Προς το περιεχόμενο

Δορυφορικά mega, ant1 κλπ

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν ολα τα καναλια (et1, net, mega, ant1, star, skai κλπ) μπορεί να τα πιανει κανεις με δορυφορικό δεκτη ελευθερα; (οχι μεσω nova)

(δεν εχω καλο σήμα σε όλα και σκεφτομαι λήψη από δορυφορο).

Δημοσ.

οχι εκτος απο το Σκαι που μπορεις να το δεις στον Hellas SAT

τα σαινια της Ελλαδας δεν μπορουν να θεσουν σε λειτουργια τα καναλια αυτα τουλαχιστον σε ψηφιακη μορφη ωστε να βλεπουμε εικονα της προκοπης

ειμαστε ακομα στο μονοφωνικο ΕΡΤ ΥΕΝΕΔ

η τελευταια προοδος ηταν που περασαμε απο την ασπρομαυρη σε εγχρωμη

Δημοσ.

μαλλον δεν εχουν λεφτα...

ακουγεται οτι ισα ισα τα βγαζουν με τις διαφημίσεις ή τα παίρνουν από τη nova που τα μεταδίδει και αυτά.

Δημοσ.

μαλλον τα παίρνουν απο τη νοβα

εχει βγαλει και οικονομικο πακετο και καλα με 30ε το μηνα και ολα τα καναλια που περιεχει εναι αυτα που μπορεις να δεις και δωρεαν απλα ειναι μεσω δορυφορου και εχεις πιο καθαρη εικονα και σε περιοχες χωρις καλο σημα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Το mega, ant1 κλπ μπορείς να τα δεις και ας μην είσαι συνδρομητής στη nova.

Και ο τρόπος να γίνει αυτό; Δορυφορικά και νόμιμα...

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν λες ο τρόπος να γίνει; Ένα φεγγάρι ήμουν συνδρομητής στη nova μετά έκοψα τη συνδρομή αλλά τα ελεύθερα τα βλέπω.

ΥΓ. Εδώ και ένα εξάμηνο έβγαλα τελείως το πιάτο. Αλλά μέχρι να το ξηλώσω τα έπιανα όλα τα ελεύθερα.

Δημοσ.

Μάλλον o mimidon εννοεί ότι αν κόψεις τη συνδρομή στη Nova, κόβεται και όλο το πακέτο της (που περιλαμβάνει και mega, ant1 κτλ κτλ), κάτι λογικό, και ο question mark εννοεί ότι ναι μεν δεν έχεις πακέτο Nova, μπορείς όμως να έχεις σήμα αυτών των καναλιών και εκτός του πακέτου της nova.

Σωστά;

Δημοσ.
Τι εννοείς όταν λες ο τρόπος να γίνει; Ένα φεγγάρι ήμουν συνδρομητής στη nova μετά έκοψα τη συνδρομή αλλά τα ελεύθερα τα βλέπω.

ΥΓ. Εδώ και ένα εξάμηνο έβγαλα τελείως το πιάτο. Αλλά μέχρι να το ξηλώσω τα έπιανα όλα τα ελεύθερα.

Δεν υπαρχει κανενα ελευθερο καναλι στη Nova εκτος απο το καναλι της Βουλης και το Promo.Ολα τα αλλα εχουν κωδικοποιηση Irdeto 2.Δεν υπαρχει περιπτωση να εκοβες την συνδρομη σου και να εβλεπες μεσω δορυφορικης ελληνικα ιδιωτικα καναλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...