Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με messenger 9 και ΙΕ7!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!Εγκατεστησα το messenger 9 beta στον υπολ. (και μαλιστα εβαλα ενα patch που μπαινεις σε πολλα messenger ταυτοχρονα) αλλα τωρα θελω να ξαναγυρισω στο 8.1!Οταν ομως πηγα να το απεγκαταστησω με το revo uninstaller δεν εβγαινε..η ενσωματωμενη εγκατασταση εδειχνε οτι απετυχε!!!ΔΟκιμασα και απο πινακα ελεγχου αλλα τιποτα....Επισης με τα στοιχεια που μαλλον αφαιρεθηκαν απο ολες αυτες τις προσπαθειες απεγκαταστασης ο IE7 τα παιξε κυριολεκτικα...τωρα δεν ανοιγει καν...μολις τον ανοιξω βγαζει load errors και τετοια...Εχετε καμια ιδεα πως να επαναφερω τον ΙΕ7 και το messenger 8????????Για ο,τι θελετε ρωτηστε με.....ευχαριστω παιδες!!!!!!

Δημοσ.

Δεν σου απαντάω γιατί είσαι χανούμι!!!!:P:p:p:p:p όταν απεγκατέστησες το MSN το είχες ίσως ανοικτό στη γραμμή εργαλείων???

Δημοσ.
Δεν σου απαντάω γιατί είσαι χανούμι!!!!:P:p:p:p:p όταν απεγκατέστησες το MSN το είχες ίσως ανοικτό στη γραμμή εργαλείων???

ωχ!!!Σε τι επεσα???γαυρο ή βαζελο??Παντως δε θυμαμαι αν ηταν κατω η οχι...ισως και να ηταν την πρωτη φορα που το προσπαθησα..δεν το θυμαμαι καθολου!!!εχεις λυση...

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 09 : 06 : 29-----

ωχ!!!Σε τι επεσα???γαυρο ή βαζελο??Παντως δε θυμαμαι αν ηταν κατω η οχι...ισως και να ηταν την πρωτη φορα που το προσπαθησα..δεν το θυμαμαι καθολου!!!εχεις λυση...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Βάζελος είμαι :P:devil::devil::devil: Έχεις Vista or XP ???Κατέβασε το msn και ξαναπροσπάθησε να το εγκαταστήσεις χωρίς να του κάνεις unistall!!!Όταν πήγες να το απεγκαταστήσεις από την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων έλεγε το ίδιο μήνυμα με το revo unistaller???Τι σου έλεγε????

Δημοσ.
Βάζελος είμαι :P:devil::devil::devil: Έχεις Vista or XP ???Κατέβασε το msn και ξαναπροσπάθησε να το εγκαταστήσεις χωρίς να του κάνεις unistall!!!Όταν πήγες να το απεγκαταστήσεις από την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων έλεγε το ίδιο μήνυμα με το revo unistaller???Τι σου έλεγε????

XP πρασινε φιλε μου!!!δε μου κανει εγκατασταση μου λεει οτι πιο καινουρια version στον υπολογιστη μου και αν θελω να το βαλω να απεγκαταστησω το παλιο πρωτα!!!Οσο για την προσθαφαιρεση δε βγαζει καν μηνυμα..παταω καταργηση αναβοσβηνει ο πινακας (οπως κανει οταν εχεις τελειωσει μια απεγκατασταση) και το προγραμμα παραμενει εκει....

-----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 12 : 49 : 20-----

Ίσως πρέπει να κάνεις uninstall το plugin πρώτα. Για αυτό αποτυγχάνει μάλλον το uninstall.

Αναφέρεσαι στο messenger plus?

για δωσε λιγα φωτα παραπανω φιλε μου!!!!πως να κανω uninstall ?παιζει να φταει το windows live messenger 9 polygammy που εβαλα(το patch που ανεφερα στο πρωτο post)!??

-----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 12 : 52 : 08-----

λετε αν βαλω καποιο αλλο προγραμμα σαν το revo που να κανει την ιδια αλλα καλυτερη δουλεια να βγαλω ακρη??Αν παιζει τετοια περιπτωση πειτε μου προγραμματα..Ξερω το total uninstall αλλα εν το εχω χρησιμοποιησει...:-)

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το polygamy σου κάνει την ζημιά.

