ekaiomen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ...προσωπικά δεν μπορώ να συνδράμω ούτε στο τόσο, ευρισκόμενος στου διαόλου τη μάνα (700χλμ μακρυά) σε σχέση με 'σένα, αλλά λογικά όλο και κάτι θα βρεθεί για τον μπόμπιρα. Μέχρι τότε, καταννοητό το ότι δεν είναι στο χέρι σου να τον κρατήσεις στην Εστία, αλλά μην τον παρατήσεις στην τύχη του δρόμου έτσι εύκολα. Ρώτα και τον κτηνίατρο (ίσως μέχρι κι ο ίδιος/α να μπορεί να τον κρατήσει για μερικές μέρες), και φυσικά ρώτα για φιλοζωικές κτλ (πληροφορίες από κτηνίατρο και πάλι).Διάθεση να υπάρχει, και τρόπος θα βρεθεί... Έχω ήδη πάρει σβάρνα τις φιλοζωικές εταιρίες , έχω βάλει αγγελίες και πολλά άλλα ακόμα.. Δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του , ιδίως τώρα που αρχίζω να δένομαι μαζί του αλλά αυριο - μεθαύριο θα αρχίσει να γαυγίζει και τότε....
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ..δεν ξέρω αν είχες και pm (υποθέτω ότι ξέρεις πώς να τα τσεκάρεις), αλλά τουλάχιστον η garnele κάτι έταξε πως θα τσεκάρει. Αυτά από το φόρουμ. Οπότε μη σε πιάνει το άγχος, και ευελπιστώντας , σε λίγες μέρες θα βρεθεί ανάδοχος... Φρoντίστε απλά ο πιτσιρίκος να μην μένει μόνος του, να έχει τροφή, νερό, φροντίδα (να τρώει/πίνει ζεστά, να ΕΙΝΑΙ στα ζεστά), και μάλλον δε θα σας "καρφώσει" μέχρι να γίνει κάτι. Οπότε ψυχραιμία...
cbr600RR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγω ψηνομαι για το κουταβακι.. θα μεινει οχι στην πολη..στο εξοχικο.. ειμαι κοντα στα ιλλισια.. στειλε μυνημα αν ειναι..
ekaiomen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγω ψηνομαι για το κουταβακι.. θα μεινει οχι στην πολη..στο εξοχικο.. ειμαι κοντα στα ιλλισια.. στειλε μυνημα αν ειναι.. Σου έχω στήλει , προσωπικό μήνυμα απλά το γράφω και εδώ μην έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν το πήρες .. Αν δεν το πήρες , πες μου..
soturin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 αν χαρίζεται σπίτι με κήπο πείτε μου υπεραγαπώ τα σκυλιά κι όποτε βλέπω "χαρίζεται σκύλοτας" ξενερώνω δεν θέλω να βάλω σκυλί σε σπίτι, έχουν έναν θεό κάτι φίλοι μου αλλά είναι ταλαιπωρία και γι αυτούς και για το σκυλί πιστεύω a tip of the hat to cbr600RR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.