Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών low-medium end

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σύστημα

Athlon X2 5200+

Asus M3N78 (nvidia 8200)

κτλ κτλ

Θέλω μια κάρτα γραφικών την πιο απλή μου μπορώ να πάρω γιατί το κουτί είναι micro atx οπότε υπάρχουν λόγοι θερμοκρασιών,χώρου, οικονομίας κτλ.

Τώρα η χρήση θα είναι GTA4. Μόνο αυτό θα παίζω! Άνοιξα το θέμα για να μην κάνω άλλο off topic στο θέμα του παιχνιδιού.

Μου αρέσουν πιο πολύ οι ATI αλλά μήπως θα βαρύνει πολύ το σύστημα με τους οδηγούς nvidia της μητρικής αν συνδυαστούν με ATI?

Είμαι μεταξύ 9500GT, HD3560 και βαριά 4650.

Το παιχνίδι θα είμαι υπερευχαριστημένος να παίζει 1280Χ1024 σε medium με κλειστά antialising, κλ βοηθήματα.

Τώρα προφανώς δεν ξέρουμε το παιχνίδι ακόμα οπότε αν δεν βγάζουμε άκρη για αυτό τουλάχιστον να βγάλω άκρη αν θα βαρύνει με ati το σύστημα.

PS: Στο laptop μου με ati xpress 1100 οι οδηγοί είναι βαρύδια, δεν πιστεύω να μην έχουν διορθωθεί τα πράγματα?

Δημοσ.

+1 για 4650

Τώρα όλα σε αυτά που λές δεν ξέρω αν θα μπορεί η κάρτα να τα τρέξει...

Ποιο είναι το budget??? Τι τροφοδοτικό έχεις???

PS: Ποιό laptop έχεις???

Δημοσ.

Πάρε μια 4670 με 70 ευρώ και θα είσαι υπερκαλυμμένος για ό,τι θελήσεις να παίξεις σε αυτήν την ανάλυση. Εχει μεγάλη διαφορά απο την 4650 σε απόδοση και μικρή σε τιμή.

Δημοσ.
Πάρε μια 4670 με 70 ευρώ και θα είσαι υπερκαλυμμένος για ό,τι θελήσεις να παίξεις σε αυτήν την ανάλυση. Εχει μεγάλη διαφορά απο την 4650 σε απόδοση και μικρή σε τιμή.

Ooooops!! Δεν μου ήρθε στο μυαλό:-D

Σίγουρα είναι η πιο καλή λύση!!!:-)

Δημοσ.

Τροφοδοτικό 450W innovator!!! (noname)

Είχα το acer 5101 και με το που έβαζα drivers της ati σερνότανε! H χρήση μνήμης αύξανε κατά 150ΜΒ.

Με ati δηλαδή λέτε δεν θα επιβαρύνω το σύστημα? Η τπτ conflicts με nvidia?

Η 4650 πιστεύω για την ανάλυση που θέλω και τις απαιτήσεις μου σε ποιότητα είναι ταβάνι. Budget 60ευρώ

To κουτί μου με φοβίζει, είναι αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804973

και όταν το συναρμολογούσα δεν μου έμεινε και πολύς χώρος! Κανένα γομαράκι με παθητική ψύκτρα κτλ μπορεί να μην το πάρει

• Moderators
Δημοσ.

Μη φοβασαι το Innovator μια χαρα αντεχει την 4650/70.

Ετουτη εδω ειναι παρα πολυ κοντη, αν εχεις ενα σλοτ ακριβως διπλα απο τη καρτα ελευθερο παρε αυτην!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512700

(αν και θα προτεινα 4670, αντεχει και η cpu!)

Α και ποση ραμ εχεις??

Εννοειται οτι ΠΡΙΝ βαλεις την Ati θα βγαλεις ο,τι display driver εχεις τωρα ε...

Δημοσ.
Τροφοδοτικό 450W innovator!!! (noname)

Είχα το acer 5101 και με το που έβαζα drivers της ati σερνότανε! H χρήση μνήμης αύξανε κατά 150ΜΒ.

Δεν έχει σχέση αυτό.

Άλλος ο τρόπος που δουλεύουν κάποιες onboard.

Με ati δηλαδή λέτε δεν θα επιβαρύνω το σύστημα? Η τπτ conflicts με nvidia?

Η 4650 πιστεύω για την ανάλυση που θέλω και τις απαιτήσεις μου σε ποιότητα είναι ταβάνι. Budget 60ευρώ

Όχι δεν θα το επιβαρύνεις.

Πάντως επιβάλλεται για ~10€ να πας σε 4670. Η ανάλυση δεν είναι το παν, παρά μόνο ένας παράγοντας που καθορίζει τις επιδόσεις.

To κουτί μου με φοβίζει, είναι αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804973

και όταν το συναρμολογούσα δεν μου έμεινε και πολύς χώρος! Κανένα γομαράκι με παθητική ψύκτρα κτλ μπορεί να μην το πάρει

Δεν έχω δει το κουτί σου από κοντά, αλλά αν δεν χωράει ούτε η 4670 μέσα, είσαι καταδικασμένος.

(κατα 99% χωράει).

Δημοσ.

1GB ram 800ΜΗΖ έχω αλλά με την κάρτα θα πάρω άλλο ένα του ενός γίγα.

Παλιά υπήρχε ένα tool για να βγάζουμε τελείως τους nvidia drivers που δεν άφηνε τπτ, υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

Δημοσ.

Αυτό το πρόγραμμα τους σβήνει απευθείας ή πρώτα uninstall από το add or remove programs?

Στο add/remove μου έχει μια εγγραφή nvidia drivers και άλλη μια nvidia forceware network access manager.

Γιατί δεν μου έχει ξεχωριστά display driver ρε γμτ και μου τα μπλέκει?

Anyway ευχαριστώ για το άλλο θέμα κατέληξα σε 4670, θα την παραγγείλω εντός της ημέρας

Δημοσ.

Πρώτα add/remove και μετά driver sweeper.

Νforce chipset έχεις?

Σε εμένα όταν πατήσω uninstall nvidia drivers, με ρωτάει αν θέλω συγκεκριμένα τους display/chipset κλπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...