Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Opera

kathrinoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που αμέριμνη ξενυχτούσα με τον Opera αγκαλιά δεν ξέρω τι έγινε, ζουρλάθηκε!

Όταν πάω να ανοίξω μια σελίδα μου ανοίγει το παράθυρο ''αποθήκευση ως..'' και μου ζητάει να κάνω αποθήκευση της σελίδας. ΑΚόμα κι αν κάνω δεν μου την ανοίγει. Ξέρετε τι έγινε?Έχω κάνει βλακεία?:fear::fear:

Δημοσ.

ποσο σφιχτα τον ειχες αγκαλια? ισως του ξυπνησες ;) καταπιεσμενα ενστικτα :-D

χωρις πλακα τωρα με τα στοιχεια που δινεις μονο σε spam η καμακι thread μπορει να εξελιχθει

τεσπα δοκιμασες απεγκατασταση και εγκατασταση εκ νεου?

Δημοσ.

θεμα ρυθμισεων που μπορει να "πειραξες" δεν ειναι νομιζω

ο υπολογιστης σου στα υπολοιπα προγραμματα δουλευει νορμαλ?

Αρχικα κανε scan για ιους,spyware και γενικως καθαρισε το Pc σου απο malware

αν ο Opera συνεχιζει τις βλακειες, κανε απεγκατασταση μετα σβησε το Program files/Opera εαν υπαρχει και ξανακανε εγκατασταση

εαν δεν δουλεψει και αυτο θα πρεπει να ξανακανεις απεγκατασταση,να σβησεις απο την registry οτιδηποτε αναφερεται στον Opera και μετα ξανα εγκατασταση

Δημοσ.
Ctrl+F12 > Advanced > Downloads* και δες ποια actions αντιστοιχούν σε htlm, htm, php και λοιπές καταλήξεις webpage

πχ

87qwwxixtxfw18ebmkgq.png

hint

*Un-tick "Hide file types opened by Opera"

(για να μπορέσεις να δεις τα htm, html στο tab "επεκτάσεις" , μετά το Ctrl+F12 > Advanced > Downloads)

...και συγκεκριμένα, στην φωτό , δες αν ΔΕΝ είναι μαρκαρισμένο το "open with Opera", αλλά οποιοδήποτε άλλο.

* million_voices , μπα, εμένα προσωπικά μου φέρνει αντι-καμακικά συναισθήματα η φωτογραφία του House... :-D

Δημοσ.

ήταν μαρκαρισμένο το αποθήκευση, ευτυχως το έλυσα το πρόβλημα γιατί δεν αντέχω τον firefox

ευχαριστώ πολύ:-):-)(house rules!!:devil::devil:)

Δημοσ.
ευτυχως το έλυσα το πρόβλημα γιατί δεν αντέχω τον firefox

(house rules!!:devil::devil:)

...για τον house δεν είμαι fan, αλλά κατά βάση έλεγα για την αξύριστη-αντικαμακική

φάτσα στο avatar...

OMΩΣ η δήλωση περί firefox, δρα αντιστρόφως ! wub.gif

smiley_emoticons_browser-ff-vs-opera.gif

smiley_pile.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...