Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αναπαραγωγής ΜP3

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
washcloud, λες αυτό να δημιουργεί το conflict στο PC της Κατερίνας;

:-D

Όχι ρε είναι

o σφακιανάκης.

(Τέτοια κακοποίηση τραγουδιού δεν έχω ξαναδεί...)

Δημοσ.

Δε θυμάμαι σίγουρα αλλά μήπως κατά το install δεν επέλεξες να μπουν όλα τα διαθέσιμα components/plugins; Για να σου εμφανίσει τη συγκεκριμένη επιλογή, χρειάζεται το File Operations component...

Δημοσ.

Το έκανα και βγάζει αυτό που λες.Οτι δηλαδή δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Αν δεν βάλω παρενθέσεις έξω το filename κάτι κάνει.

Δες τις εικόνες και βγάλε τα συμπεράσματά σου...

post-55110-129062977336_thumb.jpg

post-55110-129062977339_thumb.jpg

Δημοσ.

Σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ τί άλλο μπορεί να είναι και έχουμε παραβλέψει...

Μήκος path ίσως; Αν αντιγράψεις τα προβληματικά αρχεία σε έναν κατάλογο που η πλήρης διαδρομής του έχει λιγότερους χαρακτήρες (π.χ. "C:\test\whatever.mp3") ... ;

Δημοσ.

Ας επιστρέψουμε λίγο σε αυτό που έγραψες πιο πάνω:

Απίστευτό, αυτό το αν φταέι το όνομα το είπα για πλάκα όμως είπα να το ελέγξω γιατί με τα κολοpc ποτέ δεν ξέρεις. Αντέγραψα το kill the king σε έναν άλλο φάκελο. Το έλεγξα, είχε πρόβλημα, άλλαξα το όνομα σε "1.mp3"

και μετά έπαιζε κανονικά.

Άρα, το πρόβλημα είναι σίγουρα στο filename. Και λύνεται με rename. Αυτό που μπορείς να κάνεις λοιπόν είναι να περάσεις τα MP3 σου από μία εφαρμογή για mass tagging και να της πεις να σου κάνει rename τα αρχεία, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν στα ID3 tags. Αρκεί και η εφαρμογή αυτή να μην πάσχει από το ίδιο πρόβλημα με το Winamp και τον WMP.

Υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές (π.χ. TagScanner, Mp3Tag κλπ), αλλά μιας και έβαλες ήδη το foobar2000, μπορείς να κάνεις τη δουλειά με αυτό από την ίδια ακριβώς επιλογή που φαίνεται στα προηγούμενα screenshots...

Δημοσ.

Παράξενο πάντως φαινόμενο.Μάλιστα με το Kill the bill πειραματίστηκα με διάφορες μετονομασίες και παρατήρησα ότι όταν διέγραφα την λέξη Kill λυνόταν τον πρόβλημα, αλλιώς παρέμενε.

Δημοσ.
Μόνο η Uma Thurman μπορεί να μας σώσει τώρα... SmilieHehe.gif

:-):-):-)

(kill the king εννοούσα, στις ταινίες δεν κολλάει ακόμα το pc μου...)

Πάντως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι χιλιοακουσμένο και ποτέ δεν είχε πρόβλημα.

Τί έπαθε ξαφνικά???

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα μήνα περίπου μετά και συνεχίζω να συναντάω, σπάνια μεν αλλά μου σπάει τα νεύρα, τραγούδια που βγάζουν αναφορά σφάλματος στο winamp.

Τι να κάνω???? Δεν πάει άλλο. Η μετονομασία δεν είναι συνήθως λύση καθώς το νέο όνομα προκαλεί κι αυτό πρόβλημα (εκτός αν γράψω κάτι άσχετο και μετά δεν ξέρω ποιο τραγούδι είναι)

Δημοσ.

Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι bug του Winamp; Δοκίμασε τα «προβληματικά» αρχεία και με άλλον player: WMP/foobar2000/VLC/MPC...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...