BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Αυτη η διαφημιση Google που εχει το site μας:-D τι ειναι? Λεει: Κέρδισε με τη βοήθεια του Η/Υ σου από 1000 έως 5000 € το μήνα. Μπηκα στο site τους απο περιεργεια και μονο, εχω δουλεια, και το μονο που εχεις να κανεις ειναι συμπληρωσεις μια φορμα (2-3 πραγματακια βαζοντας ενα τηλ και το e-mail σου) και αυτο ηταν ολο. Εχει και διπλα ενα ζευγαρακι που λεει κατι λαλακιες και πανω πανω ενα αμαξι (εγω εχω ακριβοτερο;)) κατι Αγγλους και μια φοτογραφια του σπιτιου μου (που τη βρηκαν ομως οι φουστηδες:mad:). Τελοσπαντων τι μουφα ειναι αυτη ρε παιδια?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Συγνωμη ρε φιλε αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις:o:o
pappous_soulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Addblock man,μπλοκάρει adds,πως να το πούμε
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Επρεπε να το goole it για να καταλαβω τι λετε. Δεν με πειραζουν οι διαφημισεις, φενεται πιο ωραιο το site:-). To θεμα μου ειναι το περιεχομενο της διαφημισης και οχι η διαφημιση σαν διαφημιση. Αν θελετε , επειδη μαλλον εσεις εχετε το αντι τετοιο, να προσθεσω το link για το site (αν επιτρεπεται),για να καταλαβεται περι τινος προκειται .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 δεν επιτρέπεται... κλασική περίπτωση spam...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Οχχ, τωρα θυμηθηκα παιδες. Ειχα μπει πριν καμποσο καιρο σε αυτη την φιπα και καταλαβα οτι προκειται για λαλακια. Δεν χρειαζεται ουτε να κανω spam ουτε καν topic δεν θα επρεπε να ανοιξω.:mad: Τωρα που θα βαλω και γω αυτο το adblock θα δουν οι λαλακες, που μου κλεβουν 15 λεπτα απο το πολυτιμο μου χρονο:devil: (βαλε και αλλα 15 την προηγουμενη φορα που μπηκα, ΜΙΣΗ ΩΡΑ απο την ζωη μου:shock:).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 np man, μην ξεχάσεις τον φόρο clopyright
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.