Alexandrosc2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα! Έχω ένα πρόβλημα με τις θύρες USB στον υπολογιστή μου. Όταν βάζω ένα stick μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει την συσκευή USB που έβαλα. Κοίταξα για τυγχόν προβλήματα μέσα από τους Drivers των XP SP2 αλλά είναι εντάξει. Έπειτα κοίταξα την συνδεσμολογία των επιπλέον θυρών αλλά και αυτές ΟΚ. Ούτε οι onboard θύρες λειτουργούν σωστά. Δοκίμασα και από το CD του κατασκευαστή αλλά το μόνο που είχε ήταν links της Microsoft για τους drives που ήδη έχω. Το μοντέλο της Motherboard είναι : αυτό και δεν εντοπίζω άλλο πρόβλημα από το να φταέι ο controller. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό (π.χ. αν μπορώ να βάλω pci κάρτα με εξόδους USB και να δουλέψει) ???
StaPas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μπορει και να λειτουργησουν οι θυρες usb μεσω pci καρτας. Εμενα πάντως κολλούσανε και αυτές γιατι ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα. Τελικα εκανα φορματ και λειτουργουν κανονικα οι usb της motherboard!!
Alexandrosc2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Έκανα format αλλά εξακολουθεί το πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι είναι πρόβλημα υλικού και δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει κάποια pci κάρτα.
djkokalis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 και εγω εχω κατι παρομοιο με τιν motherboard μου που είναι gigabyte. απλα στην δικια μ περιπτωση αναγνωριζει ολες τις συσκευες ενω σε μερικες θυρεσ usb οι usb συσκευες δουλευουν ταχυτατα σε καποιες άλλες μου βγαζει μυνημα οτι η συσκευη δεν μπορει να λειτουργησει τοσο γρηγορα. εχω κανει τα απειρα format αλλα το προβλημα παραμένει. ρε παιδιά πεζει να είναι προβλημα απο το τροφοδοτικό? βοηθείστε παρακαλώ
Alexandrosc2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον έχεις μερικές USB 1.1 και κάποιες άλλες 2.0. Αυτές που λένε ότι η συσκευή μπορέι να λειτουργήσει ταχύτερα είναι οι 1.1. Δεν λύνεται με κάποιο τρόπο αυτό, ειδικά αν είναι οι ενσωματωμένες συσκευές της μητρικής. Αν είναι κάποια extra συσκευή τότε αγοράζεις μια που να είναι USB 2.0 και την αντικαθιστάς.
StaPas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να ειναι θέμα τροφοδοτικου! Αν μερικές ειναι 1.1 και άλλες 2.0 τότε και στην κάρτα pci θα λειτουργουν σαν 1.1
djkokalis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 και ομως όλες είναι usb 2.0 γιατι οταν τον αγορασα τον υπολογιστη δουλευαν ολα ρολόι. οποτε τι πρεπει να είναι? εχω κανει όλες τις αναβαθμίσεις απο την μητρικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.