Χρήστος15 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα για χάρτες σε αμάξι και θέλει κάψιμο iso αλλά με το nero δεν μπορώ τι πρέπει να κάνω μπορει να φταιει και το dvd player μου να μην το υποστιρίζει? επείσης όταν κάνω διπλό κλικ στο dvd απο τον υπολογιστη μου ανοιγει άρα μάλλον το dvd μου το διαβάζει!
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Συγνώμη φίλε μου αλλάς μας μπερδεύεις. Είναι dual layer το δισκάκι ή το έγραψες αυθαίρετα στον τίτλο; Ότι και να είναι πάντως, το Image Burn θα στο γράψει.
Χρήστος15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 έχω κατεβάσει ένα iso θέλω να το κάψω σε cd dual layer αλλά με το nero που προσπάθησα δεν μπορούσα να το κάνω!υπάρχει περίπτωση το dvd μου να μην γράφει dual layer?ευχαριστώ πάντος για την απάντηση φίλε!!
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Αν μπορείς γράψε το μοντέλο του dvd rec που έχεις.
parsifal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Τα προγράμματα για χάρτες και η εγγραφή Data DVDs δεν έχουν και πολλή σχέση με την ενότητα DivX και DVD authoring. Το θέμα μεταφέρεται προσωρινά στο Software.
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Χρήστο επειδή από αυτό που έγραψες δεν βγαίνει άκρη, δοκίμασε μέσω nero ή από devise manager μπας και πάρεις περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή σου. Το μόνο που βρήκα είναι αυτό. Είναι κάποιο από αυτά; Αλλά πρακτικά κάνε κάτι άλλο. Δες μπροστά στην συσκευή σου που γράφει διάφορες πληροφορίες και format που υποστηρίζει (dvdr/rw, dvd+rw, compact disk rewritable και διάφορα άλλα) αν γράφει πουθενά και DL ή DVD+RW DL.
Χρήστος15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 όχι φίθλε δεν γράφει τπτ άλλο εκτος απο αυτα που γράφεις στην παρένθεση!!
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Τότε Χρήστο μάλλον άδικα παιδεύεσαι να γράψεις dual layer dvd με το αντιγραφικό σου.
Χρήστος15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ok τότε μάλλον πρέπει να πάρω κάποιο άλλο μπορεις να μου πρωτείνεις κάποιο καλό φίλε! επείσης αυτο το αρχείο που θέλω να κάψω είναι 6gb πως μπορώ να το μεταφέρω σε κάποιο άλλο υπολογιστή!?
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο τοπικ με το hardware, για να μην ξεφύγουμε εδώ. Πάντως με 20-30€ κάποιο nec, samsung θα κάνει την δουλειά του. κοίταξε στα γνωστά e-shops. Με κάποιον εξωτερικό σκληρό ή usb stick 8 gb και πάνω. Αν δεν έχεις ίσως κάποιος φίλος σου να μπορεί να σε εξυπηρετήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.