάχιστον στα δύο άκρα. Αυτό όμως, εφόσον δε γίνεται σε επίπεδο ATM χωρίς κατάλληλη πρόβλεψη από τον ISP, θα πρέπει να γίνει σε IP. Αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες βελτιστοποίησης αφού έχει στηθεί η υπηρεσία, ο joker99 δεν την έχει στήσει ακόμη.
joker99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 παιδια καποιος που να εχει στησει κατι τετοιο μπορει να δωσει λεπτομερειες,δεν το παλευω με τπτ..
2arkoudi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμασε αυτα http://www.justin.tv http://www.mogulus.com
joker99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 @2arkoudi τα λινκ ειναι παρα πολυ καλα ευχαριστω!ιδιως στο justin που εκανα τα πρωτα τεστ διχνει αστερι! πια ειναι καλη τιμη για τα bitrate στη εικονα και ηχο? η εικονα με ενδιαφερει πιο πολυ και οχι τοσο ο ηχος,εχω 24αρα γραμμη
100 010 00 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 α) Για ηχο αναλογα με τη ποιοτητα απο 20kbits ~ 100kbits Για video 384kbits αν μπορεις να το διαθεσεις παιζει πολυ καλα...... και με 64 μπορεις να δοκιμασεις να παιξεις αλλα θα εχεις πολλα καρε στον "αερα"
psalias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Επειδή είχα ώρα σήμερα σου έφτιαξα ένα mini tut, Πρώτα απ όλα το VLC είναι μονόδρομος (και γαμω τους μονόδρομους όμως) Βήμα 3 κανεις refresh και επιλεγεις την πηγή που θέλεις να streamareis video/audio αντίστοιχα. Βήμα 4 (τώρα που το βλέπω ξέχασα να αριθμήσω το προηγούμενο βήμα) Play localy - Βλέπει αυτό που streamareis (δεν είναι απαραίτητο όμως) Βήμα 5 επιλεγεις σε ποιο πρωτόκολλο θα streamareis , mmsh και εδώ μονόδρομος, βάζεις την ip σου και επιλέγεις και την port, άσε την 1234 είναι μια χαρά. Αρα ο φιλος σου θα ανοιξει το vlc του θα πατήσει το play και θα γράψει mmsh://xxx.xxx.xxx.xxx:1234 Βήμα 6 Επιλεγεις την κωδικοποίηση, ASF που χρησιμοποιώ είναι μια χαρά και εγγυημένη. Και πάλι όμως μπορείς να παίξεις πχ το row στέλνεις το σήμα από την πηγή σου αυτούσιο χωρίς κωδικοποίηση. Και από κάτω παίζεις με το transcoding options μέχρι να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Δοκίμασε να αλλάξεις το Bitrate. ελπίζω να βοήθησα... -----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 10 : 50 : 15----- Επίσης το άλλο που είναι γαμάτο είναι η επιλογή κάτω από το play localy που λέει file. Εκεί μπορείς αυτό που παίρνεις από την πηγή να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου
joker99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 φιλε νασε καλα θα το δοκιμασω αυριο να δω τι λεει,το βημα 1 και 2 δεν βλεπω.
psalias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν προσέξεις το prntscrn σου τα δείχνω, το βήμα 1 είναι το play
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.