p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια ειμαι ετοιμος να παρω το ακολουθο κουτι http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136984&catalog=20&category=69977695 ειναι κ οικονομικο βλεπεται!!Αρχικα καλο ειναι?Μετα πως να βαλω τα fans εννοω σε ποια θεση? παιζει να βαλω καποιο fan αναποδα για να ρουφαει την θερμοτητα η λεω μλκ...? Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.... ευχαριστω εκ των προτερων.....!!!
Dante80 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ωραίο κουτάκι, και έρχεται με τους fans ήδη εγκατεστημένους. Μπορείς να βάλεις και άλλους αν θέλεις, πάντως αυτοί που έχει είναι αρκετοί...
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πωω φιλε συγνωμη για το offtopic.. Αλλα ετσι πως το διαβασα το ποστ σου , αλλο καταλαβα ... και νομιζα οτι ησουνα και σε λαθος ενοτητα. Ναι οχι μονο μπορεις, αλλα επιβαλλεται να βαλεις και ενα τουλαχιστον αναποδο ανεμιστηρακι για να τραβαει τη ζεστη. Βλεπω οτι διαλλεξες και το αγαπημενο κουτακι του Dante (χεχεχε)... Σιγουρα θα ξερει να σου πει πως να το στησεις καλα. -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 07 : 46 : 49----- Είναι ωραίο κουτάκι, και έρχεται με τους fans ήδη εγκατεστημένους. Μπορείς να βάλεις και άλλους αν θέλεις, πάντως αυτοί που έχει είναι αρκετοί... εεεε... δε προλαβα να ποσταρω.... και ηρθες... :lol::lol:
p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ωραίο κουτάκι, και έρχεται με τους fans ήδη εγκατεστημένους. Μπορείς να βάλεις και άλλους αν θέλεις, πάντως αυτοί που έχει είναι αρκετοί... ποσους ανεμιστηρες εχει φιλε μου μεσα δηλαδη?
p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πωω φιλε συγνωμη για το offtopic..Αλλα ετσι πως το διαβασα το ποστ σου , αλλο καταλαβα ... και νομιζα οτι ησουνα και σε λαθος ενοτητα. Ναι οχι μονο μπορεις, αλλα επιβαλλεται να βαλεις και ενα τουλαχιστον αναποδο ανεμιστηρακι για να τραβαει τη ζεστη. Βλεπω οτι διαλλεξες και το αγαπημενο κουτακι του Dante (χεχεχε)... Σιγουρα θα ξερει να σου πει πως να το στησεις καλα. -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 07 : 46 : 49----- εεεε... δε προλαβα να ποσταρω.... και ηρθες... :lol::lol: που μπορω να βαλω το αναποδο? -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 07 : 54 : 10----- 2 βρε φιλε...ετσι λεει το πλαισιο. γκαβαμαρα δεν το προσεξα....
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Απο μονο του ερχεται μπροστα κανονικα, πισω αναποδα για να γινεται η ροη του αερα. Ετσι θα σου το δωσουνε δηλαδη.ετοιμο.
p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ναι εγω λεω να προσθεσω κ αλλα που προτινεις να βαλω ..? -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 08 : 10 : 00----- ρε παιδια αλλα λεει το plaisio k alla to eshop? δεν παμε καλα...
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 που φιλος? Εγω αυτο διαβαζω.. Θέσεις Ανεμιστήρων: Περιλαμβάνονται 2 ανεμιστήρες 12cm (ένας μπροστά και ένας πίσω), δυνατότητα τοποθέτησης μέχρι και 6 ανεμιστήρων συνολικά (1 μπροστά, 2 πάνω, 1 πίσω, 2 στο πλάι). τα ιδια λεει και το e-shopy.
p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 που φιλος?Εγω αυτο διαβαζω.. Θέσεις Ανεμιστήρων: Περιλαμβάνονται 2 ανεμιστήρες 12cm (ένας μπροστά και ένας πίσω), δυνατότητα τοποθέτησης μέχρι και 6 ανεμιστήρων συνολικά (1 μπροστά, 2 πάνω, 1 πίσω, 2 στο πλάι). τα ιδια λεει και το e-shopy. στο plaiso λεει οτι μπορει να παρει μεχρι 8 ενω στο eshop 6.. κ βλεπω κ αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650725 .ποιο λες εσυ?
giannour Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα μαλλον κοιτας λαθος κουτι (ή καταλαθος μου ποσταρες αλλο). Το πλαισιο λεει οτι μπορει να παρει μεχρι και 8 ανεμιστηρες (συνολικα μαζι με αυτους που εχει προεγκατεστημενους) Το e-shop λεει οτι οι δυο ειναι πανω και μπορει να παρει αλλους 6 επιπροσθετως (δηλαδη 6+2=8) . Τα ιδια λενε. 8 παιρνει.
p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 α δεν διαβασα καλα μαλλον κανω κ κατι αλλο τωρα γι'αυτο.Να σου πω ποιο απο τα 2 που σου ειπα λες ομως?
p_under Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 εγω εχω λιγο μπερδευτει γιατι απο θεμα εμφανισης μου αρεσουν κ τα 2 αλλα,θελω ομως να μπορω να βαλω μαζεμενα τα καλωδια μεσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.