arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 καλσηπέρα παιδιά ψάχνω ένα καλό value for money 17άρι για μια φίλη μου. Αφού απέκλεισα τα acer και προσπέρασα γρήγορα τα FS, έπεσε το μάτι μου σε αυτό. Πως σας φαίνεται από τιμή σε σχέση με specs? κάθε άλλη πρόταση (περίπου σε αυτά τα λεφτά και κάτω) ευπρόσδεκτη.
HexStatic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Έχω το αντίστοιχο 15αρι με πιο δυνατό cpu . Πολύ καλό, και το παλιότερο μου laptop ήτανε HP . Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά γιατί 17αρι και οχι 15?
michalis2610 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δεν έγραψες για τι χρήση προορίζεται ο φορητός. Είδα ότι δεν θέλεις FS αλλά αν είναι για απλά πράγματα (office-internet-ταινείες) και θέλεις οπωσδήποτε 17'' εγώ θα κοίταγα το Amilo Pi 3625-LS1. Εχει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά που υπερκαλύπτουν τις παραπάνω χρήσεις και 2ετή εγγύηση σε πολύ καλή τιμή.
onty Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 καλσηπέρα παιδιά ψάχνω ένα καλό value for money 17άρι για μια φίλη μου. Αφού απέκλεισα τα acer και προσπέρασα γρήγορα τα FS, έπεσε το μάτι μου σε αυτό. Πως σας φαίνεται από τιμή σε σχέση με specs? κάθε άλλη πρόταση (περίπου σε αυτά τα λεφτά και κάτω) ευπρόσδεκτη. Φιλε μ εγω πηρα το συγκεκριμενο λαπτοπ οταν πρωτοβγηκε. Απο αποψη οθονης ειναι χαλια. Ενα εκατοστο στο πλαι να εισαι δεν μπορεις να δεις τπτ αν δεν εισαι ακριβως μπροστα του και υπο συγκεκριμενη γωνια. Απο design ειναι φοβερο και απο μπαταρια οκ.. Α..!Μετα απο 4 μηνες χρησης μου καηκε ενα pixel και να δω ποτε θα το παω για αλλαγη..
blaxos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 καλσηπέρα παιδιά ψάχνω ένα καλό value for money 17άρι για μια φίλη μου. Αφού απέκλεισα τα acer και προσπέρασα γρήγορα τα FS, έπεσε το μάτι μου σε αυτό. Πως σας φαίνεται από τιμή σε σχέση με specs? κάθε άλλη πρόταση (περίπου σε αυτά τα λεφτά και κάτω) ευπρόσδεκτη. .. αυτο εχω και εγω φιλε μου το πηρα πριν 3μηνες οταν πρωτοκυκλοφορησε!αρκετα καλο θα ελεγα!(αν δεν..θα πεσει να σε πλακωσει)εεεε....τι ελεγα???α..ναι.. σου πουλαω το δικο μου αν θελεις!
Arion_Mandrake Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το "μικτό βάρος 5,1" που λέει στην περιγραφή. Κρίνοντας με βάση τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τιμή, θα έλεγα ότι είναι αξιόλογο κομμάτι. Εξακολουθεί να είναι όμως 17άρι, άρα προβληματικό κατ' εμέ στοιχείο από άποψη φορητότητας (άλλωστε αυτός δεν είναι ο βασικότερος παράγοντας για να επιλέξει κάποιος laptop;). Γι' αυτό θα ρωτήσω κι εγώ, γιατί 17" και όχι 15";
basilis5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 απο εμπειρια θα σου προτεινω τοσιμπα σειρα Ρ μακραν τα καλυτερα για μενα, οχι απο πλευρα επιδοσεων αλλα απο ποιοτητα κατασκευης, εγγυησης και αξιοπιστιας
arxaggelos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλες τις απαντήσεις. Επειδή πολλοί ρωτάτε για τις ίντσες, όπως είπα είναι για μια φίλη η οποία έχει φαγωθεί να πάρει 17άρι παρόλο που κι εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου ότι είναι πολύ μεγάλα. Οπότε το προσπερνάμε αυτό αναγκαστικά. Καλό το FS που προτάθηκε παραπάνω, σε σχέση με τη χρήση που φαντάζομαι, και σίγουρα καλύτερη εγγύηση. Θα ήθελα να το δω απο κοντά για να το συγκρίνω με την οθόνη και την ποιότητα κατασκευής του HP, αν και το τελευταίο μου φαίνεται γενικά περισσότερο future-proof, για αυτό κλίνω πάντα προς τα καλύτερα specs. Ελπίζω κανένα Public ή Πλάισιο να τα έχει. Όσο για τα Toshiba, κι εγώ εκεί θα πήγαινα πρώτα αν και υπολείπονται σε specs σε αυτήν την τιμή, απλώς εξετάζω κάθε εναλλακτική, για αυτό ρωτάω για value for money μηχανήματα. Δηλασή, με δεδομένο ότι ποτέ δεν είχα HP, αν είναι το ίδιο καλά γιατί οχι? νομίζω οτι προέχει να την μεταπείσω για το μέγεθος...
basilis5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 αν δεν εχει σκοπο να το μετακινησει τοτε γιατι οχι 17 εγω που εχω και 17 σπιτι μου ειναι το το πιο βολικο λαπτοπ που εχω δουλεψει αρκει να μην εχεις συγνες μεταφορες υπαρχουν πλεον και 16 και 16.4 ιντσ σαν μεση λυση αλλα ειναι αρκιβες ακομα
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αν δειτε την 16.4 της sony με την υψηλη αναλυση θα παθετε πλακα. Και απο βαρος 3.1 με 3.2 κιλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.