fabio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Εχω καταληξει σε ενα κουτι για htpc , το THERMALTAKE VF7001BNS DH101 MEDIA LAB BLACK Το βρηκα στο eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650683 και στην περιγραφη λεει Media kits: Ενσωματωμένο Media LAB kit με hot keys και παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για multimedia εφαρμογές (συμβατό με Windows Vista). Υποστηριζόμενες γλώσσες: 21. Θα ηθελα μια δευτερη γνωμη στο εξης : το remote περιλαμβανεται ή οχι με βαση την περιγραφη του eshop?
tectonator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Media kits: Ενσωματωμένο Media LAB kit με hot keys και παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για multimedia εφαρμογές (συμβατό με Windows Vista).
fabio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Thanks tectonator Ομως επειδη σημερα ο εγκεφαλος εχει βαρεσει διαλυση το θελω σε πενηνταρακια. Το remote περιλαμβανεται / δεν περιλαμβανεται στο πακετο Γιατι εγω καταλαβαινω οτι περιλαμβανεται. Αλλα πριν τους ξεχε$ω μια επιβεβαιωση θα ηταν χρησιμη μην γινω και ρομπα LOL
tectonator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Με βάση την περιγραφή περιλαμβάνεται. Το αγόρασες και δεν το είχαν μέσα στη συσκευασία? Αν ναι τύπωσε ΑΜΕΣΑ την ιστοσελίδα και τρίψτη στη μούρη τους! :devil:
fabio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 χαιρομαι που η κοινη λογικη συμφωνει με τη δικη μου To mail σταλθηκε , θα παρω και κανενα τηλ. Θα επιστρεψω με τα νεοτερα.... Thanks tectonator -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 02 : 20 : 57----- problem solved (νομιζω δηλ) Θα επιστραφει και θα στειλουν αλλο
giannour Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Kαλα...να κανω και γω μια ερωτηση. Πως γινεται να μην ητανε μεσα? (εκτος αν το παρηχαν οι ιδιοι τους οικιοθελως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.