giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Bεβαια ποτέ μη λες ποτέ ετσι??? Βλεπεις μερικα παιδια τι παθαινουν εδω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 εγω εχω παραγκηλει απο το καταστημα πανω απο 7 φορες και καμια φορα δεν ειχα προβλημα αν πάθει κάτι ένα από αυτά που αγόρασες (χτύπα ξύλο) τα λέμε πάλι
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 αν πάθει κάτι ένα από αυτά που αγόρασες (χτύπα ξύλο) τα λέμε πάλι Εεεε μη μου λετε τετοια βρε παιδιααα.. :eek::eek: Τωρα αρχισα να σιγουρευομαι οτι τα 500 ευρω που εσταξα ,εστω και λιγα, μαλλον θα πανε στραφη.χαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 όχι απαραίτητα και εγώ πχ αγοράζω κανονικά εδώ και χρόνια από το e-shop απλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει RMA...σε μερικές μέρες που θα κάνω ένα τροφοδοτικό και κάτι RAM θα πω εντυπώσεις
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Nαι μακρια, αλλα π.χ ενας που θελει Pc τωρα και θελει τον phenon 9950 στο e-shop τον εχει ενω στο πλαισιο οχι... Αυτο ειναι και το τρικακι τους βεβαια ετσι..
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 H αλήθεια είναι πως το eshop έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε hardware, και αυτό είναι πολύ σημαντικός λόγος να σταυρώσω κι εγώ τα δάχτυλά μου και να ψωνίζω συχνά από εκεί...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Απο το 2004 ψωνιζω απο e-shop λογω 1) μεγαλυτερης ποικιλιας 2) καλυτερων τιμων (τωρα εχουν εξισωθει τα πραματα) 3) αποστασης (πλαισιο σχετικα κοντα δεν εχει). Ουδεν προβλημα. Μια φορα μου επιστρεψανε λεφτα πισω οταν επεστρεψα ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ προϊον. Αλλη μια δωσανε πιστωτικο. Και μια τριτη μου αντικατεστησαν το προϊον με αλλο, ιδιο. Ο αργοτερος χρονος παραδοσης παραγγελιας ηταν 1 βδομαδα ακριβως. Αυτη ειναι η εμπειρια μου. Αρα εγω γιατι να μην το προτιμω? Αντιθετα, απο πλαισιο 3-4 φορες εχω αγορασει και: Τη πρωτη ειχα ρωτησει αν στο ταδε καταστημα εχει στοκ το ταδε προϊον, μου ειπαν ''βεβαιως'', καβαλησα αμαξι και πηγα επι τοπου και... δεν υπηρχε!! Τη δευτερη ειχα παραγγειλει ολοκληρο υπολογιστη (χωρις συναρμολογηση - σκετα τα κομματια)... και κανανε 2 βδομαδες να τα ετοιμασουν στο καταστημα αγιας παρασκευης!! Ε... rma δεν εχω χρειαστει, ουτε και θα χρειαστω γιατι δε τους προτιμω.
pagratios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Είχα πάρει το ποντίκι logitech G7 σε λιγότερο από τρεις μήνες δεν γινόταν σύνδεση μεταξύ του ποντικιού και του στικ που έχει!!!Πήγα σε ένα κατάστημα τους και τους είπα το πρόβλημα!!!Σε 2,5-3 εβδομάδες ήρθε καινούριο!!!Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να τους πάω κάτι για βλάβη αλλά και αυτό λύθηκε!!!
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ε... rma δεν εχω χρειαστει, ουτε και θα χρειαστω γιατι δε τους προτιμω. Το αν θα χρειαστείς ή όχι rma δυστυχώς δεν είναι θέμα προτίμησης... Είχα πάρει το ποντίκι logitech G7 σε λιγότερο από τρεις μήνες δεν γινόταν σύνδεση μεταξύ του ποντικιού και του στικ που έχει!!!Πήγα σε ένα κατάστημα τους και τους είπα το πρόβλημα!!!Σε 2,5-3 εβδομάδες ήρθε καινούριο!!!Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να τους πάω κάτι για βλάβη αλλά και αυτό λύθηκε!!! 3 εβδομάδες για ένα mouse? Αυτό το θεωρείς καλή αντιμετώπιση?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μα δε προκειται να χρειαστω RMA, αφου δεν πολυ-αγοραζω απο κει. Τουλαχιστον οχι στο προσεχες μελλον... ΑΝ φερουν κανα καταστημα εδω κοντα ισως σε συγκεκριμενα προϊοντα τους προτιμησω (στο Πλαισιο αναφερομαι). Επισης, οσο συνεχισει να μου συμπεριφερεται ετσι καλα το e-shop δεν εχω λογο να μην το προτιμω. Αυτα ειπα ολα κι ολα, κατεθεσα την εμπειρια μου, and that's all. Ουτε παω το e-shop ουτε τους εχω και καμια υποχρεωση. Μολις κανουν 1, 2, 3 στραβες... αντε γεια. Αλλα ας τις κανουν πρωτα
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μα δε προκειται να χρειαστω RMA, αφου δεν πολυ-αγοραζω απο κει.Τουλαχιστον οχι στο προσεχες μελλον... ΑΝ φερουν κανα καταστημα εδω κοντα ισως σε συγκεκριμενα προϊοντα τους προτιμησω (στο Πλαισιο αναφερομαι). Επισης, οσο συνεχισει να μου συμπεριφερεται ετσι καλα το e-shop δεν εχω λογο να μην το προτιμω. Αυτα ειπα ολα κι ολα, κατεθεσα την εμπειρια μου, and that's all. Ουτε παω το e-shop ουτε τους εχω και καμια υποχρεωση. Μολις κανουν 1, 2, 3 στραβες... αντε γεια. Αλλα ας τις κανουν πρωτα Το θέμα είναι να μην χρειαστείς rma από αυτούς ρε man, και να μην την πατήσεις όπως την έχουν πατήσει άλλοι αμέτρητες φορές. Aμα ο καθένας βασίζεται αποκλειστικά στις δικές του εμπερίες με το κάθε κατάστημα, δεν χρειάζεται να κουβεντιάζουμε εδώ μέσα, έτσι δεν είναι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εχω χρειαστει rma ομως ρε συ, και τις 3 φορες η ανταποκριση ηταν αμεση. Τη πρωτη μου δωσαν πισω τα 88€ μου. Τη δευτερη πιστωτικο. Και την τριτη ιδιο προϊον. Αυτα δε λενε κατι? Γιατι δηλαδη να ακουγονται μονο οι ''κακες γλωσσες'' δηλαδη δε το καταλαβα?
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τότε να πεις το "μυστικό" και στους άλλους που ταλαιπωρούνται... (εκτός και αν είσαι απλά η εξαίρεση του κανόνα).
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ενταξει ας το παρουμε αναλογικα σε σχεση με το πλαισιο, Σπανια ακουω ανθρωπο να διαμαρτυρεται για το πλαισιο ενω για το e-shop ουκ ολιγα τοπικ εχουν ανοιχθει σε διαφορα φορουμς. Αυτο με τα μεταχειρισμενα .... Το επαθε και ενας φιλος μου...Ελεος δηλαδη.. Τωρα μαλλον ανοιξανε και μια παραπομπη e-shop στοκ , που μαλλον πανε εκει ολα τα μεταχειρισμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.