John_F_L Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα το Mozilla Thunderbird. Το είχα συγχρονίσει με το e-mail μου στο yahoo. Επειδή όμως δν ήθελα να έχω όλα τα mail μέσα, έσβησα κάποια, τα οποία όμως για κάποιο λόγο σβίστηκαν κ μέσα από το e-mail. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω μέσα στο mail κ να μην υπάρχουν μόνο μέσα στο Thunderbird??? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
alex2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς όχι, διαγράφτηκαν μόνιμα. Και εγώ την είχα πατήσει έτσι στο παρελθόν αλλά δεν είχα βρει καμία άκρη, απλά ο Thunderbird (αν δεν προσέξεις με τις ρυθμίσεις) διαγράφει τα mail τελείως από τον server.
dwarves Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μην ανοίγω νέο thread έχω το εξής πρόβλημα με το thunderbird. Έχω τα vista home prem. η εγκατάσταση του thunderbird έγινε μία χαρά, email κατεβάζει κανονικά. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το κλείνω και πάω να το ανοίξω πάλι... πρέπει να το κάνω δυο τρεις φορές end task από το task manager των vista... και κάποια στιγμή ανοίγει... έχει κανείς να προτείνει κάτι για το θεματάκι αυτό? επίσης αναφέρω ότι το τρέχω και σαν administrator... αλλά πάλι τα ίδια.. με την τρίτη φορά ανοίγει... και μετά από end task στον task manager...
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Χρησιμοποιείς μήπως τίποτα extensions; Αν ναι, για δοκίμασε να τα κάνεις προσωρινά disable.
dwarves Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 μόνο το λεξικό έχω εγκαταστήσει. δεν νομίζω να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα γιατί το έχω δοκιμάσει και χωρίς extensions...
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Για δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα 2ο profile και να τρέξεις με αυτό τον Thunderbird: >http://www.mozilla.org/support/thunderbird/profile
metatron Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κ εγώ κάτι? γίνεται κάθε επαφή που προσθέτω στον thunderbird να προστίθεται κ στο webmail (gmail)? επίσης μου βγάζει 3 ομάδες επαφών, μπορώ να τις κάνω merge σε μια (χωρίς να μου κάνει διπλές καταχωρήσεις...)? τέλος γιατί όταν πάω να επιλέξω επαφές για να στείλω ένα mail δεν δουλεύει το cntl+a κ πρέπει να τις περνάω μία μία με cntl...??? ευχαριστώ!
dwarves Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Για δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα 2ο profile και να τρέξεις με αυτό τον Thunderbird: >http://www.mozilla.org/support/thunderbird/profile ευχαριστώ για τη συμβουλή...αλλά πάλι το ίδιο συμβαίνει.... θα το υποστώ...και θα περιμένω το update που θα κάνω σε windows 7 μπας και φτιάξει το πράμα....
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια σε windows 7 δεν καθεται καλα το thunderbird. Και σε εμενα δεν ανοιγε και δοκιμασα ολα τα κολπα που αναφεραν διαφοροι σε διαφορα forums αλλα το προβλημα επανερχοταν. Δυστυχως μετα απο χρονια χρηστης του thunderbird το ξηλωσα και εβαλα το outlook. Και αν λαβω υποψη μου το ποσο αργα λυνονται τετοια προβληματα απο το mozilla foundation θα ξαναδοκιμασω στην επομενη x.0 version!
dwarves Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 χμμμμ με βάζεις σε σκέψεις... αλλά επειδή θέλω το pc να είναι clean... θα προτιμήσω να έχω open source προγράμματα πάνω... λίγα end task θα κάνω παραπάνω...δεν χάλασε και ο κόσμος... ότι πληρώνεις....παίρνεις τελικά...
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω πάντως πως είναι θέμα συνεργασίας του TB με νεότερες εκδόσεις των Windows, όπως προαναφέρθηκε. Από την πρώτη στιγμή που πέρασα σε Vista x64 (με SP1 αρχικά και τώρα με SP2), ποτέ δεν παρατήρησα το συγκεκριμένο φαινόμενο. Αν δεν είναι πρόβλημα της εγκατάστασης του Thunderbird και/ή των ρυθμίσεών του (corrupt profile κλπ), τότε η παρουσία κάποιου 3ου software θα κάνει μάλλον τη λαδιά. Με πιο ύποπτη κατηγορία αυτήν των antivirus/antimalware/firewall.
dwarves Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Θα κάνω εγκατάσταση το sp2...γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν το έχω κάνει install...μιας και το laptop είναι πρόσφατα αγορασμένο... και εγώ πιστεύω ότι δεν φταίνε τα vista... μάλλον κάτι άλλο δημιουργεί το conflict... eset smart security ίσως... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:46 ---------- Ούτε με το sp2 έφτιαξε κάτι.... αρκετά ασχοληθήκαμε....
dwarves Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Για την ιστορία... μόλις έκανα uninstall το eset smart security... (έβαλα το free της microsoft) και το thunderbird ανοίγει κανονικά .... οπότε αυτό μου δημιουργούσε το προβληματάκι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.