kathrinoula Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εκεί που αμέριμνη ξενυχτούσα με τον Opera αγκαλιά δεν ξέρω τι έγινε, ζουρλάθηκε! Όταν πάω να ανοίξω μια σελίδα μου ανοίγει το παράθυρο ''αποθήκευση ως..'' και μου ζητάει να κάνω αποθήκευση της σελίδας. ΑΚόμα κι αν κάνω δεν μου την ανοίγει. Ξέρετε τι έγινε?Έχω κάνει βλακεία?:fear:
million_voices Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ποσο σφιχτα τον ειχες αγκαλια? ισως του ξυπνησες καταπιεσμενα ενστικτα χωρις πλακα τωρα με τα στοιχεια που δινεις μονο σε spam η καμακι thread μπορει να εξελιχθει τεσπα δοκιμασες απεγκατασταση και εγκατασταση εκ νεου?
kathrinoula Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 έκανα και μάλιστα δύο φορές. αυτά έγιναν γι αυτό και αυτά λέω, δεν έγινε τίποτα παραπανω
million_voices Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 θεμα ρυθμισεων που μπορει να "πειραξες" δεν ειναι νομιζω ο υπολογιστης σου στα υπολοιπα προγραμματα δουλευει νορμαλ? Αρχικα κανε scan για ιους,spyware και γενικως καθαρισε το Pc σου απο malware αν ο Opera συνεχιζει τις βλακειες, κανε απεγκατασταση μετα σβησε το Program files/Opera εαν υπαρχει και ξανακανε εγκατασταση εαν δεν δουλεψει και αυτο θα πρεπει να ξανακανεις απεγκατασταση,να σβησεις απο την registry οτιδηποτε αναφερεται στον Opera και μετα ξανα εγκατασταση
Αδμιν Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ctrl+F12 > Advanced > Downloads* και δες ποια actions αντιστοιχούν σε htlm, htm, php και λοιπές καταλήξεις webpage πχ http://imageshack.gr/files/87qwwxixtxfw18ebmkgq.png *Un-tick "Hide file types opened by Opera"
oneofthem Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 λογικά ρυθμίσεις είναι αφού έκανες επανεγκατάση και δεν άλλαξε, ψάξε τις λίγο
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ctrl+F12 > Advanced > Downloads* και δες ποια actions αντιστοιχούν σε htlm, htm, php και λοιπές καταλήξεις webpageπχ hint *Un-tick "Hide file types opened by Opera" (για να μπορέσεις να δεις τα htm, html στο tab "επεκτάσεις" , μετά το Ctrl+F12 > Advanced > Downloads) ...και συγκεκριμένα, στην φωτό , δες αν ΔΕΝ είναι μαρκαρισμένο το "open with Opera", αλλά οποιοδήποτε άλλο. * million_voices , μπα, εμένα προσωπικά μου φέρνει αντι-καμακικά συναισθήματα η φωτογραφία του House...
kathrinoula Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ήταν μαρκαρισμένο το αποθήκευση, ευτυχως το έλυσα το πρόβλημα γιατί δεν αντέχω τον firefox ευχαριστώ πολύ:-)(house rules!!:devil:)
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ευτυχως το έλυσα το πρόβλημα γιατί δεν αντέχω τον firefox (house rules!!:devil:) ...για τον house δεν είμαι fan, αλλά κατά βάση έλεγα για την αξύριστη-αντικαμακική φάτσα στο avatar... OMΩΣ η δήλωση περί firefox, δρα αντιστρόφως !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.