Προς το περιεχόμενο

παραπονα απο e-shop.gr

vtsif

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Τότε να πεις το "μυστικό" και στους άλλους που ταλαιπωρούνται... :P

(εκτός και αν είσαι απλά η εξαίρεση του κανόνα).

Χμ για το δευτερο δε ξερω, παντως ολοι να παιρνετε απο το παραρτημα χαλανδριου :P

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Χμ για το δευτερο δε ξερω, παντως ολοι να παιρνετε απο το παραρτημα χαλανδριου :P

δεν είναι παράρτημα του Χαλανδρίου αλλά η Έδρα/κεντρικό :P

• Moderators
Δημοσ.

Αφου ολα τα προϊοντα λενε οτι υπαρχουν μενιδι, επισης και το RMA γινεται εκει :P

Ειναι κατ ευφημισμον εδρα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

η αποθήκη είναι στο Μενίδι, αλλά αν δεις στο site του Χαλανδρίου θεωρείται το κεντρικό...

Δημοσ.

Σημερα αφου τους εκανα καταγγελεια ,και τους εστειλα το copy σε ολα τα e-mails που ειχαν στο site τους,δεχθηκαν να μου κοψουν πιστωτικο.Ετσι λοιπον μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες με ολα οσα ακολουθησαν, πηρε τελος η "περιπετεια"μου.

Δημοσ.

Ερωτηση:

Αν καποιος που μενει Aθηνα παραγγειλει ενα PC απ το e-shop, και χαλασει εντος εγγυησης, ποιος πληρωνει τα μεταφορικα για να το στειλει στη Θεσσαλονικη?...

Δημοσ.
Ερωτηση:

Αν καποιος που μενει Aθηνα παραγγειλει ενα PC απ το e-shop, και χαλασει εντος εγγυησης, ποιος πληρωνει τα μεταφορικα για να το στειλει στη Θεσσαλονικη?...

Σε περίπτωση rma (μακριά από εμάς) το πας στο eshop point της περιοχής σου.

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν αυτοί.

Τώρα την ερώτηση σου δεν την κατάλαβα. Αν μένεις Αθήνα, ποιος ο λόγος να πάει στην Θεσσαλονίκη το Pc? :rolleyes:

Δημοσ.

Eλεγα οτι, εφοσον αυτοι ειναι Θεσ/κη κι εγω Αθηνα, μηπως θα επρεπε να τους το στειλω Θεσ/κη... Αλλα τωρα μου λες οτι υπαρχουν και τα e-shop points της περιοχης μου.

Tι ειναι τo rma?

Με την ευκαιρια να ρωτησω κατι, εαν σου καει μια μνημη μπορεις να την πας πισω για αλλαγη? Το λεω αυτο γιατι στο Πλαισιο πριν απο λιγα χρονια ειχαν αρνηθει(δεν καλυπτεται, λεει, το βραχυκυκλωμα).

Δημοσ.
Eλεγα οτι, εφοσον αυτοι ειναι Θεσ/κη κι εγω Αθηνα, μηπως θα επρεπε να τους το στειλω Θεσ/κη... Αλλα τωρα μου λες οτι υπαρχουν και τα e-shop points της περιοχης μου.

Στην Αθήνα έχει έδρα το eshop, και points σχεδόν παντού.

Tι ειναι τo rma?

Rubber Manufacturers Association :-D

(seriously σημαίνει Return Merchandise Authorization αν θυμάμαι καλά. Google it.)

Με την ευκαιρια να ρωτησω κατι, εαν σου καει μια μνημη μπορεις να την πας πισω για αλλαγη? Το λεω αυτο γιατι στο Πλαισιο πριν απο λιγα χρονια ειχαν αρνηθει(δεν καλυπτεται, λεει, το βραχυκυκλωμα).

Αν είναι εντός εγγύησης φυσικά και καλύπτεται.

Βραχυκύκλωμα ή μη, δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Εκτός και αν την πας "κάρβουνο" πίσω... :P

Δημοσ.

ΕΚΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟ e-shok !!!

ΕίμαιΙ 18, απο Γιάννενα

Ειχα αγοράσει απο κει την 8800GTS 500ευρω, την καινουργια αναβαθμιση 400 ευρώ + άλλα όταν είδα το service....

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ SAMSUNG U-600 230ευρω τον Ιούλιο και μου ρθε ελατωματικο -το πληκτρολόγιο κουνιοταν σε καθε πατημα σαν...-

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ! Ηταν 2 υπάλοιλοι... ενας νταβατζης μαλλιάς και ενας πανίβλακας με καρφακια.

-Πήγενε στην αντιπρωσοπεία της Samsung"

-Μα δεν περασαν 7 μέρες. Δικαιούμαι αλλαγή

-Δεν έχουμε να κανουμε εμεις! Η samsung!

Αντιπρωσοπεία Samsung: "Δεν πέρασαν 7 μερες? Και τι μου το φερνεις εδω? Τραβα ζητα καινουργιο!"

Τραβαω πίσω στο e-shop

-Καλα θα βαριόταν αυτος ο τεχνικός και σε ξαπόστειλε...

-Και τώρα???

-ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ SERVICE ΤΗΣ SAMSUNG NA ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Τραβάω και στο Γερμανό... και φυσικά.... o υπάλληλος

- Εμείς θα σου αντικαταστήσουμε το κινητο που πηρες απο το e-shop?

ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ!! ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ 25+ ΑΚΟΜΑ ΧΕΣΜΕΝΟ Μ'ΕΙΧΑΝ!!!!

και οταν πηγα να τους το δωσω μου λεει ο υπάλληλος

-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Του χρώσταγα και χαρη δηλαδή!

ΑΛΛΑ δε τελιωσε!

