parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 washcloud, λες αυτό να δημιουργεί το conflict στο PC της Κατερίνας; Serious genre mismatch, Winamp will now terminate...
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 washcloud, λες αυτό να δημιουργεί το conflict στο PC της Κατερίνας; Όχι ρε είναι o σφακιανάκης. (Τέτοια κακοποίηση τραγουδιού δεν έχω ξαναδεί...)
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ρε parsifal, κατέβασα το πρόγραμμα που είπες, τράβηξα το σονγκ μέσα, έκανα δεξί αλλά δεν υπάρχει η επιλογή file operations --> rename. Τί παίζει?
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δε θυμάμαι σίγουρα αλλά μήπως κατά το install δεν επέλεξες να μπουν όλα τα διαθέσιμα components/plugins; Για να σου εμφανίσει τη συγκεκριμένη επιλογή, χρειάζεται το File Operations component...
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το έκανα και βγάζει αυτό που λες.Οτι δηλαδή δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Αν δεν βάλω παρενθέσεις έξω το filename κάτι κάνει. Δες τις εικόνες και βγάλε τα συμπεράσματά σου...
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ τί άλλο μπορεί να είναι και έχουμε παραβλέψει... Μήκος path ίσως; Αν αντιγράψεις τα προβληματικά αρχεία σε έναν κατάλογο που η πλήρης διαδρομής του έχει λιγότερους χαρακτήρες (π.χ. "C:\test\whatever.mp3") ... ;
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το έβαλα στον C αλλά και πάλι τα ίδια...
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ας επιστρέψουμε λίγο σε αυτό που έγραψες πιο πάνω: Απίστευτό, αυτό το αν φταέι το όνομα το είπα για πλάκα όμως είπα να το ελέγξω γιατί με τα κολοpc ποτέ δεν ξέρεις. Αντέγραψα το kill the king σε έναν άλλο φάκελο. Το έλεγξα, είχε πρόβλημα, άλλαξα το όνομα σε "1.mp3"και μετά έπαιζε κανονικά. Άρα, το πρόβλημα είναι σίγουρα στο filename. Και λύνεται με rename. Αυτό που μπορείς να κάνεις λοιπόν είναι να περάσεις τα MP3 σου από μία εφαρμογή για mass tagging και να της πεις να σου κάνει rename τα αρχεία, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν στα ID3 tags. Αρκεί και η εφαρμογή αυτή να μην πάσχει από το ίδιο πρόβλημα με το Winamp και τον WMP. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές (π.χ. TagScanner, Mp3Tag κλπ), αλλά μιας και έβαλες ήδη το foobar2000, μπορείς να κάνεις τη δουλειά με αυτό από την ίδια ακριβώς επιλογή που φαίνεται στα προηγούμενα screenshots...
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παράξενο πάντως φαινόμενο.Μάλιστα με το Kill the bill πειραματίστηκα με διάφορες μετονομασίες και παρατήρησα ότι όταν διέγραφα την λέξη Kill λυνόταν τον πρόβλημα, αλλιώς παρέμενε.
parsifal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μόνο η Uma Thurman μπορεί να μας σώσει τώρα...
katerina_a_86 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μόνο η Uma Thurman μπορεί να μας σώσει τώρα... :-) (kill the king εννοούσα, στις ταινίες δεν κολλάει ακόμα το pc μου...) Πάντως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι χιλιοακουσμένο και ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Τί έπαθε ξαφνικά???
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ένα μήνα περίπου μετά και συνεχίζω να συναντάω, σπάνια μεν αλλά μου σπάει τα νεύρα, τραγούδια που βγάζουν αναφορά σφάλματος στο winamp. Τι να κάνω???? Δεν πάει άλλο. Η μετονομασία δεν είναι συνήθως λύση καθώς το νέο όνομα προκαλεί κι αυτό πρόβλημα (εκτός αν γράψω κάτι άσχετο και μετά δεν ξέρω ποιο τραγούδι είναι)
parsifal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι bug του Winamp; Δοκίμασε τα «προβληματικά» αρχεία και με άλλον player: WMP/foobar2000/VLC/MPC...
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Με άλλους players παίζουν αλλά εγώ έχω κόλλημα με το winamp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.