Finn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει καλυτερο πράμα απ το να ξυπνάς το πρωί,να βάζεις corn flakes και να βλέπεις tom&jery ή looney tunes.Ξεκινάει απίστευτα η μέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ανοίγω πια την τηλεόραση, οπότε δε βλέπω τακτικά. Επίσης, μ' ενοχλούν αφάνταστα οι ελληνικές μεταγλωττίσεις. Όταν ήμασταν μικρά τα βλέπαμε στ' Αγγλικά. Έχω όμως μια συλλογή από Looney Tunes τα οποία βλέπω φανατικά κατά καιρούς, μαζί με παρέα. Αγαπημένο όλων, One Froggy Evening, αυτό με τον βάτραχο που τραγουδάει και τον τύπο που προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί για να βγάλει λεφτά. Απ' ότι βλέπω στα trivia, μαζί μου συμφωνεί και ο Steven Spielberg. Επίσης έχω Pinky και Brain, που επίσης έβλεπα φανατικά μικρός.
Bougas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δέν υπάρχει περίπτωση να μην δώ μισό DVD ρόζ πάνθηρα την ημέρα.Επίσης μου αρέσουν τόμ & τζέρρυ,στρουμφάκια,αστυνόμος σαίνης, road runner (μπίπ μπίππππ), σιλβέστερ και τουίτι,μπάγκς μπάνι,ντέννις ο τρομερός.
Iron_man21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 pokemon για πάντα -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 04 : 54 : 11----- και λουνι tunes -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 04 : 54 : 55----- και bugs bunny
Carthago Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Simpsons,Bugs,Road runner Το ενδιαφερον ομως ειναι αυτο που ακουσα τις προαλλες. Ειναι μια ερευνα που αφορα το αγαπημενο καρτουν των γυναικων. Παρακαλουνται οι γυναικες του ινσομνια να απαντησουν στην ερωτηση ποιο ειναι το αγαπημενο σας καρτουν χωρις να διαβασουν, αρχικα, το σποιλερ που ακολουθει. Λεει λοιπον η ερευνα οτι το αγαπημενο καρτουν των γυναικων ειναι ο Τουιτι επειδη ειναι πουλι και εχει μεγαλο κεφαλι. Το μονο που μενει λοιπον ειναι να δουμε το κατα ποσο εγκυρη ειναι αυτη η ερευνα
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Και ργω βλεπω ολα τα κλασικα ν τα παετυχω στην τιβι... Σπανια βεβαια... Αλλά κατεβάζω road runner
greg_m Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ασχετο ....αλλα, σημερα ειχα παει στο σπιτι των γονειων μου για να μαζεψω κατι cd που ειχα στην αποθηκη και βρηκα ενα κουτι γεματο με τις περιπετειες του μαρκ και του ομπραξ που διαβαζα οταν ημουν 8.
geldwer1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Λεει λοιπον η ερευνα οτι το αγαπημενο καρτουν των γυναικων ειναι ο Τουιτι επειδη ειναι πουλι και εχει μεγαλο κεφαλι. Το μονο που μενει λοιπον ειναι να δουμε το κατα ποσο εγκυρη ειναι αυτη η ερευνα Δε ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος, αλλά όντως οι περισσότερες γυναίκες που γνωρίζω τις αρέσοι ο Τουίτι...ρε λές;
Carthago Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Είναι μια μαλακία και μισή η έρευνα. Μην το λες. Δε ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος, αλλά όντως οι περισσότερες γυναίκες που γνωρίζω τις αρέσοι ο Τουίτι...ρε λές; Προσωπικο γκαλοπ που εκανα το επιβεβαιωνει. Ρωτηστε τις γυναικες στην παρεα σας να δουμε
klainmaingr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ducktales. Τέλος. Απο κει και πέρα οτιδήποτε με old school disney cast με καθηλώνει (τα καινούρια είναι απογοήτευση), και αν κάτσει βλέπω τρομερά ευχάριστα και looney tunes (daffy duck rulz). Επίσης ΠΟΤΕ δεν θα αλλάξω κανάλι αν παίζει Spongebob squarepants. Καταπληκτικό! Απο "ενήλικα" παιδικά που βλέπω ανελλιπώς: (family guy, south park, american dad, futurama, simpsons, robot chicken)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.