Προς το περιεχόμενο

netfaster και wifi

binary_dreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας.

έχω ένα netfaster και σε αναζήτηση που έκανα μέσα από το διαχειριστικό του πρόγραμμα βρήκα το ασύρματο δίκτυο που έχω από έναν γείτονα μου. υπάρχει η δυνατότητα να το ρυθμίσω κάπως ούτως ώστε να συνδεθεί με το wifi?

Δημοσ.

αν ειναι να συνδεθεις στο δικτυο του γειτονα τοτε δεν χριαζεσαι το netfaster εκτος αν πιανεις το σημα οριακα και θες να το ενισχυσεις.

Δημοσ.

μονος σου το ειπες τι φτεει.αν το ρουτερ ειναι πιο κοντα στον αλλον η ειναι πιο ψηλα κτλ λογικο ειναι να πιανει καλυτερα.ισως θα μπορουσς να βαλεις μεγαλυτερη κερεα ισως αν μετακινουσες θεση η αμα ειναι usb αμα εβαζες επεκταση για να παει πιο κοντα και πιο ψηλα.με το network stumbler μπορεις να δεις που πιανει καλυτερο σημα καθως σου δειχνει ζωντανα και συνεχεια το snr.

Δημοσ.

Λοιπόν το ξέρω τι φταίει από την αρχή. Η ερώτηση μου όταν άνοιξα αυτό το thread ήταν για το πως θα συνδέσω το netfaster μου και όχι πως θα συνδεθώ από τον υπολογιστή μου.

μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο πως θα συνδέσω το netfaster και μόνο? αν γίνεται να συνδεθεί κάτι τέτοιο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

admin-admin, αν εννοείς του διαχειριστή. Για το wpa2, είναι ένα τεράστιο με συνδυασμούς, που είναι διαφορετικό και αναγράφεται κάτω απο την εκάστοτε συσκευή. Δηλαδή σου εύχομαι να το έχει αλλάξει σε κάτι πιο εύκολο, αλλιώς σε 2 χρονάκια θα το βρεις.

Δημοσ.
ρε παιδια ποιθος ειναι ο κωδικος του νετφαστερ?ποιανει ο διπλανος μου και δεν μπορω ....

το πρωτο post σου θα μπορουσε να ηταν καλυτερο απο αυτο.τουλαχιστον μπορουμε να τα λεμε πιο διακριτικα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά δεν απάντησε κανένας στο αρχικό θέμα του post γτ το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ τώρα και δεν ξέρω πως... Please ας απαντήσει αν ξέρει κανένας για να μείνει κτήμα ες αη η απάντηση του σε όλους τους επόμενους αναγνώστες και να απαντηθεί επιτελους το αρχικο Post του φιλου μας :) thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...