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχει πειράξει ή τροποποιήσει σε βασικά αρχεία του msn τα οποία κολλάνε τον uninstaller.

Δεν ξέρω να σου πω πως θα κάνεις uninstall το plugin, γιατί δεν το έχω.

Αλλά υποθέτω πως θα έχει uninstaller και το plugin.

P.S. Και εγώ βάζελος είμαι. Ή βγάζεις το avatar ή βοήθεια γιοκ. :-)

Δημοσ.
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το polygamy σου κάνει την ζημιά.

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι έχει πειράξει ή τροποποιήσει σε βασικά αρχεία του msn τα οποία κολλάνε τον uninstaller.

Δεν ξέρω να σου πω πως θα κάνεις uninstall το plugin, γιατί δεν το έχω.

Αλλά υποθέτω πως θα έχει uninstaller και το plugin.

P.S. Και εγώ βάζελος είμαι. Ή βγάζεις το avatar ή βοήθεια γιοκ. :-)

Πω πω!!!γινεστε πολλοι.....ελατε τωρα βρε παιδια...τι ψυχη εχει ενα χανουμακι???εμεις δεν απειλουμε κανεναν!!!!ουτε λεφτα για καλτσες δεν εχουμε...ασε που δεν εχουμε και ντεμη οποτε πανε και τα λεφτα που τρωγαμε απο το δεσποινακι!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Παντως thanks για τη βοηθεια...!!!!!!

Δημοσ.
Τα κατάφερες ή .......?????Το plug in το απεγκατέστησες ?????

ήηηηηηη...................Δε βρισκω τιποτα!!!Τι σ***α φαντασμα ειναι ????Για τον explorer τι να κανω???φταει λετε το msn που εχει σεληνιαστει???Γτ ο explorer δεν ανοιγει καθολου?..και χθες εγκατεστησα τον 7 κανονικα απο την αρχη..εκανα και restart, ολα εδειχναν φυσιολογικα και οταν πηγα να μπω παλι errors!!!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ούτε στο revo unistaller ούτε αλλού??Κανε εκκαθάριση με το ccleaner και στα εργαλεία δες άμα υπάρχει εκεί (αλλά δεν νομίζω:P)!! Όσο για το ΙΕ αφού δεν σου παίζει ο 7 βάλε το 8 :P:p:p:-)

Δημοσ.
Δεν υπάρχει ούτε στο revo unistaller ούτε αλλού??Κανε εκκαθάριση με το ccleaner και στα εργαλεία δες άμα υπάρχει εκεί (αλλά δεν νομίζω:P)!! Όσο για το ΙΕ αφού δεν σου παίζει ο 7 βάλε το 8 :P:p:p:-)

To κανα....ουτε το 8 ετρεχε...Θα του κανα φορματ αλλα εχω 320 gb ταινιες μεσα και τις χρειαζομαι...δεν εχω που να τις βαλω...!!!τεσπα...θα το ψαξω κ αλλο...Δεν εγκαταλειπουμε οι αεκτζουδες!!!!!!

Δημοσ.

Επειδή ειμαι καλος γαυρος θα πω και εγώ κάτι.

πρώτα από όλα το msn 9 beta γ%^@ται.τεσπα..ειχα πάει σε ένα φίλο να του βάλω την εκδοση την beta.δεν είχε γίνει τελικά η εγκατάσταση και μετά δεν μα φηνε καν να βάλω καποια προηγουμενη.εγινα και ρεζιλι και μετα δεν είχε msn./τέσπα επειδη αντιμετώπισα και εγώ κάτι παρόμοιο προτείνω να κατεβάσεις το Windows Cleanup Utility και να απεγκαταστήσεις όποια εκδοση msn messenger βρεις.μετα λογικά θα σε αφήνει να βάλεις καποια αλλη εκδοση.

Δημοσ.
πρώτα από όλα το msn 9 beta γ%^@ται.

και λιγα λες.........ευχαριστω για την info...θα δοκιμασω και θα επανελθω να σας πω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...