SL9S9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ξερει κανεις αν ολα τα καναλια (et1, net, mega, ant1, star, skai κλπ) μπορεί να τα πιανει κανεις με δορυφορικό δεκτη ελευθερα; (οχι μεσω nova) (δεν εχω καλο σήμα σε όλα και σκεφτομαι λήψη από δορυφορο).
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 οχι εκτος απο το Σκαι που μπορεις να το δεις στον Hellas SAT τα σαινια της Ελλαδας δεν μπορουν να θεσουν σε λειτουργια τα καναλια αυτα τουλαχιστον σε ψηφιακη μορφη ωστε να βλεπουμε εικονα της προκοπης ειμαστε ακομα στο μονοφωνικο ΕΡΤ ΥΕΝΕΔ η τελευταια προοδος ηταν που περασαμε απο την ασπρομαυρη σε εγχρωμη
SL9S9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 μαλλον δεν εχουν λεφτα... ακουγεται οτι ισα ισα τα βγαζουν με τις διαφημίσεις ή τα παίρνουν από τη nova που τα μεταδίδει και αυτά.
DioNiSis_000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 μαλλον τα παίρνουν απο τη νοβα εχει βγαλει και οικονομικο πακετο και καλα με 30ε το μηνα και ολα τα καναλια που περιεχει εναι αυτα που μπορεις να δεις και δωρεαν απλα ειναι μεσω δορυφορου και εχεις πιο καθαρη εικονα και σε περιοχες χωρις καλο σημα.
question mark Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το mega, ant1 κλπ μπορείς να τα δεις και ας μην είσαι συνδρομητής στη nova.
mimidon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το mega, ant1 κλπ μπορείς να τα δεις και ας μην είσαι συνδρομητής στη nova. Και ο τρόπος να γίνει αυτό; Δορυφορικά και νόμιμα...
question mark Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς όταν λες ο τρόπος να γίνει; Ένα φεγγάρι ήμουν συνδρομητής στη nova μετά έκοψα τη συνδρομή αλλά τα ελεύθερα τα βλέπω. ΥΓ. Εδώ και ένα εξάμηνο έβγαλα τελείως το πιάτο. Αλλά μέχρι να το ξηλώσω τα έπιανα όλα τα ελεύθερα.
mimidon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εννοώ ότι για να δεις τα κανάλια Πανελλαδικής Εμβέλειας, θέλεις NOVA.
sugata Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μάλλον o mimidon εννοεί ότι αν κόψεις τη συνδρομή στη Nova, κόβεται και όλο το πακέτο της (που περιλαμβάνει και mega, ant1 κτλ κτλ), κάτι λογικό, και ο question mark εννοεί ότι ναι μεν δεν έχεις πακέτο Nova, μπορείς όμως να έχεις σήμα αυτών των καναλιών και εκτός του πακέτου της nova. Σωστά;
pmarkos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Το Alpha tv Κύπρου μπορώ να το δω μέσω nova?
manost Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Το Alpha tv Κύπρου μπορώ να το δω μέσω nova? Όχι δεν μπορείς, εκτός και αν γίνεις συνδρομητής στο nova Κύπρου.
talisman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς όταν λες ο τρόπος να γίνει; Ένα φεγγάρι ήμουν συνδρομητής στη nova μετά έκοψα τη συνδρομή αλλά τα ελεύθερα τα βλέπω.ΥΓ. Εδώ και ένα εξάμηνο έβγαλα τελείως το πιάτο. Αλλά μέχρι να το ξηλώσω τα έπιανα όλα τα ελεύθερα. Δεν υπαρχει κανενα ελευθερο καναλι στη Nova εκτος απο το καναλι της Βουλης και το Promo.Ολα τα αλλα εχουν κωδικοποιηση Irdeto 2.Δεν υπαρχει περιπτωση να εκοβες την συνδρομη σου και να εβλεπες μεσω δορυφορικης ελληνικα ιδιωτικα καναλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.