SofoS@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να ξεκινήσω μαθήματα οδήγησης και ψάχνω για σχολή οδηγών. Γνωρίζετε σχολές στην Αθήνα στις οποίες τα συνολικά έξοδα να μην ξεπερνούν τα 700-800 ευρώ;
SofoS@ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μπορειτε να μου πειτε τοτε που κυμαινονται οι τιμες γενικα; Ποσα χρειαζονται για τις εξετασεις και ποσα για τα μαθηματα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εμενα μου ειχαν βγει 850 για ολα. Δηλαδη ολα τα υποχρεωτικα μαθηματα, συν παραβολα γιατρων, συν παραβολα εκδοσης διπλωματος, συν παραβολα εξετασεως (της πρακτικης).
Icecut Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αν και δε ξέρω την περιοχή που βρίσκεσαι τσέκαρε μια εδώ http://www.sxolhodhgon.gr και αν θέλεις επικοινώνησε.Έχουνε και ειδικές τιμές για πελάτες ιντερνετ.
azio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 στο περιστερι που ρωτησα προσφατα γ τον αδερφο μ ειναι 750 για μαθηματα παραβολα κλπ + 200 για λαδοξυδα...
giankar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγώ Βέροια πριν 2 χρόνια το έβγαλα 600 ευρώ όλα μέσα χωρίς Λαδόξυδα και μαλακίες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν καποιος καταλαβαινει τι του γινεται περι οδηγησης, σιγουρα μπορει στα τεστακια στη πρακτικη εξασκηση να ειναι σωστος και να μη τον κοψουν. Εγω αρνηθηκα να λαδωσω και τη πρωτη φορα με κοψαν επειδη οταν εκανα οπισθογωνια κοιταξα τον πλαϊνο καθρεφτη!!! (επρεπε να κοιταω συνεχεια και αδιαλειπτα πισω κατα την αποψη τους). Ε θυμωσα και ουτε τη δευτερη λαδωσα. (Φυσικα χωρις λαθος και αρα χωρις κοψιμο). Παντως ειμαστε ακριβη περιοχη εδω (ποσο μαλλον εσυ Θρεσουλη ). Ακουσα κατι κουλα απο πατρα π.χ. με 600-650... Αλλα απο την ερευνα που ειχα κανει πριν γραφτω κατω απο 780-800 εδω δεν παιζανε με τπτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.