binary_dreamer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα σας. έχω ένα netfaster και σε αναζήτηση που έκανα μέσα από το διαχειριστικό του πρόγραμμα βρήκα το ασύρματο δίκτυο που έχω από έναν γείτονα μου. υπάρχει η δυνατότητα να το ρυθμίσω κάπως ούτως ώστε να συνδεθεί με το wifi?
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 εννοεις το νετfaster να γινει repeater του δικτυου τοθ γειτονα?χλωμο να παιζει σαν repeater το netfaster.
binary_dreamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 όχι απαραίτητα repeater, αλλά με κάποιον τρόπο να συνδεθώ στο δίκτυο του γείτονα.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 αν ειναι να συνδεθεις στο δικτυο του γειτονα τοτε δεν χριαζεσαι το netfaster εκτος αν πιανεις το σημα οριακα και θες να το ενισχυσεις.
binary_dreamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Από τον υπολογιστή μου το πιάνω οριακά. Ενώ από το router το πιάνω άψογα. Αυτό μάλλον γίνεται λόγο της θέσεως όπου το έχω τοποθετήσει.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 μονος σου το ειπες τι φτεει.αν το ρουτερ ειναι πιο κοντα στον αλλον η ειναι πιο ψηλα κτλ λογικο ειναι να πιανει καλυτερα.ισως θα μπορουσς να βαλεις μεγαλυτερη κερεα ισως αν μετακινουσες θεση η αμα ειναι usb αμα εβαζες επεκταση για να παει πιο κοντα και πιο ψηλα.με το network stumbler μπορεις να δεις που πιανει καλυτερο σημα καθως σου δειχνει ζωντανα και συνεχεια το snr.
binary_dreamer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν το ξέρω τι φταίει από την αρχή. Η ερώτηση μου όταν άνοιξα αυτό το thread ήταν για το πως θα συνδέσω το netfaster μου και όχι πως θα συνδεθώ από τον υπολογιστή μου. μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο πως θα συνδέσω το netfaster και μόνο? αν γίνεται να συνδεθεί κάτι τέτοιο.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 θα μπορει να συνδεθει με αλλο wi fi router ασυρματα μονο αν μπορει να παιξει σαν repeater πραγμα χλωμο για αυτο.
VOUTS_CHARIS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια ποιθος ειναι ο κωδικος του νετφαστερ?ποιανει ο διπλανος μου και δεν μπορω να
thanos75x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ναι σιγα μην τον βρεις. Καθε συσκευη εχει και δικο του password πλεον...
flik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 admin-admin, αν εννοείς του διαχειριστή. Για το wpa2, είναι ένα τεράστιο με συνδυασμούς, που είναι διαφορετικό και αναγράφεται κάτω απο την εκάστοτε συσκευή. Δηλαδή σου εύχομαι να το έχει αλλάξει σε κάτι πιο εύκολο, αλλιώς σε 2 χρονάκια θα το βρεις.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια ποιθος ειναι ο κωδικος του νετφαστερ?ποιανει ο διπλανος μου και δεν μπορω .... το πρωτο post σου θα μπορουσε να ηταν καλυτερο απο αυτο.τουλαχιστον μπορουμε να τα λεμε πιο διακριτικα.
tasos90 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά ρε παιδιά δεν απάντησε κανένας στο αρχικό θέμα του post γτ το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ τώρα και δεν ξέρω πως... Please ας απαντήσει αν ξέρει κανένας για να μείνει κτήμα ες αη η απάντηση του σε όλους τους επόμενους αναγνώστες και να απαντηθεί επιτελους το αρχικο Post του φιλου μας thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.