Προς το περιεχόμενο

Κόψτε το κάπνισμα το συντομότερο δυνατόν

AGGELOS1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα ροκ μπαρ, όταν έρθει η ώρα να αποφασίσει "ή το ένα ή το άλλο", πόσες πιθανότητες του δίνεις να το κάνει για μη καπνιστές; :P

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα ροκ μπαρ, όταν έρθει η ώρα να αποφασίσει "ή το ένα ή το άλλο", πόσες πιθανότητες του δίνεις να το κάνει για μη καπνιστές; :P

Ατοπο.

Πιο πολλοι ειναι οι μη καπνιστες αν δεν κανω λαθος.

Οταν πλεον θα εχουν την επιλογη να πανε σε ενα αλλο αντιστοιχο χωρις να ντουμανιαζουν, ο ιδιοκτητης θα πρεπει να παρει μια δυσκολη αποφαση.

Μην το βλεπεις οπως εχουν τωρα τα πραγματα.

Αμα δωσεις επιλογη στον κοσμο πιο γεματα θα ειναι τα μη καπνιστων κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.
Αμα δωσεις επιλογη στον κοσμο πιο γεματα θα ειναι τα μη καπνιστων κατα την γνωμη μου.

Ελπίζω, αλλά τα εν λόγω μαγαζιά είναι (συνήθως) ντουμάνια, επομένως έχω κάποιες επιφυλάξεις. :P

Δημοσ.
Ελπίζω, αλλά τα εν λόγω μαγαζιά είναι (συνήθως) ντουμάνια, επομένως έχω κάποιες επιφυλάξεις. :P

Κοιτα οι 10 απο τους 100 να καπνιζουν, αν δεν εχει σωστο εξαερισμο τοτε γινεται ντουμανι.

Δημοσ.

Στην ιατρική αφήνουν να παρακολουθήσουν μαθήματα ανατομίας εξωσχολικοί μεν αλλά ακαδημαϊκοί πολίτες δε;

Δημοσ.

Αν έχεις γνωστό στην ιατρική μπορείς να πας στα νεκροτομεία σίγουρα πάντως. Καταπληκτική εμπειρία. Να πάτε όλοι. Το συνιστώ. (Θα πάτε δλδ, απλά να πάτε σε φάση που μπορείτε να παρατηρήσετε. Χουχ)

Δημοσ.
(Θα πάτε δλδ, απλά να πάτε σε φάση που μπορείτε να παρατηρήσετε. Χουχ)

garnele αν έρθεις στην κηδεία μου, θα έρθω κι εγώ στη δικιά σου.

Δημοσ.
εγω θα γουσταρα να βλεπα εγχειρηση παντως.

Βέβαια, και μετά θα την ανέβαζες στο γιουτχιούμπ και θα αναρωτιόμασταν όλοι εδώ αν ο γιατρός είναι επιστήμονας.

Τεο, δε μ αρέσουν οι κηδείες. Ψυχοπλακώνομαι. Άσε που σκέφτομαι να κόψω το κάπνισμα, οπότε θα ζήσω για πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...