Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο ιδιωτη με courier (αντικαταβολη).

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να ξερω οτι αυτο που θα ερθει ρε παιδια θα υπαρχει στο δεμα? Δηλαδη αν δεν ειναι ενταξει η εχει κατι αλλο απο αυτο που θελω κ μετα φυσικα δεν το δεχεται πισω?

Με λιγα λογια υπαρχει καμια υπηρεσια σε περιπτωση αντικαταβολης πριν δωσω τα λεφτα να δω αν ολα οκ? Μπορω να δω αν οντως ειναι αυτο που μου εχουν στειλει (δηλαδη να ανοιξω το δεμα ) κ υστερα να δωσω τα λεφτα?

Δημοσ.

...trust is hard to come by , και δε νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα. Άλλωστε έχει δικαίωμα ο άλλος να είναι καχύποπτος μέχρι της απόδειξης του εναντίου.

Όσο για τις courier, εκτός κι αν αυτός που θα στο φέρει είναι βλάκας με πατέντα, ΟΧΙ, δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις κάτι αντικαταβολής, να το ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΣΤΩ για 5'' , και να πεις "μπα, δεν το θέλω", γιατί ο άλλος μετά μπορεί να τους χορέψει στο ταψί.

Μπορείς όμως να κανονίσεις το εξής :

Μιλάς με τον πωλητή, του ξεκαθαρίζεις ότι θέλεις είτε να παραδώσει το/τα αντικείμενα στην courier, και να τους πει να αναλάβουν ΑΥΤΟΙ τη συσκευασία (και σε επικοινωνία με την courier ρωτάς αν όντως φαίνεται να είναι αυτό που διατείνεται ο αποστολέας, χωρίς βέβαια να τους ζαλίσεις τον έρωτα, απλά θα ρωτήσεις να σου πουν αν είναι πχ όντως άι-ποντ αυτό που τους παρέδωσε, ή κομπιουτεράκι χειρός).

Αυτά βέβαια αν δεν "θιχτεί" με την πρόταση ο πωλητής/αποστολέας, και δεν σε γράψει εκεί που ξέρεις, και μιλάμε για ταυτόχρονη επικοινωνία με την παράδοση του αντικειμένου προς αποστολή : Απ' τη μία ο άλλος τους το δίνει, κι απ' την άλλη ζητάς εσύ επιβεβαίωση ότι περί όντως αυτού πρόκειται...

Αν έρθετε σε συμφωνία μαζί, μέχρι και να τους ζητήσετε να τους κάνει μία "επίδειξη" μπορείτε, αν πχ είναι όντως μία ηλεκτρονική συσκευή, να τους δείξει ότι δουλεύει, κι ότι δεν είναι dud.

Άλλωστε "υπηρεσίες" "αγοράζεις" πληρώνοντας την courier, και πάνω-κάτω μπορείς να τους ζητήσεις (σε κοινή συμφωνία με τον αποστολέα, για την πρίπτωση) να σου χορέψει και μία ταραντέλλα ο courier πριν βάλεις υπογραφή στο voucher παράδοσης...Ανάλογα με το γραφείο, ψοφάνε για την πελατεία, και σχεδόν θα κάνουν Ο,ΤΙ -από κοινού συμφωνηθέν- ζητήσετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...