Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα σκανάρισμα και copy-paste

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω ένα προγραμματάκι που να κάνει το εξής:

Έχω κάτι έγγραφα που θέλουν μετάφραση και θέλω να τα σκανάρω στον scanner και έπειτα να επιλέγω το κείμενο τους από εκεί μέσου αυτού του προγράμματος και με copy-paste να τα κάνω μετάφραση με άλλο πρόγραμμα.

Αν υπάρχει κάτι καλό περιμένω!!!!!

A!!! αν είναι και Free ακόμα καλύτερα

Thanks

Δημοσ.
Παιδιά θέλω ένα προγραμματάκι που να κάνει το εξής:

Έχω κάτι έγγραφα που θέλουν μετάφραση και θέλω να τα σκανάρω στον scanner και έπειτα να επιλέγω το κείμενο τους από εκεί μέσου αυτού του προγράμματος και με copy-paste να τα κάνω μετάφραση με άλλο πρόγραμμα.

Αν υπάρχει κάτι καλό περιμένω!!!!!

A!!! αν είναι και Free ακόμα καλύτερα

Thanks

Υπαρχουν αρκετα προγραμματα για translation που μπορεις να κανεις εγκατασταση αλλα και online μεταφραστες που τους χρησιμοποιω και γω αρκετα.. οπως http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html και http://www.translatum.gr/ αλλα δε θα εχεις ακριβη μεταφραση...Καποιες λεξεις δε θα στις μεταφραζει καθολου και εννοειται πως ξεχνας το κεφαλαιο Συνταξη!!!Δεν υπαρχουν αρσενικα, θηλυκα, χρονοι στα ρηματα κλπ...Αυτο που θελω να πω ειναι πως ο,τι και να σου δωσουμε μην περιμενεις τελεια μεταφραση...:-):-)

Δημοσ.
ABBYY FineReader 9.0

Σκανάρεις τη σελίδα, την κάνει κείμενο, το επιλέγεις και το κάνεις ό,τι θες.

και εχεις τελεια μεταφραση???αμα ειναι να το παρω και γω!!!μεταφραζω ταινιες και θα μου χρησιμευε πολυ!!!

Δημοσ.
ABBYY FineReader 9.0

Σκανάρεις τη σελίδα, την κάνει κείμενο, το επιλέγεις και το κάνεις ό,τι θες.

Bravo Φιλε μου αυτο ηταν που ηθελα.

Βρήκα το 8αρι αλλα δεν με απασχολει κανει τη δουλεια του.

@georgia89 Δεν με ενδιαφέρει η τέλεια μεταφραση απλος θελω να καταλαβαίνω το ζουμί του εγγράφου.

Το κυριότερο ειναι ο χρονος.Σου δινει τη δυνατότητα να σκαναρεις ολόκληρο φύλο και να το μεταφρασεις απο οτι γράφοντας ολόκληρο φυλο με το χερι

Ξερω οτι δεν υπαρχει 100% αξιόπιστο μεταφραστικο

THANKS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...