Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Word 2007 και Windows Vista

rovan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εναν Η/υ με vista. Έχω εγκαταστήσει το word 2007. Όταν θέλω να ανοίξω αρχείο doc που μου έχουν στείλει, μου βγάζει μήνυμα εσφαλμένης λειτουργίας και κλείνει το word. Επισημαίνω οτι ανοίγει όλα τα αρχεία doc που έχω δημιουργήσει εγώ στον υπολογιστή μου.

Έκανα εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις αλλά πάλι τα ίδια. Έβαλα και το word 2003 αλλά πάλι τα ίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Δημοσ.

το αρχείο word που σου έχουν στήλει είσαι σίγουρος οτι είναι οκ; Δοκίμασε να ανοίξεις το word και απο εκεί open το αρχείο. Πάντως αν συμβαίνει και με το 2003 τότε όπως καταλαβαίνεις φταιει το αρχείο.

Δημοσ.

Φιλε μου σου το στειλανε με e-mail?

Αν ναι αυτο φταιει σιγουρα, το ειχα παθει και εγω, αρα με λιγα λογια το αρχειο φταιει (εχει καταστραφει για καποιον λογο).

Δημοσ.

Το κανει με οποιοδηποτε αρχειο δεν εχω φτιαξει εγω στο word. Ειτε το παρω με mail ειτε με flash ειτε με cd οποιοδηποτε αρχειο word δημιουργεί αυτό το προβλημα. Προφανως ειναι θεμα συνεργασιας vista-word και απλως ψαχνω πιθανη λυση. Υποθετω οτι μπορει να εγινε απο καποιο update των vista

Δημοσ.

Μετα απο πολλες προσπαθειες και αναζητησεις το προβλημα λυθηκε. Λοιπον ολο το θεμα δημιουργούνταν από τον συλλαβισμο που κανει το Word. Λυθηκε απενεργοποιωντας το συλλαβισμο απο τα αρχεια word.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...