FILIM0N Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εψαξα στο ιντερνετ αλλα ο γουγλης δε με βοηθησε, οποτε ριχνω εδω την ερωτηση: Εχω ενα προγραμμα (picsviewer) το οποιο λειτουργει με database και ανοιγει αρχεια κειμενου με την ασυνηθιστη καταληξη pd4. Η απορια μου ειναι αν μπορω να μετατρεψω αυτα τα αρχεια σε αλλη μορφη και να τα ανοιξω ετσι χωρις να χρειαζομαι το προγραμμα.
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Απ' ότι καταλαβαίνω, http://picsviewer.com/ είναι online βάση δεδομένων για φωτογραφίες και όχι κάποιο πρόγραμμα. Οπότε, άκυρο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο από αυτό που σου επιτρέπει η σελίδα ή οι γνώσεις σου πάνω στο hacking, cracking να κάνεις.
FILIM0N Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δεν εχει σχεση η σελιδα αυτη με το προγραμμα στο οποιο αναφερομαι. Αλλα η ερωτηση ειναι γενικη: γινεται να μετατρεψω τα pd4 αρχεια σε αλλη μορφη ή να τα ανοιξω αλλιως απευθειας?
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αυτή η κατάληξη δεν είναι κάποια γνωστή ή υποστηριζόμενη κατάληξη αρχείων. Μάλλον το πρόγραμμα τη χρησιμοποιεί αυθαίρετα. Αν θέλεις δώσε ένα λινκ του προγράμματος να δούμε πως ακριβώς δουλεύει και ίσως βρούμε άκρη.
FILIM0N Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εδω ειναι η σελιδα με το προγραμμα για download στα γερμανικα: http://www.procompliance.de/4DCGI/Download/1DE7/02939618501853
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά, αν και δεν ξέρω Γερμανικά, μόνο που βλέπω server side και client side εφαρμογές, δεν πιστεύω να μπορείς να κάνεις τίποτα. Μπορείς να δοκιμάσεις με print screen ή κάποιο πρόγραμμα screen grab
FILIM0N Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Παντως εχω προσβαση στα αρχεια του server αν αυτο βοηθαει.
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τότε δοκίμασε να κάνεις εξαγωγή από το πρόγραμμα του server μήπως και στο επιτρέπει. Δεν το ξέρω πως δουλεύει για να σου πω πως γίνεται. Ψάξε στα μενού του. Το demo που κατέβασα πάντως δεν μου έμοιαζαν για εικόνες αυτά που έβγαζε αλλά για έγγραφα (με εικόνες). Ίσως με κάποιο πρόγραμμα screengrab (print screen), όπως είπα παραπάνω, να μπορέσεις να τραβήξεις ότι βλέπεις στην οθόνη και να κροπάρεις τις φώτο που σε ενδιαφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.