furious99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αλλο ενα ωραιο netbook, που ξεχωριζει γιατι ειναι μαλλον το πιο μικρουλι με 10αρα οθονη... Χαρακτηριστικα και μια αξιολογηση εδω: http://www.laptopmag.com/review/laptops/lenovo-s10.aspx?page=1 Δειτε το μαζι με το MSI wind και το Asus 1000H εδω:
SOWHAT Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑΑΑ???:X:X
altea6 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑΑΑ???:X:X Σε διαφημιστικο ενθετο σε κυριακατικη εφημεριδα , των καταστηματων "euronics" εχει το Lenovo Ideapad S10e στα 399ευρώ σε κοκκινο , λευκό , και μαύρο χρώμα.
pctechgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=010200
basilis5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 κατοπιν παραγγελιας... αλλα μου κανε εντυπωση που στα χαρακτηριστικα δινει 320 γιγα σκληρο στην αμερικη δεν το χω βρει με τοσο μεγαλο σκληρο
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 3 cell battery και μικροτερο πληκτρολογιο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του...ευχαριστω δεν θα παρω.
furious99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 3 cell battery και μικροτερο πληκτρολογιο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του...ευχαριστω δεν θα παρω. Ειναι περιπου στις διαστασεις του Acer aspire one αλλα με 10αρα οθονη. Καποιος που θελει 10αρα οθονη και μικρο netbook σε διαστασεις (και οχι τα φαρδια τυπου MSI wind, asus 1000H κλπ. ) μπορει να τον ενδιαφερει...
altea6 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 To βλεπω πλεον διαθεσιμο παντου. Το πηρε κανενας να μας αν εχει κατι παραπανω απο τα γνωστα (asus,aser, LG,wind) ωστε να το προτημισουμε;
furious99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=lenovo+s10 Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ στις διαστασεις του Acer aspire one 150 (25χ18cm, στο e-shop γραφουν αλλα αντ' αλλων ως συνηθως) με 10αρα οθονη, κατι που το καθιστα ειδικη κατηγορια netbook απο μονο του! (ολα τα υπολοιπα netbook της αγορας με 10αρα ειναι αρκετα μεγαλυτερα)...
basilis5 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 To βλεπω πλεον διαθεσιμο παντου.Το πηρε κανενας να μας αν εχει κατι παραπανω απο τα γνωστα (asus,aser, LG,wind) ωστε να το προτημισουμε; απο οσο γνωριζω εχει θυρα express card ενω κανενα αλλο δνε εχω δει να εχει απο τα γνωστα Express Card slot allows you to easily extend your internet connection to WWAN.*(Card must be purchased separately). OneKey™ Rescue System. Easily restore your system and recover valuable data. Peace-of-mind technology at the click of a button.
Subrosaval Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας παιδιά. Γράφω αυτό το μήνυμα απο ένα Lenovo S10 που αγόρασα μόλις σήμερα. Οι ως τώρα εντυπώσεις μου είναι φοβερά θετικές. Έψαχνα ενα Νετμπουκ με δεκαρα οθόνη με μικρές διαστάσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Είμαι σεναριγράφος και μου χρειάζεται οπωσδήποτε η δεκάρα οθόνη για να μην με πονάνε τα μάτια μου. Είδα και τα Msi Wind , Asus 1000H αλλά μου φάνηκαν αρκετά ογκώδη και μεγάλα για Νετμπουκ. Όσο για την μπαταρία του s10 ειναι 3 κελιών αλλά με την κατάλληλη ρύθμιση πιάνει άνετα 3 ώρες ελαφριάς εργασίας. Βέβαια θα κυκλοφορίσει η Lenovo μια 6αρα μπαταρία αλλά σκέφτομαι να αγοράσω μια απο το Ebay αν ζωριστώ. Αν και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Όσον αφορά τη μνήμη παίρνει αναβάθμιση και γι αυτό και προτίμησα το s10 απο το LG X110. Ο δίσκος αλλάζει πανεύκολα αν και δεν σκέφτομαι να τον αλλάξω αφού είναι αρκετά γρήγορος. Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω ανοιχτό το Firefox το Photoshop CS3 και το Updater της Lenovo και όλα πάνε μια χαρά, ενώ έχω βάλει τη ρύθμιση του power management στο Low Power. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικές με το μηχάνημα παρακαλώ ρωτήστε με. -----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 02 : 06 : 58----- Επιπροσθέτως , μια συμβουλη που ίσως να ισχύει σε όλα τα Νετμπουκ. Στο s10 αυξάνεται δραματικά η διάρκεια μπαταρίας όταν απενεργοποιώ την κάμερα. Όταν την απενεργοποίησα απο 2 ώρες και 45 λεπτά αμεσως πήγε στις 4 ώρες και 5 λεπτά. Μα τόσο πολύ ενεργοβόρα αυτή η κάμερα ? Τί να πω
*trinity Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα ας ειναι καλοταξιδο το νεο σου καμαρι Μια ερωτηση στα γρηγορα να σου κανω-απο θερμοκρασιες πως ειναι ?? Αν μπορεις πες μου γιατι αυριο παω να το παρω
*trinity Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα ας ειναι καλοταξιδο το νεο σου καμαρι Μια ερωτηση στα γρηγορα να σου κανω-απο θερμοκρασιες πως ειναι ?? Αν μπορεις πες μου γιατι αυριο παω να το παρω
Subrosaval Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε TRINITY . Απο θερμοκρασιες ειναι πολυ καλο, δεν εχω κανενα προβλημα, ακομα και μετα απο Playback 2 ωρων. Μη μασας και παρτο. Δεν θα το μετανιωσεις Καλο θα ηταν να μας πεις κι εσυ τις εντυπωσεις σου οταν το παρεις
telegamesvg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλοριζικο ...(αν και απ'οτι βλεπω εκλεισες ηδη μηνα !!) Θελω να μου πεις τις εντυπωσεις σου απο την 10" οθονη , οσον αφορα το σερφαρισμα και την αναγνωση pdf ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.