rovan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Έχω εναν Η/υ με vista. Έχω εγκαταστήσει το word 2007. Όταν θέλω να ανοίξω αρχείο doc που μου έχουν στείλει, μου βγάζει μήνυμα εσφαλμένης λειτουργίας και κλείνει το word. Επισημαίνω οτι ανοίγει όλα τα αρχεία doc που έχω δημιουργήσει εγώ στον υπολογιστή μου. Έκανα εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις αλλά πάλι τα ίδια. Έβαλα και το word 2003 αλλά πάλι τα ίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
Aleksiss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 το αρχείο word που σου έχουν στήλει είσαι σίγουρος οτι είναι οκ; Δοκίμασε να ανοίξεις το word και απο εκεί open το αρχείο. Πάντως αν συμβαίνει και με το 2003 τότε όπως καταλαβαίνεις φταιει το αρχείο.
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου σου το στειλανε με e-mail? Αν ναι αυτο φταιει σιγουρα, το ειχα παθει και εγω, αρα με λιγα λογια το αρχειο φταιει (εχει καταστραφει για καποιον λογο).
rovan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το κανει με οποιοδηποτε αρχειο δεν εχω φτιαξει εγω στο word. Ειτε το παρω με mail ειτε με flash ειτε με cd οποιοδηποτε αρχειο word δημιουργεί αυτό το προβλημα. Προφανως ειναι θεμα συνεργασιας vista-word και απλως ψαχνω πιθανη λυση. Υποθετω οτι μπορει να εγινε απο καποιο update των vista
ang1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 κανε επανεγκατασταση του word.εμενα δουλεβει απσογα
rovan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εχω κανει επανεγκατσαστασεις αλλα κανει ακριβως το ιδιο πραγμα συνεχεια
rovan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μετα απο πολλες προσπαθειες και αναζητησεις το προβλημα λυθηκε. Λοιπον ολο το θεμα δημιουργούνταν από τον συλλαβισμο που κανει το Word. Λυθηκε απενεργοποιωντας το συλλαβισμο απο τα αρχεια word.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.