Iron_man21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το βρήκα σε μια ιστιοσελίδα καταλάθος!το κατέβασα και μπορώ να σας πω πως είναι τρομερό!!!το πρόγραμμα αυτό είναι άπεχτο. http://www.radlight.com πλεονεκτήματα: Modular architecture RadLight is the perfect choice Full subtitle support OnScreen display Unique playlist system. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ!:shifty:
Zoro2128 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 φίλε Iron είναι τρομερό!!!!!μπράβο σου!καλή ανακάληψη! δοκιμάστε το όλοι!!!είναι Free στην ιστιοσελίδα του. Μπράβο Radlight.
Zoro2128 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 μιλάμε για το 4! και κοιτάμε λίγο τις πληροφορίες που έχει η ιστιοσελίδα του.
Iron_man21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 28/11/2008 στις 11 : 19 : 28----- Σας λέω πως είναι τρομερό πρόγραμμα και επιμένω πως πρέπει να το δοκιμάσετε.
Αδμιν Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 [...]Free versions of Radlight remain bundled with a known spyware program known as Savenow, a known spyware program removed by programs like ad-aware. Radlight does not work with this removed. Δε μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε ένα πρώην malware και νυν spy+adware ότι και αν λέει η SoftPedia.
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως με το kmplayer είμαι υπερ-υπερ-υπέρ ευχαριστημένος. Το έχω ρυθμίσει με το Joy2Mouse 3 για να το ελέγχω με το joypad και δεν χρειάζομαι προς το παρόν τίποτε άλλο.
Αδμιν Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Και πέρα από το malware status του... Modular architectureRadLight is the perfect choice Full subtitle support OnScreen display Unique playlist system. 1)Τι εννοούν Modular; Ως προς τι; Τους codecs, τα features? 2)Από πότε αυτό αποτελεί επιχείρημα; 3)OSD? Δε ξέρω κάποιο player που να μην έχει. 4)Γιατί δεν μπαίνουν στο κόπο να μας πουν γιατί είναι unique?
Vatos_locos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 sorry αλλά γιατί τέτοια κάψα να το δοκιμάσουμε βρε Iron_man21 ?
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ναι, κάτι μεταξύ winamp και media player classic φέρνει. Μάλλον κάποιο καινούργιο incarnation πρέπει να είναι. Αν είναι και βεβαρυμένο με malwares, μένει να το δούμε στην πορεία.
Iron_man21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 πάντως στο θέμα με ταινίες,υπότιτλους και μουσική ειμαι ικανοποιημένος .
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, να επανέλθω. Για να μην είμαστε και τελείως αρνητικοί σε ότι νέο, μόλις πριν λίγο το δοκίμασα με ενεργοποιημένο το commodo μαζί με το defence+ και με παρακολούθηση εγκατάστασης με το total uninstaller 4. Δεν εντόπισα κάποια περίεργη δραστηριότητα και τα μηνύματα που έβγαλε το commodo ήταν περισσότερο λόγω αντιγραφής αρχείων και σύνδεσης το προγράμματος με τον explorer. Ούτε στην registry τίποτα περίεργο, ούτε άγνωστα proccesses, dlls και εκτελέσιμα ή κάτι που να προσπαθεί να τρέξει στην εκκίνηση. Κατά την πρώτη εκτέλεση, πάλι τίποτα το αξιοπερίεργο. Μόνο κάποια clsid κλειδιά τροποποίησε για την λειτουργία των φίλτρων του. ΑΠΟΨΕΙΣ: - Το on screen display έχει την φάση του αλλά δεν μου λέει και τίποτα ιδιαίτερο. - Τα avi τα έπαιξε κανονικά μαζί με τους υπότιτλους. Το ίδιο και τα 720p avi. - Στα mkv/h264 δεν μου έδειχνε εικόνα και έπαιζε μόνο ήχο. - Σαν mp3 player είναι ένα winamp με λειτουργίες όπως του equalizer κλειδωμένες στην free έκδοση. - Από ρυθμίσεις, λίγο περισσότερες από τις βασικές. Ότι πρέπει δλδ για κάποιον που δεν ασχολείται και πολύ αλλά θέλει κάτι περισσότερο από ένα απλό Play & stop. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Σε γενικές γραμμές είναι μια νέα πρόταση που μπορεί να βρει τους οπαδούς της, χωρίς όμως να προσφέρει κάτι νέο στον χώρο (πέρα από το καλλωπιστικό osd). Μάλλον θα μείνω με το kmplayer.
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 + 1 για τον ... δοκιμαστή micos000 , αλλά προσωπικά να ασχοληθώ με πρόγραμμα που έχει τη φάτσα του MPC , και αυτοί που το προτείνουν να γράφουν περί "ιστΙοσελίδας"...do not want. + ∞ για τον ΚΜplayer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.