Προς το περιεχόμενο

Άμεση Βοήθεια σε ΧΜL---------

vtsafantakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά,

για ακόμα μία φόρα θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Έχω να λύσω ένα πρόβλημα σε XML...

Έχουμε μια φόρμα ( px σε HTML ) και μέσο αυτής θα συμπληρώνω κάποια στοιχεία, ονομα-τηλεφωνο.. όπως και σε ένα τιμολόγιο. Αυτά μετά θα μετατρέποντε σε XML και θα αποθηκεύονται σε .txt αρχείο. Αυτά μετά θα περνάνε σαν είσοδο σε έναν αντάπτορα ο οποίος θα τα μετατρέπει ( το τηλέφωνο με αριθμό 2106028339 θα γίνεται +302106028339 και τα υπολοιπα στοιχεια καταλλήλος) . Αυτά θα αποθηκεύονται σε μία βάση δεδομένων σε access. Όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία θα στέλνει ένα ΟΚ στην ΗΤΜL φόρμα , και θα εμφανίζει ένα μύνημα ότι έχει γίνει η αποθήκευση στην βάση δεδομένων.

Παραθέτω και ένα σχεδιάγραμμα για να καταλαβετε το τι θέλω.

37203342fp9.jpg

Δημοσ.

Γιατί δεν τα μετρέπεις τα στοιχεία πριν τα αποθηκευσείς στο xml.Τι εννοεις αντάπτορα? Να δουλευώ με access δεν ξέρω για να σε βοηθήσω.Πάντως όταν θες να αποθηκευσείς δεδομένα σε μία βάση από site πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια γλώσσα όπως η php, jsp κτλπ.Επίσης τα αρχεία xml αποθηκευόνται ώς .xml και όχι ώς .txt.Τις εγραφές στο αρχείο πως τις κατάφερες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...