Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εφοσον λοιπον μου λες οτι η ζωη της μνημης σταματαει οταν το εργοστασιο σταματαει να την παραγει, τοτε ειμαστε καλυμενοι αφου προφανως ουτε η Kingston, ουτε η Corsair κλπ. κλπ. προκειται να σταματησουν να παραγουν μνημες στα επομενα χρονια αρκετά μοντέλα όμως βγαίνουν EOL...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εφοσον λοιπον μου λες οτι η ζωη της μνημης σταματαει οταν το εργοστασιο σταματαει να την παραγει, τοτε ειμαστε καλυμενοι αφου προφανως ουτε η Kingston, ουτε η Corsair κλπ. κλπ. προκειται να σταματησουν να παραγουν μνημες στα επομενα χρονια(Εννοειται οτι στα επομενα χρονια οι σημερινες μνημες θα ειναι εντελως απαξιωμενες γιατι θα εχουν βγει καινουργιες). Κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα... Εκτος εγγυησης βγαινουν οταν σταματησει το εργοστασιο να παραγει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντελο. Αν αυτο γινει σε λιγοτερο απο 2 χρονια και αν δεν φταις εσυ που καηκαν ή η ΔΕΗ, τοτε ειναι υποχρεωμενοι να στις αλλαξουν με αλλες τουλαχιστον ιδιων προδιαγραφων/επιδοσεων. Αλλα για να μου λες μαυρισμενα πινς... ε... γκουχ.. δε ξερω..!
_eLpiS_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εγω τους εστειλα ενα σκληρο εδς και 4 μηνες, και τιποτα ακομα.. ελεος
Hamurabi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ΤΙ καθεσαι και ταλαιπωρησε 2 βδομαδες με τα τηλεφωνα; Πηγαινε εκει περα ντε!
george___ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Αν αυτο γινει σε λιγοτερο απο 2 χρονια και αν δεν φταις εσυ που καηκαν ή η ΔΕΗ, τοτε ειναι υποχρεωμενοι να στις αλλαξουν με αλλες τουλαχιστον ιδιων προδιαγραφων/επιδοσεων.Αλλα για να μου λες μαυρισμενα πινς... ε... γκουχ.. δε ξερω..! Δηλαδη δε γινεται να φταιει η ΔΕΗ που μαυρισαν? Το θεμα ειναι, εαν αρνηθουν να στις αλλαξουν τοτε τι γινεται? Τους πιανεις απ το γιακα? Τους ριχνεις μπουνιες μεχρι να συμμορφωθουν? Τι μπορεις να κανεις?...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδη δε γινεται να φταιει η ΔΕΗ που μαυρισαν? ας έβαζες πολύμπριζο με προστασία για υπέρταση σε τέτοια περίπτωση
george___ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Aσε τι θα εκανα εγω, τι ισχυει ειναι το θεμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ότι η εγγύηση δεν καλύπτει "divine actions" (κεραυνούς) και η ΔΕΗ από όσο νομίζω είναι καλυμμένη στο θέμα της υπέρτασης...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδη δε γινεται να φταιει η ΔΕΗ που μαυρισαν?Το θεμα ειναι, εαν αρνηθουν να στις αλλαξουν τοτε τι γινεται? Προφανως και φταιει η ΔΕΗ, αλλα τοση ωρα σου λεμε ρε μαν οτι βλαβες λογω αστοχιας του ηλεκτρικου δικτυου ΔΕΝ καλυπτονται απο την εγγυηση...!
panos6370 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι γκρινιαζουν για το e-shop αλλα στο τελος ολοι απο εκει πανε και αγοραζουν. Ας μου το εξηγησει καποιος αυτο .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 γιατί έχει μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από το Πλαίσιο και σε σχετικά χαμηλές τιμές
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Kαλά οι τιμές @@ρια, δε με νοιάζει να δώσω 5-10€ παραπάνω, αλλά από άποψη ποικιλίας/διαθεσιμότητας και online παράδοσης παραγγελιών έχει σοβαρό πρόβλημα το πλαίσιο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Kαλά οι τιμές @@ρια, δε με νοιάζει να δώσω 5-10€ παραπάνω, You don't care, but I do care. +1 στα υπολοιπα που ειπατε και οι 2 σας. + οτι δεν εχει εδω κοντα Πλαισιο.. σημαντικο κι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.