katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σε μερικά και λίγα τυχαία mp3 που πάω να αναπαράγω με το winamp μόλις ξεκινήσουν μου βγαίνει μήνυμα σφάλματος και συνεχίζει να παίζει το τραγούδι και μόλις πατήσω "να μην αποσταλεί" κλείνει. Επίσης τα τραγούδια αυτά δεν παίζουν και με media player. Τα αρχεία όμως δεν είναι corrupted καθώς παίζουν με άλλα προγράμματα (VLC player,total video player) καθώς και σε PC φίλων με winamp. Έτσι έκανα τις εξής ενέργειες : 1)Unistal kai reinstal winamp 2)Unistal kai reinstal WMP 3)Uninstal ένα codec pack που είχα βάλει 4)reboot kai test the song Και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Οπότε και στράφηκα εδώ. Καμιά ιδέα???
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πέρνα μία τα αρχεία από το TidyMP3, μπας και έχουν κάποιο προβληματικό ID3 tag που κάνει τη ζημιά...
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πέρνα μία τα αρχεία από το TidyMP3, μπας και έχουν κάποιο προβληματικό ID3 tag που κάνει τη ζημιά... Κατέβασα το πρόγραμμα όμως είναι το πιο δύχρηστο πρόγραμμα του κόσμου. Διάβασα το READ ME,έγραψα αυτά που λέει στο CMD αλλά δεν κάνει τίποτα. Μπορείς να βοηθήσεις?
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Έλα, εύκολο είναι, γιατί κόλλησες; Δημιούργησε έναν νέο κατάλογο - έστω "C:\tidy" - και αντέγραψε εκεί μέσα τα προβληματικά MP3 μαζί με το EXE εκτελέσιμο του TidyMP3. Στη συνέχεια, άνοιξε ένα τερματικό και δώσε τις παρακάτω εντολές: >cd \tidy tidymp3.exe *.mp3 Ενδεικτικό output από πραγματικό παράδειγμα εκτέλεσης: >C:\tidy>tidymp3.exe *.mp3 TidyMP3 v1.4 - By BaSs-Z (C) 2004 - Public Domain! www.cuemaster.host.sk Disclaimer: Author cannot be held responsible for any damage. Always make backups when working with important data! Use /? option for help. Deep Purple.Deep Purple.07.April.mp3 - Cleaned 3854 bytes Deep Purple.The Book Of Taliesyn.01.Listen, Learn, Read On.mp3 - Cleaned 3474 bytes H.P. Lovecraft.H.P. Lovecraft.01.Wayfaring Stranger.mp3 - Cleaned 39541 bytes H.P. Lovecraft.H.P. Lovecraft.05.That's The Bag I'm In.mp3 - Cleaned 39523 bytes Finished! Processed 4 file(s) - cleaned 86392 bytes Αυτά...
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τελικά κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μετά από λίγο ψάξιμο.Το έβαλα να ελέγξει όλόκληρο τον φάκελο των MP3s και αργεί λίγο.Περιμένω τα αποτελέσματα.
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ, έτσι όμως θα σου αφαιρέσει τα tags από ΟΛΑ τα MP3 στον κατάλογο-στόχο (και στους περιεχόμενους υποκαταλόγους, αν χρησιμοποίησες το /s switch)...
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ακύρωσα τον έλεγχο όλων των mp3 μου γιατί θα τελείωνε αύριο. Το έβαλα να ελέγξει κάποια προβληματικά μόνο. Τελείωσε ο έλεγχος, μου είπε ότι έσβησε κάποιον αριθμό Bytes αλλά δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Το kill the king συνεχίζει να έχει πρόβλημα (και μάλιστα και στις 3 εκδόσεις που το έχω μήπως φταίει το όνομα..?)
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Γιατί, υπάρχουν περίεργοι χαρακτήρες στο filename;
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Απίστευτό, αυτό το αν φταέι το όνομα το είπα για πλάκα όμως είπα να το ελέγξω γιατί με τα κολοpc ποτέ δεν ξέρεις. Αντέγραψα το kill the king σε έναν άλλο φάκελο. Το έλεγξα, είχε πρόβλημα, άλλαξα το όνομα σε "1.mp3" και μετά έπαιζε κανονικά. -----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 11 : 08 : 53----- Γιατί, υπάρχουν περίεργοι χαρακτήρες στο filename; Ποιους περίεργους χαρακτήρες εννοείς? Τώρα που βρήκα λύση, πώς εξηγείται?Και πως θα λύσω το πρόβλημα χωρίς να χρειαστώ να μετονομάσω όλα μου τα προβληματικά mp3s?
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Accented characters κλπ. Δες αυτό για να καταλάβεις: How do I check / repair unicode named mp3 files?
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Accented characters κλπ. Δες αυτό για να καταλάβεις: How do I check / repair unicode named mp3 files? Δεν νομίζω να τίθεται θέμα μη αποδεκτών χαρακτήρων στο όνομα. Παραδείγματα ονομάτων προβληματικών mp3 μου: >05_Kill The King.mp3 1.Kill The King.mp3 17 Kapse - Notis Sfakianakis - 10' Deka me tono.mp3 Δεν βλέπω κάποιο παράξενο χαρακτήρα.
washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ...δεν έχει να κάνει με το πώς το...βλέπεις ΕΣΥ - έχει να κάνει με το encoding των χαρακτήρων... Περισσότερα (λεπτομερέστερα) απ' τον mod...
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 OK, κάνε το εξής τεστ για να σιγουρέψεις ότι δεν είναι πρόβλημα με τα filenames: Εγκατέστησε τον foobar2000 player και τρέξε τον. Κάνε drag'n'drop ένα προβληματικό αρχείο στο παράθυρο του foobar. Στη συνέχεια, δεξί κλικ και: [TABLE]| Παρακαλώ, όχι σχόλια για τις μουσικές προτιμήσεις μου! =p [/TABLE] Στην επόμενη οθόνη, στο πεδίο File Name Pattern βάλε: Αν σου εμφανίσει το παρακάτω μήνυμα: ...τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στο ίδιο το filename...
washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 [TABLE]| Παρακαλώ, όχι σχόλια για τις μουσικές προτιμήσεις μου! =p [/TABLE] [οff-on] ...πάνω που θυμήθηκα ότι ήθελα να σχολιάσω για την topic starter, "...μα καλά και 'συ, Rainbow με...Σφακιανάκη ; ! Έεεεελεος" [off-off...οφ!]
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 [οff-on] ...πάνω που θυμήθηκα ότι ήθελα να σχολιάσω για την topic starter, "...μα καλά και 'συ, Rainbow με...Σφακιανάκη ; ! Έεεεελεος" [off-off...οφ!] Ε τι να κάνουμε αυτά τα mp3 έτυχε να συναντήσω που είχαν πρόβλημα, όχι ότι ακούω και σφακιανάκη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.