vaso7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Πρόκειται για δύο netbook με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Και τα δύο με 10ρες οθόνες, 1 γβ ραμ, 160γβ σκληρός και τον γνωστό ατομ επεξεργαστή. Στα διάφορα reviews όλοι λένε οτι το samsung είναι οτι πιο πλήρες σε αυτή την κατηγορία και ακόμα καλύτερο και από το 1000Η. Το πληκτρολογιο του φτάνει στο 93% του μεγέθους ενός κανονικού λαπτοπ ενώ για το lg δεν γίνεται αναφορα. Οπως καταλάβατε είμαι ανάμεσα στο lg και στο samsung. To + του lg είναι οτι διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά από τα γνωστά μαγαζιά ενώ το samsung θα πρέπει να αγοραστεί από το εξωτερικό με οτι αυτο συνεπάγεται για την εγγύηση. Η γνώμη σας? Ποια τα + και - του καθενός?
dragonios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Αν σε ενδιαφερει η αυτονομια τοτε samsung, εχει την 6αρα μπαταρια και φτανει 4-5 ωρες διαρκεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 περίμενε το Samsung (όπως και εγώ)
michalis2610 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 To Samsung είναι μακράν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η κατηγορία των netbook. Η θα κάνεις υπομονή ή θα το αγοράσεις από το εξωτερικό. Η εγγύηση σε όλους τους φορητούς είναι διεθνής (τουλάχιστον για το 1ο έτος) οπότε μην σε απασχολεί το ζήτημα.
SOWHAT Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το Σάμσουνγκ επίσης χρησιμοποιεί Νανοτεχνολογία στο πληκτρολόγιό του... Με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται......Για μένα μακριά, αλλά αν θες κάνε ένα σοβαρό search περί των πιθανών επιπτώσεων της...Βλέπεις στο βωμό του χρήματος οι εταιρείες την χρησιμοποιούν "άφοβα" και χωρίς "οίκτο"...Αλλά η έρευνα ακόμα δεν την έχει χαρακτηρίσει ως ακίνδυνη...για τυχόν εισχώρηση στα ανθρώπινα κύτταρα και φυσικά τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει...So, η ψήφος μου πάει μακράν στο LG... Και να προσθέσω δε ότι το Samsung έχει 1 χρονο εγγύηση σε σχέση με το LG(καθώς και τα περισσότερα Νετμπουκς) που έχουν 2 χρόνια.... Το ζυγίζεις και αποφασίζεις!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ναι χρησιμοποιεί για βακτήρια και γενικότερα για λόγους μπίχλας...
SOWHAT Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το ξέρω...μόνο που τη βρωμιά μπορείς να την αποφύγεις καθαρίζοντας τακτικά ώστε να μην συγκεντρώνεται...όσο για τα νανοσωματίδια...λυπάμαι αλλά δεν γίνεται τίποτα...και νομίζω είναι τα ίδια τα silver ions που χρησιμοποιούνται στα πλυντήρια πιάτων(ακόμα και στα ψυγεία) και που όσον αφορά τα πλυντήρια, κατηγορούνται ότι μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα!!! Γ@@@@ δηλ!!!
vaso7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ το Σαμσουνγκ καλο βλέπω αλλά το θέμα είναι πότε θα το φέρουν απ'τα μέρη μας? Γνωρίζει κανείς? Το θέλω για Χριστουγεννιάτικο δώρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 who knows, μέχρι τα Χριστούγεννα πάντως έχουμε ακόμα ελπίζω να το φέρουν σύντομα πάντως
furious99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τι καθεστε και περιμενετε να ερθουν netbook? Απο ποτε η Samsung βγαζει υπολογιστες? (Λιγο μετα την LG θα μου πειτε). Φασονατζιδικα ειναι, οπως ολα τα υπολοιπα της αγορας: MSI, Asus, Acer κλπ. Σας πετανε ενα silver nano μαρκετινγκ-μπαρουφα και τσιμπησατε? Οσον αφορα το πληκτρολογιο, μεγαλο πληκτρολογιο σε netbook σημαινει μεγαλες διαστασεις συσκευης αναγκαστικα = οχι και τοσο netbook... Κοιταξτε μην προσγειωθει στην Ελλαδα τελικα μετα απο μηνες και με 3αρα μπαταρια και τσαμπα η αναμονη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 για αυτό υπάρχουν τα e-shops εξωτερικού, αν δλδ το δούμε και αργεί τόσο...
MAFIA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το Σάμσουνγκ επίσης χρησιμοποιεί Νανοτεχνολογία στο πληκτρολόγιό του...Με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται......Για μένα μακριά, αλλά αν θες κάνε ένα σοβαρό search περί των πιθανών επιπτώσεων της...Βλέπεις στο βωμό του χρήματος οι εταιρείες την χρησιμοποιούν "άφοβα" και χωρίς "οίκτο"...Αλλά η έρευνα ακόμα δεν την έχει χαρακτηρίσει ως ακίνδυνη...για τυχόν εισχώρηση στα ανθρώπινα κύτταρα και φυσικά τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει...So, η ψήφος μου πάει μακράν στο LG... Και να προσθέσω δε ότι το Samsung έχει 1 χρονο εγγύηση σε σχέση με το LG(καθώς και τα περισσότερα Νετμπουκς) που έχουν 2 χρόνια.... Το ζυγίζεις και αποφασίζεις!!! τι σημαινει αυτο που λες για την νανοτεχνολογια ; μπορεις να το πεις λιγο πιο αναλυτικα ;
vaso7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Και επανέρχομαι στο παραπάνω ερώτημα. Αν ήταν να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα δυο ποιο θα διαλέγατε? Πλέον το χ110 έρχεται με 6αρα μπαταρία και είναι αναβαθμίσιμη η μνήμη στα 2 γβ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 θα περίμενα το asus 1000HE
vaso7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Για να βγει με 500 ευρώ αρχική τιμή? Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Ανάμεσα στα δύο και για άμεση αγορά? Οσο το καθυστερώ τόσο αλλάζω γνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.