Blondeamon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα θα πάω να δώ εναν υπολογιστή απο κάποιον γνωστό που παίζει να αγοράσω και δεν θα έχω πολύ ώρα στην διάθεση μου. Υπάρχει κάποιο μικρό και ευέλικτο προγραμματάκι να εγκαταστήσω στο usb μου ώστε να το τρέξω και να καταγράψει ολα τα system specs του υπολογιστή για να μην κάθομαι να παιδεύομαι?
Blondeamon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 To είδα αυτό όταν έψαχνα αλλά δεν θέλει dlls ή services? Με απλό install στο φλασακι θα τρέξει σε ένα ξένο pc? During setup έλεγε για services κάτι
antonl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 SIW is a standalone utility that does not require installation (Portable Freeware) - one less installed program on your PC as well the fact that you can run the program directly from an USB flash drive, from a floppy, from a network drive or from a domain login script.[/b] System Information for Windows
Peavy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Cpu-z Το κάνεις extract σε ένα usb και το τρέχεις απο εκεί http://www.cpuid.com/cpuz.php
mindcrime Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 πολύ καλό το cpu-z. δεν χρειάζεται ούτε εγκατάσταση ούτε τπτ. επίσης για την κάρτα γραφικών υπάρχει και το gpu-z
Panathinaikara Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 System Info for Windows (τρέχουσα version 1.73) δοκίμασέ το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.