Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν Ίντερνετ σε 5.000 σημεία


S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα επιμήνω και 'γώ στην ερώτηση της Καλυψώ, ξέρουμε κάποια σελίδα που να έχει σύγκεντρωμένα αυτά τα 5.000 σημεία ασύρματης & δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο ;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aχ δε χωράει στην υπογραφή μου..

Thanks anyway.

 

Αν κατάλαβα καλά είσαι...συλλέκτης ορθογραφικών;!;

Ερώτηση: Αν κάνεις εσύ ορθογραφικό, το προσθέτεις στην υπογραφή σου;; :lol:

 

για αυτό φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά...

 

δεν μένουμε όλοι σε πυκνoκατοικημένες περιοχές και το να σε πάρει χαμπάρι ο γείτονας είναι κάπως πιο εύκολο...

 

Και καλά κάνεις...εγώ προς το παρόν φυλάω τη...δική μου Wireless από τους γειτόνους διότι όλοι με τον ίδιο τρόπο σκέφτοναι. :whistle:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Καλήμερα σε όλους,

 

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος Πανελλαδικός χάρτης με αυτές τις περιοχές που έχουν δωρεάν wifi? Όσο και αν έψαξα, βρήκα μόνο αυτό (http://www.athenswifi.gr/ ) που είναι μόνο για Αθήνα και αυτό

( http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...mid=1223728366 ) που δεν είναι ακριβώς δωρεάν.

 

Μετά από αρκετό κόπο και μεράκι, επιτέλους ανεβάσαμε μια ιστοσελίδα για δωρεάν (μόνο) hotspots στην Ελλάδα, το free-wifi.gr. O σκοπός είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν πλήρες κατάλογο με τις τοποθεσίες που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στην Ελλάδα.

 

Μπορείτε να κοιτάξετε για την περιοχή που σας ενδιαφέρει μεσώ χάρτη, κατάλογο η αναζήτηση. Όλοι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν καινούργια hotspots, όπως επίσης και 'feedback' για τα hotspots του καταλόγου μέσω της 'Αναφοράς Καταχώρησης΄ (σε περίπτωση που υπάρχουν ανακριβείς πληροφορίες για το hotspot).

 

Υπάρχει η δυνατότητα για μια λεπτομερή παρουσίαση της τοποθεσίας αλλά και της σύνδεσης που προσφέρει: Τα πρωτόκολλα που υποστηρίζονται, αν προσφέρει σταθερό PC η και LAN πέρα από το wifi, προσβαση για ΑΜΕΑ και ένα κείμενο για περισσότερες λεπτομέρειες σύνδεσης. Περιλαμβάνουμε επίσης και τα ασύρματα μητροπολιτικα δίκτυα της Ελλάδας, αν και δεν προσφέρουν απαραίτητα internet, είναι σίγουρα μέσα στην 'φιλοσοφία' της ελεύθερης πρόσβασης.

 

Όπως οι περισσότεροι από εσάς, έτσι κι εμείς είμαστε μεγάλοι fan της δωρεάν πρόσβασης στο internet και στην πληροφορία. Ελπίζουμε η σελίδα αυτή να σας αρέσει και να σας φανεί χρήσιμη.

Το free-wifi.gr είναι φτιαγμένο με λογισμικό ανοιχτού κώδικα, και ακολουθώντας το πνεύμα αυτό, με μεγάλη χαρά θα καλωσορίσουμε στην ομάδα μας όποιον η όποια θέλει να προσφέρει την δικιά του 'πινελιά'.

 

Θα επιμήνω και 'γώ στην ερώτηση της Καλυψώ, ξέρουμε κάποια σελίδα που να έχει σύγκεντρωμένα αυτά τα 5.000 σημεία ασύρματης & δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο ;;

 

Φίλε dhmak, αν και πολύ σωστά λέει ο S.M.Greek στην 1η σελίδα του thread πως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, 5000 δωρεάν spots μου φαίνονται κάπως σαν όνειρο. Δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα! Καθώς παραδίδονται θα τα βρεις στο free-wifi.gr. Εως τότε πάντως, αν βάλει ο καθένας μας από 1 η 2 hotspot που γνωρίζουμε τότε πολύ σύντομα θα έχουμε έναν τεράστιο αριθμό στον κατάλογο (Τώρα έχουμε μόνο 200, αν και ξέρω για άλλα 20-30 ακόμα που δεν βρίσκω τον χρόνο να καταχωρήσω!)

Τέλος, από τις λίγες πληροφορίες που έχω, θα υπάρχουν και ορισμένες πόλεις που θα έχουν κάλυψη σε ολόκληρη την πόλη (όπως πχ τα πρωτοποριακά Τρίκαλα και ο δήμος Λαγκαδά). Μια από αυτές, απ ότι έμαθα, θα είναι η Σπάρτη.

 

Φιλικά,

 

Κωνσταντίνος Σταθάκος :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...