ΤΟ ΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ - ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΙΛΟΤΕΪΠ !!!

το ξαναστελνω πισω και μετα απο αλλο 1 μηνα τελικα μου φέρνουν καινουργιο!

Ο υπάλληλος μου ανήγγειλε θριαμβευτικα την αντικατασταση

"Σου το άλλαξαν τελείως φίλε...!".

Φαινεται είναι σπάνιο γεγονός

ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ 1 καλοκαιρι να αποκτήσω κινητο!

Υ.Γ.

Το καινουργιο που μου στειλαν, ειχε μαυρη μπαταρια αντι για ασπρη, διαφορετικά καλώδια και διαφορετικά καρτελάκια

Επίσης το 1ο που χα παραλαβει, το κουτι ειχε ενα δαχτυλο σκόνη, οποιος καταλαβε καταλαβε...

Δημοσ.

Αν είναι εντός εγγύησης φυσικά και καλύπτεται.

Βραχυκύκλωμα ή μη, δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Εκτός και αν την πας "κάρβουνο" πίσω... :P

Oπως ισως ξερεις, οι μνημης εχουν Lifetime εγγυηση.

Δεν ηταν καρβουνο αλλα ελαφρως μαυρισμενη σε καποια pins...(DDR400 512ΜΒ)

Δηλαδη μου λες οτι σωστα δεν την αλλαξαν?

Δημοσ.
Oπως ισως ξερεις, οι μνημης εχουν Lifetime εγγυηση.

Δεν ηταν καρβουνο αλλα ελαφρως μαυρισμενη σε καποια pins...(DDR400 512ΜΒ)

Δηλαδη μου λες οτι σωστα δεν την αλλαξαν?

Lifetime εγγύηση δεν σημαίνει πως στις αλλάζουν εφ'όρου της δική σου ζωής, αλλά της ζωής της μνήμης.

Και η ζωή μιας μνήμης σταματάει, όταν σταματάει και το εργοστάσιο/εταιρία να την παράγει.

Από εκεί και πέρα είναι και η υποχρεωτική 2ετής εγγύηση που είναι αναγκασμένο το κατάστημα να σου δώσει.

Τώρα τι γίνεται σε περίπτωση βραχυκυκλώματος ακριβώς δεν γνωρίζω.

Αν μπορούν να αποδείξουν πως το βραχυκύκλωμα έγινε λόγω δικής σου υπαιτιότητας, (ή της ΔΕΗ λέμε τώρα), πιθανόν να δικαιούνται να μην στην αλλάξουν.

Αυτό πάντα παίζει από μαγαζί σε μαγαζί και από υπάλληλο σε υπάλληλο.

Και από την δική σου επιμονή.

Δημοσ.
Lifetime εγγύηση δεν σημαίνει πως στις αλλάζουν εφ'όρου της δική σου ζωής, αλλά της ζωής της μνήμης.

Και η ζωή μιας μνήμης σταματάει, όταν σταματάει και το εργοστάσιο/εταιρία να την παράγει.

Από εκεί και πέρα είναι και η υποχρεωτική 2ετής εγγύηση που είναι αναγκασμένο το κατάστημα να σου δώσει.

Aπο χιουμορ πας καλα βλεπω:lol:

Εκτος κι αν πραγματικα θεωρησες οτι εγω νομιζα πως οι lifetime σημαινει εφ όρου της δικης μου ζωης...

Εφοσον λοιπον μου λες οτι η ζωη της μνημης σταματαει οταν το εργοστασιο σταματαει να την παραγει, τοτε ειμαστε καλυμενοι αφου προφανως ουτε η Kingston, ουτε η Corsair κλπ. κλπ. προκειται να σταματησουν να παραγουν μνημες στα επομενα χρονια(Εννοειται οτι στα επομενα χρονια οι σημερινες μνημες θα ειναι εντελως απαξιωμενες γιατι θα εχουν βγει καινουργιες).

Παντως ΚΑΙ εντος της διετιας ημουνα.

Αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα προιοντα, οπως οι καρτες γραφικων που σου παρεχουν 3 χρονια εγγυηση.

Τώρα τι γίνεται σε περίπτωση βραχυκυκλώματος ακριβώς δεν γνωρίζω.

Αν μπορούν να αποδείξουν πως το βραχυκύκλωμα έγινε λόγω δικής σου υπαιτιότητας, (ή της ΔΕΗ λέμε τώρα), πιθανόν να δικαιούνται να μην στην αλλάξουν.

Αυτό πάντα παίζει από μαγαζί σε μαγαζί και από υπάλληλο σε υπάλληλο.

Και από την δική σου επιμονή.

Φυσικα και δεν μπορουν να αποδειξουν εαν φταει η ΔΕΗ ή εαν φταις εσυ.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση, ο υπαλληλος/τεχνικος με το που την ειδε μου ειπε "λυπαμαι κυριε, ειναι βραχυκυκλωμα οποτε δεν την αλλαζουμε" και η υποθεση εκλεισε εκει, δηλ. μου γυρισε τη πλατη και εφυγε.

Τωρα τι μου λες για επιμονη... δηλαδη τι επρεπε να κανω, να τον πιασω απ το γιακα ή να του σκασω 1 μπουκετο? Σου λεει "δε γινεται" και φευγει... ακομα κι αν εχεις δικιο τι μπορεις να κανεις εσυ σε τετοια περιπτωση? Να αρχισεις να φωναζεις ή να τα σπασεις ολα? :lol:

Ειμαστε στο ελεος τους και την καλη διαθεση τους...

Δημοσ.

Off topic, Εχουν βγει τα ματια μου με τοσα ορθογραφικα. Υπαρχουν και λεξικα βρε παιδια, ντροπη να μην ξερουμε να γραψουμε βασικες λεξεις σωστα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...