bablyk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εχω Laptop και μετακινούμαι σε διάφορα μέρη όπου συνδέομαι σε διαφορετικά (ενσύρματα ή ασύρματα) δίκτυα, οπότε πρέπει να αλλάζω ρυθμίσεις κάθε φορά. Μήπως κάποιος έχει υπόψη του λογισμικό με το οποίο η παραπάνω διαδικασία να γίνεται αυτόματα? Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει το NetProfileSwitch και το NetSetMan αλλα δεν ήταν ικανοποιητικά. Ευχαριστώ
kfyros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ το ConfigFree που είναι Utility σε όλα τα laptops της Toshiba , και έχω βρει την υγειά μου. Wireless - LAN - Printers - Firewall έτοιμα ανάλογα με το προφίλ που επιλέγω. Έχει και Export σε αρχείο για αντιγραφή των ρυθμίσεων. Μόνο κακό ότι θέλει ένα restart κάθε φορά που αλλάζω προφίλ , γιατί καμιά φορά παγώνει το laptop αν έχω αλλάξει προφίλ χωρίς restart...
100 010 00 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αν το εχεις παντα στο αυτοματο........ δεν παιρνεις τις καταλληλες ρυθμισεις απο τον εκαστοτε DCHP server?
kfyros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αν το εχεις παντα στο αυτοματο........ δεν παιρνεις τις καταλληλες ρυθμισεις απο τον εκαστοτε DCHP server? Μπααα, gateway, dns, wins, wireless ή lan activation είναι όλα χερουκλάτα... Δεν έχουν όλοι dhcp. Ειδικά σε εταιρικά δίκτυα, παίζει πολλή καρφωτή IP...
100 010 00 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μπορεις να το κανεις με dump ip, αν ψαξεις στο forum δικτυα, το εχω γραψει σε ενα φιλο που ζηταγε το ιδιο
bablyk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μπααα, gateway, dns, wins, wireless ή lan activation είναι όλα χερουκλάτα... Δεν έχουν όλοι dhcp. Ειδικά σε εταιρικά δίκτυα, παίζει πολλή καρφωτή IP... Ετσι ακριβώς είναι. Στο σπίτι είναι εύκολα τα πράγματα αλλά στη δουλειά όχι. -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 06 : 08 : 15----- Μπορεις να το κανεις με dump ip, αν ψαξεις στο forum δικτυα, το εχω γραψει σε ενα φιλο που ζηταγε το ιδιο θα το δώ. Ευχαριστώ. -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 06 : 09 : 23----- Εγώ χρησιμοποιώ το ConfigFree που είναι Utility σε όλα τα laptops της Toshiba ,και έχω βρει την υγειά μου. Wireless - LAN - Printers - Firewall έτοιμα ανάλογα με το προφίλ που επιλέγω. Έχει και Export σε αρχείο για αντιγραφή των ρυθμίσεων. Μόνο κακό ότι θέλει ένα restart κάθε φορά που αλλάζω προφίλ , γιατί καμιά φορά παγώνει το laptop αν έχω αλλάξει προφίλ χωρίς restart... Το δίνει η Toshiba ελεύθερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.