Cernic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα με το word στα microsoft office ta 2007!!! κανω κανονικα την εργασια μου και οταν παω να την εκτηποσο εκτιπονονετε μονο η πρωτη σελιδα και οι αλλες βγαινουν ασπρες...γενικα δεν μου εκτυπονει τα κειμενα ενω εκτιπονει τις φωτογραφιες ενω στης αρχικη που εχει επικεφαλιδα την εκτυπονει... πειτε μου αμα εχω κανει καπιο λαθος η τι εχει γινει.... Σας ευχαριστο πολυ για την ωρα που αφιεροσατε για να το διαβασετε...
com_hs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Kάνε μια προεποισκόπηση εκτύπωσεις να δείς τι θα δειξει
Cernic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 φιλε μου την κανω και ειναι ολα OK αλλα δεν μου κανει μετα το κειμενο εκτυποση...
alex2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ θα έψαχνα να δω αν το πρόβλημα είναι από τον εκτυπωτή πάντως. Συνήθως αυτό που κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να χρησιμοποιήσω ένα pdf printer. Αυτό που κάνουν αυτά τα software είναι να εγκαθιστούν ένα driver που τα windows νομίζουν πως είναι εκτυπωτής αλλά στην πραγματικότητα μετατρέπουν ότι λαμβάνουν σε pdf αρχεία. Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα αυτό για να δω αν είναι πρόβλημα του εκτυπωτή ή του word
Cernic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 φιλε μπορεις να μου το εξιγισεις αναλυτικα? γιατι δεν καταλαβα χριστο...παιδες λιγι βοηθεια ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.