Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για "pd4" αρχεια απο database;

FILIM0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα στο ιντερνετ αλλα ο γουγλης δε με βοηθησε, οποτε ριχνω εδω την ερωτηση:

Εχω ενα προγραμμα (picsviewer) το οποιο λειτουργει με database και ανοιγει αρχεια κειμενου με την ασυνηθιστη καταληξη pd4.

Η απορια μου ειναι αν μπορω να μετατρεψω αυτα τα αρχεια σε αλλη μορφη και να τα ανοιξω ετσι χωρις να χρειαζομαι το προγραμμα.

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω, http://picsviewer.com/ είναι online βάση δεδομένων για φωτογραφίες και όχι κάποιο πρόγραμμα.

Οπότε, άκυρο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο από αυτό που σου επιτρέπει η σελίδα ή οι γνώσεις σου πάνω στο hacking, cracking να κάνεις.

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση η σελιδα αυτη με το προγραμμα στο οποιο αναφερομαι.

Αλλα η ερωτηση ειναι γενικη: γινεται να μετατρεψω τα pd4 αρχεια σε αλλη μορφη ή να τα ανοιξω αλλιως απευθειας?

Δημοσ.

Αυτή η κατάληξη δεν είναι κάποια γνωστή ή υποστηριζόμενη κατάληξη αρχείων.

Μάλλον το πρόγραμμα τη χρησιμοποιεί αυθαίρετα.

Αν θέλεις δώσε ένα λινκ του προγράμματος να δούμε πως ακριβώς δουλεύει και ίσως βρούμε άκρη.

Δημοσ.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά, αν και δεν ξέρω Γερμανικά, μόνο που βλέπω server side και client side εφαρμογές, δεν πιστεύω να μπορείς να κάνεις τίποτα.

Μπορείς να δοκιμάσεις με print screen ή κάποιο πρόγραμμα screen grab

Δημοσ.

Τότε δοκίμασε να κάνεις εξαγωγή από το πρόγραμμα του server μήπως και στο επιτρέπει. Δεν το ξέρω πως δουλεύει για να σου πω πως γίνεται. Ψάξε στα μενού του.

Το demo που κατέβασα πάντως δεν μου έμοιαζαν για εικόνες αυτά που έβγαζε αλλά για έγγραφα (με εικόνες).

Ίσως με κάποιο πρόγραμμα screengrab (print screen), όπως είπα παραπάνω, να μπορέσεις να τραβήξεις ότι βλέπεις στην οθόνη και να κροπάρεις τις φώτο που σε ενδιαφέρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...