Astrix Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Χθές βράδυ έπαιζα DOTA(mod warcraft 3) και το pc εκανε reboot. Το pc ειναι καινουργιο και δεν ειχα προβλημα σε βαρια games οπως far cry 2 sacred 2 etc.κοιταξα τα events απο το admin tools και μου λεει .save dump δεξια και οταν κλικαρω στο information λεει The computer has rebooted from a bugcheck. Αυτο σχετιζεται με το προβλημα ? Το pc λειτουργει κανονικα αλλα ανησυχω που ενω ειναι ολοκαινουργιο εκανε ενα reboot(και μαλιστα σε παναλαφρο game) (e5200.asrock x48 turbotwins.2x2gm ballistix.2xsapphire radeon hd4670 seagate baracuda 500gb 575 w trust powermaster psu.) idle 40c full load οχι πανω απο 60 λογικα.εκανα stress test με orthos Kαι δεν ειδα προβλημα.Το Ιdle δεν ειναι καλο το ξερω θα παρω νεο cooler αλλα δεν νομιζω να εχει σχεση με το reboot που εκανε...
random Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 μπορεί να έχει πρόβλημα η μνήμη, ή η vga, ή οι drivers (vga, chipset, controllers, ηχου), ή να έχει bug το συγκεκριμένο παιχνιδι υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις (πχ. σε συγκεκριμένη πιστα, με συγκεκριμενο χαρακτήρα, κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες). δοκίμασε αν μπορεις να γεμίσεις τη μνήμη, με ανοιχτα προγράματα και δες πως πάει (πχ. 30 firefox tabs, αλλα τοσα IE, office, acrobat, ανοιγε, ανοιγε, ανοιγε.. ανοιξε και 2 παιχνιδια ταυτοχρονα να δουμε αν θα σκάσει) πάντως επειδη τα memtest (αν επιλέξεις το αναλυτικό) κρατάνε πολύ ωρα, περίμενε να επαναληφθει το πρόβλημα αρκετές φορές, και με άλλα παιχνίδια/προγράμματα, πριν το ψάξεις. μπορει να ήταν τυχαίο. αν τελικά κάνεις memtest, αφησε πάνω στο pc μόνο τη μια μνήμη, και τις ελεγχεις ξεχωριστά, για να βρεις πια ειναι ελλατωματική. ή αν πήρες ζευγάρι σε σετ, μαλλον τις επιστρεφεις και τις 2 ασχετα αν μονο μία εχει πρόβλημα, και ζητάς άλλο σετ, σωστά;
Astrix Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ναι οι μνημες ηταν σετ.Δεν νομιζω να ειναι hardware ομως(θελω να ελπιζω) Πιο πολυ πιστευω να ειναι θεμα software(warcraft 3) drivers η κατι τετοιο. Μπορει κανεις να με επιβεβαιωσει ? Η θα τρεχω και δεν θα φτανω με το hardware? ελεοσ δηλαδη το Pc ειναι brand new
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 φιλε αφου εχεις καινουριο μηχανημα και στο στησανε σε καταστημα ηλ/κων ειδών το ποιο πιθανο ειναι να σου εβαλαν VISTA, τα VISTA λοιπον εχουν πολλες ασυμβατοτητες με drivers απο διαφορες motherboard.Το καλητερο ειναι αφου κανεις format και περασεις τα vista μετα να κοιταξεις στην διαχειρηση υλικου αν σου εχει δει ο υπ/στης ολες τις συσκευες.Αν τις δει μην πειραξεις τιποτα, βαλε μονο τους drivers της vga και αστον υπολογιστη ως εχει. Θα δουλευει ρολοϊ ο υπολογιστης στα παιχνιδια και σε ολα.Αυτα τα κουλα που σου εκανε ειναι λόγο οτι δε σημβαδιζουν οι drivers που δίνουν οι εταιρείες με το cd ths mobo σε σχεση με τα vista.Εξαλλου τα vista εχουν απο μόνα τους περασμένους drivers πανω τους και αναγνωριζουν τις περισσοτερες motherboard!!. τα ιδια προβληματα ειχα και εγω με την msi motherboard που έχω,και δε περασα τους drivers της motherboard ειδε λοιπον ολλες τις συσκευες κανονικα (ethernet-chipset...τα παντα) και δουλευει ρολοϊ ο υπ/στης, ενώ πριν που ειχα περασει drivers της mobo στα παιχνιδια στο ιντερνετ και σε αλλες εφαρμογες ετρωγε κολληματα.
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επανεκκίνηση (Win+break -> advanced -> startup and recovery -> automatically restart) μήπως υπάρχει καμιά παραπάνω πληροφορία στη μπλε οθόνη (που λογικά θα βγει).
Astrix Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δεν εχω vista ουτε μου το συναρμολογησαν(δεν ειμαι νεος στο χωρο, μονο στο forum:P) Μια φορα το εκανε στη DOTA.Απλα λεω κανεις εδω μεσα εχει συγκεκριμενη εμπειρια η γνωση με το θεμα αυτου του τυπου του reboot πανω σε παλιο game:))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.