Sleepless_007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει σκεφτεί κανείς παρόμοια ιδέα αλλά θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να φτιάξω κρίκους σαν αυτούς των ολυμπιακών αγώνων? Όχι τεράστιους βέβαια απλά κρίκους για να τους έχω στην πυλωτή του σπιτιού μας ώστε να έχω μεγαλύτερη ευελιξία στις κινήσεις από ότι θα είχα με ένα μονόζυγο.
georgemarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 γεια σου φιλε, ρωτα σε κανενα μαγαζι με οργανα γυμναστικης κοντα στο σπιτι σου αλλα.... ξανασκεψου το γιατι αυτα τα πραγματα ειναι επικυνδυνα και μπορεις πολυ ευκολα να τραυματιστεις (να φας τα μουτρα σου / να σου βγει κανενας ωμος). Δηλ δεν ειναι για να γυμναστεις με τους κρικους, αντιθετα, θελει να γυμναστεις πολυ ΠΡΙΝ πιασεις τους κρικους. Επισης θελει επιβλεψη. Αν ξερεις τι κανεις οκ, αλλιως πιασε καμια μπαρα για ελξεις
De@th L0rd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το πιθανότερο είναι να σπάσεις το κεφάλι σου έτσι και τοποθετήσεις κρίκους στην πυλωτή του σπιτιού.Καλύτερα βρες ένα γυμναστήριο δημόσιο που να έχει κρίκους και κάνε εκεί.Η ασφάλεια και η ακεραιότητα σου προέχει.
xardas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις τα παραπάνω η απλά να αγοράσεις 2 κουλούρια Σαλονικιώτικα να τα αφήσεις να ξεραθούνε να βρείς και μια καλή τριχιά να τα δέσεις στο φίς της λάμπας και να του δώσεις να καταλάβει
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κρίκοι χωρίς στρώμα απο κάτω είναι σίγουρο fail... ΣΙΓΟΥΡΑ πράγματα.. Ασε που αμα δεν είσαι ήδη fit θα απογοητευτείς μιας και θέλουν εκγύμναση ΠΡΙΝ ασχοληθείς με τους κρίκους. Καμία σχέση με μονόζυγα και τέτοια.. Χίλιες φορές ένα δίζυγο ή ένα μονόζυγο για τέτοιου είδους ασκήσης. Γενικά χρειάζεται γυμναστήριο... Ασε που δεν ειναι όσο διασκεδαστικό όσο φαίνεται.. ;p
Sleepless_007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κρίκοι χωρίς στρώμα απο κάτω είναι σίγουρο fail...ΣΙΓΟΥΡΑ πράγματα.. Ασε που αμα δεν είσαι ήδη fit θα απογοητευτείς μιας και θέλουν εκγύμναση ΠΡΙΝ ασχοληθείς με τους κρίκους. Καμία σχέση με μονόζυγα και τέτοια.. Χίλιες φορές ένα δίζυγο ή ένα μονόζυγο για τέτοιου είδους ασκήσης. Γενικά χρειάζεται γυμναστήριο... Ασε που δεν ειναι όσο διασκεδαστικό όσο φαίνεται.. ;p Klainmaingr έχεις δίκιο και εννοείται ότι θα έχω ένα στρωματάκι από κάτω να πέφτω στα μαλακά όπως επίσης πιστεύω ότι έχω κάνει αρκετή γυμναστική για να "προαχθώ" στους κρίκους.Εξάλλου ρε παιδιά δεν θα προσπαθησώ να εκτελέσω κανένα πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων απλά θέλω να κατεβαίνω στην πυλωτή μου και να έχω κατευθείαν τους κρίκους να αυτοσχεδιάζω κινήσεις στον αέρα. (Έχω πορωθεί με την ταινία The Peaceful Warrior ((
georgemarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ναι βρε, δε σου ειπαμε μην το κανεις, απλα εχε το νου σου γιατι μπορει να σακατευτεις ευκολα. Φαντασου να σου εχει ιδρωσει η παλαμη, να σου γλυστρησει απο το κρατημα, να περασει το χερι μεσα απο το κρικο την ωρα που εσυ εκανες αναποδη κωλοτουμπα. ΚΡΡΡΡΡΡΑΤΣ. Ξαφνικα ο καρπος σου θα αποκτησει επιπλεον βαθμους ελευθεριας κινησεων Αν ξερεις τι κανεις, οκ PS: Peaceful warrior, δεν εχω δει την ταινια αλλα ειχα διαβασει το βιβλιο πολυυυ παλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.