Προς το περιεχόμενο

κωδικοποίηση σε POST?

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα flash από flex, το οποίο κάνει POST ένα form. Κοίταξα με το Charles να δω τι στέλνει και βλέπει στα σταλμένα ότι πχ γράφει Account="blabla"%5FPass="blabla" . Αυτό το %5F τι είναι? Ο server μου βγάζει error και φοβάμαι μην φταίει αυτό.

Δημοσ.

Χμμμ, αυτό ή ίσως το κένο... Φοβάμαι μήπως αυτό φταίει για το error... έχει κανείς ιδέα? Μήπως πρέπει να του βάλω άραγε να έχει άλλη κωδικοποίηση?

Δημοσ.

Δυστυχώς, ιδέα δεν έχω από flash και το Charles δεν ξέρω καν τι είναι.

Το "%5F" είναι πάντως το string με το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί το underscore στα url.

Το sting που αναφέρεις (Account="blabla"%5FPass="blabla") πού βρίσκεται; Σε κάποιο url;

Δημοσ.

Είναι στα POST δεδομένα που στέλνει το flash. Το charles είναι proxy server που μου επιτρέπει να βλέπω τι στέλνεται από τον browser μου στο web. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή κωδικοποίηση, λέω μπας και αυτό είναι το πρόβλημα... γιατί αν είναι το άλλο που σκέφτομαι την κάτσαμε....

Δημοσ.

Το λάθος ήταν αλλού, είχα αμελήσει να στείλω στο POST μου μια μεταβλητή. Ο κώδικας έτρεξε κανονικά με το που την έβαλα. Οπότε φαίνεται ότι τα %5F δεν επηρεάζουν την εκτέλεση του προγράμματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...