vitriolis1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα! Παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε για τον τιτλο καποιας ταινιας.Εχω ψαξει σε πολλα site και forum, αλλα δεν εχω βρει κατι. Πριν απο καποια χρονια (περιπου 6) ειχα δει λοιπον μια ταινια στο σταρ κατα τις 2-3 το πρωι.Η ταινια αυτη ειχε ως θεμα της μια μαθητρια που μετεγγραφηκε σε ενα αμερικανικο κολεγιο και απο εκεινη τη στιγμη ολοι, ενας ενας, αρχισαν να πινουν παρα πολυ νερο.Στο τελος αποδειχθηκε οτι η κοπελα ηταν ενα ειδος αμφιβιου τερατος που διεβαλε ολη την πολη εκτος απο μια ομαδα μαθητων. Δυστυχως δεν θυμαμαι περισσοτερα.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ενας απο τους μαθητες που δεν προσβληθηκαν στην ταινια ονομαζοταν Ζικ και πουλουσε στους αλλους μαθητες στυλους που αντι για μελανι περιειχαν ηρωινη. Αν γνωριζει καποιος και εχει δει την ταινια ας μου πει. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Sellers Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πω φίλε από το λίγο που διάβασα για το στόρυ πιστεύω ότι δεν την θυμάσαι επειδή ο εγκέφαλος σου φρόντισε σκόπιμα να την αποβάλει...
vitriolis1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Λες για αυτο να μην τη θυμαμαι? Ενταξει φαινεται (και ειναι λιγο) μαπα η υποθεση, αλλα μου εχει κολλησει απο τοτε και ψαχνω τον τιτλο της.Ισως και για να την βρω, να την ξαναδω και να δω αν καλα εκανα που εψαχνα τοσο καιρο.Τι να πω...
stivmak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 The Faculty http://www.imdb.com/title/tt0133751/ edit: Με πρόλαβαν...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Άκου υπόθεση ταινίας...Πέθανα ρε vitrioli.Άκου εκεί,άρχισαν λέει να πίνουν πολύ νερό!!Κι ο άλλος,όσο γινόταν αυτό,πουλούσε ηρωίνη?!?!Κάψιμο. Χωρίς πλάκα,τώρα που βρήκες την ταινία,θα την ξαναδείς;(Πες ναι plzzz).
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι την ψάχνει για να την καταστρέψει. Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω σ' έναν τόσο ευγενή στόχο. Θα ανιχνεύσουμε όλα τα αντίτυπα που κυκλοφορούν επί γης και θα κάνουμε μια μεγάλη φωτιά στην οποία και θα τα κάψουμε. Μετά, θα ψάξουμε έναν έναν τους δημιουργούς και θα τους αποτελειώσουμε. Έπειτα, όλους όσους είδαν αυτήν την ταινία, κανένας μάρτυρας! Στο τέλος, δυστυχώς, ακόμα και ο ήρωας μας vitriolis θ' αναγκαστεί να πάρει βιτριόλι, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο του από κάθε άποψη. Και ο κόσμος, θα συνεχίσει να υπάρχει, χωρίς καμία χειροπιαστή απόδειξη ή μαρτυρία ότι αυτό το έκτρωμα υπήρξε ποτέ. Στην καλύτερη, θα γίνει ένα Urban Legend που θα λένε στα παιδιά για να πηγαίνουν νωρίς για ύπνο "αν μείνεις μέχρι τις 2, μπορεί να παίξει το Faculty". Καλά, έχω ανατριχιάσει.
talisman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια η ταινια δεν ηταν και τοσο χαλια οπως λετε.Επαιζαν γνωστοι ηθοποιοι και σκηνοθετης ηταν ο Robert Rodriguez
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ρε σεις,b movie ειναι,εχει απειρο χαβαλε και αρκετα καλο καστ+σκηνοθετη.....μην τρελαινεστε...salma hayek,elijah wood,robert patrick,fatme yansen κ rondriguez σκηνοθεσια...
vitriolis1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Χιλια ευχαριστω ρε παιδες για τη βοηθεια!! Ναι λεω να την ξαναδω παρολο που με οσα διαβασα σκεφτομαι "ρε λες να με λιθοβολησουν ?? "!!! Παντως ενταξει περα απο την πλακα δε θυμαμαι να ηταν και τοσο κακη!! εντιτ: Manuel εγω απ' την αλλη εχω χεστει στα γελια!!!! :lol:
KaizerSoze Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Aυτη δεν ειναι που στο τελος γινεται πρασινο τερας και τους κηνυγαει μεσα στην πισινα?ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΑΙΝΙΑΚΙΑ
greg_m Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 το ειχε παιξει παλι το αγαπημενο μας καναλι στην γνωστη του prime time στις 03:00 πριν ενα μηνα με τον τιτλο ''η εισβολη''.
Krokodilos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ρε σεις,b movie ειναι,εχει απειρο χαβαλε και αρκετα καλο καστ+σκηνοθετη.....μην τρελαινεστε...salma hayek,elijah wood,robert patrick,fatme yansen κ rondriguez σκηνοθεσια... Καλα αφου παιζει η Hayek ολα αλλαζουν! Αλλά ρε παιδι μου, αμφιβιο τερας που τους κανει να πινουν πολυ νερο.....????:-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.