dhmak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Γειά χαρά, έχω την P5B και σκοπέυω σε κανα 2μηνο (άν αντέξω) να προβώ στην αλλαγή της, με μία P5Q. Θα δώ σημαντική/ουσιαστική διαφορά απο το P965 στο P45 ;;
Dante80 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Χεχε...την έχω και εγώ την p5b. Όχι, να μην αλλάξεις. Δεν θα δεις διαφορά που να δικαιολογεί τα λεφτά που θα δώσεις. Δεν ξέρω την χρήση που κάνεις στο PC σου, αλλά αν είσαι mainstream user τότε σε 2-3 χρόνια θα περάσεις σε νέο socket με τετραπύρηνο. Ώς τότε όμως, είσαι κομπλέ (και απλά αλλάζεις κάρτα γραφικών αν το θέμα σου είναι τα παιχνίδια...
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 κακη κινηση μαλλον, δεν υπαρχει λογος να κανεις καποια αλλαγη στο συστημα σου, ποσο μαλλον μονο στη μητρικη
dhmak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας, με γλυτώσατε απ' το να τα σκάσω τζάμπα.
caution Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ( Με τον ίδιο επεξεργαστή να υποθέσω; ) ΟΧΙ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 αν ήσουν overclocker, ναι... αλλιώς όχι...
dhmak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Γειά χαρά και πάλι, αφου μου λύσατε την πρώτη απορία μου, παρακαλώ πάρα πολύ αν μπορείτε να μου λύσεται και την τωρινή απορία μου. Αγοράσα αυτήν εδώ για την P5B γιατι διάβασα οτι στην P5B Deluxe δουλέυει (και υπέθεσα οτι θα δουλέυει και στην δικιά μου, μιάς και δέν έχουν διαφορά στο chipset ή στο FSB αλλα προφανώς θα είναι κάποιο 'κολπάκι' που έκανε η ASUS στην Deluxe έκδοση). Έχει γνώση κάποιος στο πως μπορώ να κάνω και την P5B να δουλέψει την μνήμη στα 1066MHz, μιας και το κάνει η ASUS στην Deluxe δίχως να έχει κάτι παραπάνω. Ελπίζω σε θετικά νέα.. Ευχαριστώ φίλε antonl για την καθησυχαστική σου απάντηση (δηλαδή οτι δέν θα δώ διαφορά αν χρησιμοποιούσα 800αρα μνήμη με ελαφρώς χαμηλώτερα timing. Ενδεικτικά τα timing αυτής που έχω είνα: 5-5-5-18 στα 800MHz ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιώ αυτήν εδώ με χαμηλώτερους χρονισμούς (δέν νομίζω να έβλεπα αισθητές διαφορές ε;; ). Φίλε antonl ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, πώς θα κατεβάσω του χρονισμούς της μνήμης μέσα απο το BIOS ;;
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αν η απορία σου είναι αυτή που αναφέρεται στον τίτλο, από ό,τι βλέπω στο site της Asus και οι δύο μητρικές που αναφέρεις υποστηρίζουν επίσημα μέχρι 800άρες μνήμες. Αν βάλεις κάποιες ταχύτερες θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς μέσω o/c (ή να τους χαμηλώσεις τα timings ή το ρεύμα - αναλόγως) και τις λειτουργείς στα 800MHz. Πάντως μην περιμένεις ορατές διαφορές στη χρήση του υπολογιστή μεταξύ 800 & 1066 RAM.
Dante80 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως μην περιμένεις ορατές διαφορές στη χρήση του υπολογιστή μεταξύ 800 & 1066 RAM. Αυτό είναι το βασικότερο. Αν βάλεις επίσης το γεγονός πως η P5B δεν ανεβάζει τόσο καλά FSB σε σχέση με τις νέες μητρικές, δεν υπάρχει και λόγος να αγοράσεις πιο γρήγορες κάρτες μνήμης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.