epivitor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σε ολους , επειδη εχω αρκετα dvd (της tdk συγκεκριμενα) που αν και δεν επαιξαν πανω απο 10 φορες μετα απο 2-3 χρονια μου βγαζουν προβλημα οταν παω να τα περασω στον σκληρο , θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να αντιγραφει καποιο ελλατωματικο αρχειο μεχρι το σημειο εκεινο που υπαρχει το προβλημα. Φανταζομαι οτι θα υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα.
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παλιότερα είχα δοκιμάσει το BadCpoy Pro με σχετική επιτυχία. Δεν είναι free. Αντιγράφει ολόκληρο το αρχείο (αν δε μπορέσει να διαβάσει το προβληματικό κομμάτι, αντικαθιστά τα μη αναγνώσιμα data με dummy data).
epivitor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα το δοκιμασα το προγραμμα αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι. Βαζω ενα προβληματικο dvd και το dvd rom παει να το γυρισει αλλα σταματαει και οταν μετα μπαινω στο προγραμμα badcopy pro μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει κανενα dvd ή οτι το dvd ειναι τοσο πολυ κατεστραμμενο που δεν μπορει ουτε καν να το διαβασει. Πώς ειναι δυνατον ρε παιδια dvds που επαιξαν μονο καμια 10αρια φορες να εχουν χαλασει τοσο πολυ?
AlexandrosS3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Φιλέ μου το πρόγραμμα με έχει σώσει Δημιουργεί ένα αρχείο .ISO . Aνάλογα με τι ζημιά που έχει το DVD εξαρτάτε και ο χρόνος πχ έχει κάνει και 12 ώρες http://www.geocities.com/marsoupilamis/DocEnglish.htm
peledakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 isobuster pro.....το καλυτερο στο ειδος του...με εχει σωσει πολλες φορες...αν εχεις κ καλο drive κανει θαυματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.