Προς το περιεχόμενο

PC μέχρι 1400 ευρώ

Diahn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου δεν είναι και κορυφαίος, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες κλοκαρισματος όπως όλοι οι core2. Με μια καλύτερη καρτούλα πιστεύω οτι θα είσαι καλυμμένος. Και έναν σκληρούλη

Και εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα ήμουν μεχρι πρόσφατα. Με έναν αθλον 4400χ[email protected] (με κοντινές στο δικό σου επιδόσεις δλδ, αν και λίγο υποδεέστερος), με 2γβ μνήμη, και 7900γς. Το crysis στο high μου έδινε 1-2 καρέ (κοινώς slideshow στα 1680*1050), grid οριακά και στα 1280*1024 με χαμηλές ρυθμίσεις, call of duty απλά ικανοποιητικά σε επίσης χαμηλές ρυθμίσεις, red alert 3 παρομοίως και η λίστα συνεχίζει :) Έβαλα 4870 1γβ, 2γβ ραμ ακόμα, τροφοδοτικό, ψύξη καλύτερη στον επεξεργαστή, τον κλόκαρα στα 2.8 και μέχρι τώρα οτι δοκιμάζω παίζει από άψογα εως τέλεια (crysis εξαιρουμένου. Εκεί δεν κάνω και πανηγυρια). COD 4 & 5, red alert, grid, tomb raider underworld κ.α με τις ψηλότερες ρυθμίσεις, anisotropic filtering, kai fsaa στα 1680*1050.Ο επεξεργαστής σου μπορεί να πάει και πιο πάνω από τον δικό μου και να αποδώσει και πολύ καλύτερα...Δεν χρειάζεται να αλλάξεις όλο το μηχάνημά σου. Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν η 4850. Η 4870 πέφτει μεγάλη για τον επεξεργαστή μου, ίσως και για τον δικό σου.

ΠΑρεπιπτόντως κοίτα μήπως και χρειάζεσαι και τροφοδοτικό

Δημοσ.
Ο επεξεργαστής σου δεν είναι και κορυφαίος, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες κλοκαρισματος όπως όλοι οι core2. Με μια καλύτερη καρτούλα πιστεύω οτι θα είσαι καλυμμένος. Και έναν σκληρούλη

Και εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα ήμουν μεχρι πρόσφατα. Με έναν αθλον 4400χ[email protected] (με κοντινές στο δικό σου επιδόσεις δλδ, αν και λίγο υποδεέστερος), με 2γβ μνήμη, και 7900γς. Το crysis στο high μου έδινε 1-2 καρέ (κοινώς slideshow στα 1680*1050), grid οριακά και στα 1280*1024 με χαμηλές ρυθμίσεις, call of duty απλά ικανοποιητικά σε επίσης χαμηλές ρυθμίσεις, red alert 3 παρομοίως και η λίστα συνεχίζει :) Έβαλα 4870 1γβ, 2γβ ραμ ακόμα, τροφοδοτικό, ψύξη καλύτερη στον επεξεργαστή, τον κλόκαρα στα 2.8 και μέχρι τώρα οτι δοκιμάζω παίζει από άψογα εως τέλεια (crysis εξαιρουμένου. Εκεί δεν κάνω και πανηγυρια). COD 4 & 5, red alert, grid, tomb raider underworld κ.α με τις ψηλότερες ρυθμίσεις, anisotropic filtering, kai fsaa στα 1680*1050.Ο επεξεργαστής σου μπορεί να πάει και πιο πάνω από τον δικό μου και να αποδώσει και πολύ καλύτερα...Δεν χρειάζεται να αλλάξεις όλο το μηχάνημά σου. Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν η 4850. Η 4870 πέφτει μεγάλη για τον επεξεργαστή μου, ίσως και για τον δικό σου.

ΠΑρεπιπτόντως κοίτα μήπως και χρειάζεσαι και τροφοδοτικό

Τώρα, εάν κλοκάρω τον επεξεργαστή χωρίς να αλλάξω το ανεμιστηράκι που ήδη έχει, θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

Δεν θα φτάσεις τόσο ψηλά όσο θα έφτανες με καλύτερη ψύξη, και θα έχεις γενικότερα ψηλότερες θερμοκρασίες. Βλέπε τις θερμοκρασίες σου να δεις σε τι επίπεδο είναι οταν κλοκάρεις για να έχεις μια ένδειξη, αλλά πρόβλημα δεν θα έχεις

Δημοσ.

συμφωνώ με τις παραπάνω προτάσεις αν θες μόνο για games βάλε μια κάρτα γραφικών μια 4850 είναι καλά δες όμως πρώτα τι τροφοδοτικό έχει το συστημά ρώτησε εναν που ξέρει αν σηκώνει τη κάρτα το συστημά σου σου!αύξησε τη μνήμη σε 4 γιγα και ένας 640 sata!πιστεύω με αυτά δεν θα έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια!Μη δίνεις τζάμπα λεφτά! Εκτός φίλε μου και αν θες να πας κατεθείαν σε νέα ταχνολογία οπότε καλό είναι να περιμένεις,καλοκαιράκι και πιο μετά μη σου πω όταν βγουν τα seven!αν είναι να πάρεις καινούργιο πάρε και νέο λειτουργικό που θα έιναι και πιο ελαφρύ και σίγουρα καλύτερο από τα vista!

Δημοσ.

Επειδή το overcloaking δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μου και δεν πολυχαίρομαι στη σκέψη ενός καμένου ολοκληρωτικά συστήματος για αυτό μάλλον θα το αποφύγω...

Όσο για κάρτα γραφικών ψήνομαι για αυτή εδώ:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513356

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η ΜΒ δεν υποστηρίζει Crossfire. Θα υπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ.
Επειδή το overcloaking δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μου και δεν πολυχαίρομαι στη σκέψη ενός καμένου ολοκληρωτικά συστήματος για αυτό μάλλον θα το αποφύγω...

Όσο για κάρτα γραφικών ψήνομαι για αυτή εδώ:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513356

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η ΜΒ δεν υποστηρίζει Crossfire. Θα υπάρχει πρόβλημα;

Nα κάψεις όλο το σύστημα σου με o/c νομίζω πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και να βοηθήσει και το σύμπαν.

Δεν χρειάζεται να πας σε eχtreme καταστάσεις, στα 3.0Ghz νομίζω θα φτάσει σχετικά έυκολα η cpu σου, χωρίς πολλά ρεύματα.

Η συγκεκριμένη 4850 (1g) είναι ακριβή λύση και υλοποίηση, με μπόλικη αχρείαστη ram.

Προτίμησε αυτή.

Δημοσ.
Μπα, δεν είναι 50 ευρώ το πρόβλημα. Σχετικά με το crossfire ξέρει κανείς να βοηθήσει;

Ποιο Crossfire? Σκέφτεσαι να κάνεις Crossfire στο μέλλον?

Δημοσ.
Ποιο Crossfire? Σκέφτεσαι να κάνεις Crossfire στο μέλλον?

Λέω η ΜΒ δεν υποστηρίζει Crossfire αντίθετα με την 4850. Παίζει να έχω πρόβλημα;

Δημοσ.
Λέω η ΜΒ δεν υποστηρίζει Crossfire αντίθετα με την 4850. Παίζει να έχω πρόβλημα;

Όχι. Γνωρίζεις τι είναι crossfire? (δεν το λέω ειρωνικά) :-)

Δημοσ.
Όχι. Γνωρίζεις τι είναι crossfire? (δεν το λέω ειρωνικά) :-)

Μόλις μου έμαθε το google... Συγγνώμη για τη @@..:fear::fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...