Προς το περιεχόμενο

Χαριζεται κουταβάκι..

ekaiomen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ένα πανέμορφο αρσενικό κουταβάκι μάυρο με άσπρο στο στήθος και στα δακτυλάκια. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου και μάλιστα άμεσα και δεν γίνεται να το κρατήσω εγώ.. Παρακαλώ αφήστε μήνυμα όποιος μπορεί να του χαρίσει στέγη...

Δημοσ.

-Βγάζεις τη φωτογραφία. Και την αποθηκεύεις στο σκληρό.

-Γράφεις στον browser σου αυτή τη διευθυνση: http://www.imageshack.us

-Eπιλέγεις browse δίνεις το path που βρίσκεται η φωτό στο σκληρό σου: π.χ. C:\Oi_fwtografies_tou_skilou_moy\Natos_gamatos_den_einai.jpg

-Επιλέγεις upload.

-Ανεβαίνει η φωτογραφία.

-Επιλέγεις όλο το λινκ που σου δίνει αριστερά από το Thumbnail for forums (1)

-Έρχεσαι και το ποστάρεις εδω.

Λολ με πρόλαβες... :o

Δημοσ.

...δε σε πρόλαβε, don't worry, attached thumbs είναι, όχι IMG code ...:-D

ekaiomen, καλό θα ήταν επίσης να αναφέρεις και σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι

(Ζωγράφου ; Καματερό ; Λασίθι; Aγ. Ανδρέα ; Άνω Τούμπα; Κάτω Τούμπα ; Νew York Times; Σείριο ; Ανδρομέδα ; Ο κόσμος έγινε πολύ μικρός με το ίντερνετ, αλλά μη το ξεφτιλίσουμε κι όλας...:o)

(...εκτός κι αν ψοφάς ν' απαντάς σε άκυρα pm :-) )

(...χωρίς να είμαι βέβαιος ότι ισχύει ΚΑΙ το αντίθετο...: να ΣΤΕΛΝΕΙ δλδ κάποιος άκυρο)

Δημοσ.

Βρίσκομαι στα Ιλίσσια και είμαι φοιτητής . Το βρήκε η κοπέλα μου τις προάλες με την βροχή , το μάζεψε γιατί δεν μπορούσε να το αφήσει έξω αλλά μένουμε στην εστία , όπου δεν γίνεται - επιτρέπεται να το κρατήσουμε.. Αυριο έχω ραντεβού και με τον κτηνίατρο να του κάνω ότι εμβόλια χρειάζεται.. Ας μου αφήσει μήνυμα , όποιος μπορεί να του προσφέρει στέγη γιατί όπως καταλαβαίνεται υπάρχει άμεσο πρόβλημα χώρου...

Δημοσ.

τι μάρκα είναι ?

πόσο το δίνεις?

σχολείο πάει? :-D

θα πεις κι άλλη μαλακία?

Είναι πανέμορφο το κουτάβι, θα ρωτήσω κι εγώ καναδυό γνωστούς μου που θέλουν σκυλάκι αν ενδιαφέρονται =)

Δημοσ.

Βαριά και πολλών ειδών μπορώ να υποθέσω...

Δεν μπορείτε να το κρατήσετε εκεί στην εστία σε ένα κοινόχρηστο χώρο; Στο ισόγειο π.χ.;

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσαμε να το κρατήσουμε γιατί όπως καταλαβαίνεται είναι κουταβάκι και μόνο απο τα παιχνίδια που σου κάνει το αγαπάς.. Αλλά εάν γίνει γνωστό θα διώξουν και εμένα απο την εστία , όχι να επιτρέψουν να το κρατήσουμε.. Παρακαλώ κοιτάξτε εάν μπορούμε να του βρούμε ένα σπίτι... Κάποιος που να μπορεί να το κρατήσει όμως.. Μην το εγκαταλήψει...

Δημοσ.
Aγ. Ανδρέα ;

ACS αντικαταβολή με έξοδα δικά μου. Βάλε και από εκείνα τα "πατ πατ" να μην χαλάσει κατά την μεταφορά. Απόδειξη και εγγύηση έχει κανονικά, έτσι;

Δημοσ.
ACS αντικαταβολή με έξοδα δικά μου. Βάλε και από εκείνα τα "πατ πατ" να μην χαλάσει κατά την μεταφορά. Απόδειξη και εγγύηση έχει κανονικά, έτσι;

μυτζίθρα είναι να χαλάσει?

τι λέει αυτός...?

Δημοσ.
Μακάρι να μπορούσαμε να το κρατήσουμε γιατί όπως καταλαβαίνεται είναι κουταβάκι και μόνο απο τα παιχνίδια που σου κάνει το αγαπάς.. Αλλά εάν γίνει γνωστό θα διώξουν και εμένα απο την εστία , όχι να επιτρέψουν να το κρατήσουμε.. Παρακαλώ κοιτάξτε εάν μπορούμε να του βρούμε ένα σπίτι... Κάποιος που να μπορεί να το κρατήσει όμως.. Μην το εγκαταλήψει...

Εννοώ να το κρατήσετε όλοι όσοι ζείτε στο κτήριο σε ένα κοινόχρηστο χώρο, μοιράζονται έτσι τα έξοδα και θα είναι και η μασκότ της εστίας. :-) Εκτός και αν η εστία είναι σε πολυκατοικία εκτός του ιδρύματος οπότε είναι δύσκολο να μείνει :-(

Δημοσ.
Βρίσκομαι στα Ιλίσσια και είμαι φοιτητής . Το βρήκε η κοπέλα μου τις προάλες με την βροχή , το μάζεψε γιατί δεν μπορούσε να το αφήσει έξω αλλά μένουμε στην εστία , όπου δεν γίνεται - επιτρέπεται να το κρατήσουμε.. Αυριο έχω ραντεβού και με τον κτηνίατρο να του κάνω ότι εμβόλια χρειάζεται.. Ας μου αφήσει μήνυμα , όποιος μπορεί να του προσφέρει στέγη γιατί όπως καταλαβαίνεται υπάρχει άμεσο πρόβλημα χώρου...

...προσωπικά δεν μπορώ να συνδράμω ούτε στο τόσο, ευρισκόμενος στου διαόλου τη μάνα (700χλμ μακρυά) σε σχέση με 'σένα, αλλά λογικά όλο και κάτι θα βρεθεί για τον μπόμπιρα. Μέχρι τότε, καταννοητό το ότι δεν είναι στο χέρι σου να τον κρατήσεις στην Εστία, αλλά μην τον παρατήσεις στην τύχη του δρόμου έτσι εύκολα. Ρώτα και τον κτηνίατρο (ίσως μέχρι κι ο ίδιος/α να μπορεί να τον κρατήσει για μερικές μέρες), και φυσικά ρώτα για φιλοζωικές κτλ (πληροφορίες από κτηνίατρο και πάλι).

Διάθεση να υπάρχει, και τρόπος θα βρεθεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...