RedMike7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα!Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να βάλω το καινούριο Msn, αλλά μου βγάζει κάποια μηνύματα όπως: Άλλες φορές το κάνει install κανονικά, αλλά όταν πάω να το ανοίξω, πάει να κατεβάσει μια πιό καινούρια έκδοση από αυτή που έχω, πράγμα το οποίο δεν γίνετε ποτέ! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν το κάνει εγκατάσταση; Μήπως δεν γίνετε να μπεί; Υ.Γ. Να τονίσω ότι, στο pc μου χρησιμοποιηώ λειτουργικό Windows Xp Service Pack 2!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ετουτο το δες ή μπαααα?? Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
RedMike7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ετουτο το δες ή μπαααα??Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Ναί μόλις το πρόσεξα και τα άλλαξα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μιλαμε για το ιδιο windows Live beta? Κατεβασε το απο δω... http://download.live.com/
RedMike7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μιλαμε για το ιδιο windows Live beta? Κατεβασε το απο δω... http://download.live.com/ Το κατέβασα και μου βγάζει το μήνυμα που έχω βάλει στο πρώτο μου post!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγω το δοκιμασα σε windows Service pack 3 και μπηκε μια χαρα... τωρα τι να σου πω...
RedMike7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα, κάποιος άλλος να βοηθίσει;
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Με λίγο googling για το μήνυμα σφάλματος, έπεσα πάνω σε αυτήν τη σελίδα. Δες στα comments κάτω κάτω: Δύο λύσεις που προτείνονται είναι να εγκαταστήσεις τον Windows Installer 3.1 και να αφαιρέσεις - αν έχεις - τυχόν custom theme pack...
mindtrapper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον δεν είναι αυτό στην περίπτωση σου, αλλά στην καινούργια εγκατάσταση ΧΡ που έκανα στο φορητό μου δεν γινόταν εγκατάσταση ο Messenger (με διαφορετικό μήνυμα λάθους πάντως) επειδή είχα κλείσει τελείως το Windows Update. Δοκίμασε να το ανοίξεις για λίγο να δεις αν μπαίνει. Μικρή πιθανότητα αλλά μπορεί να βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.