Zaylen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σε όλους, λοιπόν έχω ένα προβληματάκι.. και θα ήθελα να το λύσω όσο πιο γρήγορα γίνετε με την "βοιτιθια" σας .. =D Λοιπόν έχω σύνδεση την κάρτα γραφικών (asus 8600gt geforce, χρησιμοποιώ nvidia drivers) με την τηλεόραση μου,( LCD Sony bravia 32 inch). Πηγαίνω στο ινίδια control panel διαλέγω και την επιλογή κλώνος και την επιλογή μονης οθόνη αλλα και πάλι όταν πηγαίνω στην τηλεόραση ενώ έχω διαλέξει να δείχνει την τηλεόραση από το ινίδια control panel(δηλαδή την αναγνωρίζει) όταν κοιτάω στην τηλεόραση και μπαίνω στην επιλογή "hmdi" η και "pc" δεν έχω εικόνα μονο ένα μαύρο πράγμα. σαν να μην υπάρχει οθόνη.. οποτε πιστεύω πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις από την τηλεόραση. και δεν ξέρω τι.. Help please!! Ελπίζω να βρω λύση στο πρόβλημα μου σύντομα.. ;D
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ριξε την αναλυση του Pc και δες τι γινεται προφανως η τηλεοραση σου δεν ειναι FullHD (με την προυποθεση οτι η τηλεοραση βρισκεται στην καταλληλη λειτουργια για να δειξει εικονα απο το pc, Λογικα λογω HDMI σε καποιο AV θα ειναι)
Zaylen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν η τηλεόραση έχει 4 αν ένα PC και ένα HMDI Έβαλα την ανάλυση τις στο 800*600 ξαναδοκίμασα και πάλι τίποτα όμως.
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν η τηλεόραση έχει 4 αν ένα PC και ένα HMDI δεν εχω ιδεα τι προσπαθεις να πεις ενα 1024Χ768 δε χρειαζεται να πας τοσο κατω την αναλυση
Zaylen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 μόλις τώρα είδα ότι κάθε φορα που αλλάζω στο δεύτερο monitor, δηλαδή την tv και αλλάζω την ανάλυση μόλις πατάω ok ξαναγυρνάει στο 1280*1024.. ότι και να κάνω .. T_T
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 μόλις τώρα είδα ότι κάθε φορα που αλλάζω στο δεύτερο monitor, δηλαδή την tv και αλλάζω την ανάλυση μόλις πατάω ok ξαναγυρνάει στο 1280*1024.. ότι και να κάνω .. T_T βαλε την τηλεοραση σε 4:3 προβολη γιατι δεν ξερω πως μπορει να συμπεριφερεται οταν προσπαθεις να της δωσεις σημα 4:3 και την εχεις να παιζει σε wide και μην εχει το Pc σε τοσο μεγαλη αναλυση γιατι θα σου βγαζει οτι δε μπορει να την υποστηριξει
Zaylen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 οκ φίλε δικιο ειχες. Δουλεύει μια χαρα, thanks. -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 10 : 08 : 21----- Κάτι άλλο. Γίνετε να δουλέυουν τα ηχεία της τηλεόρασης γιατι το pc ειναι στο διπλανο δωματιο και δεν εχει τελεια ακουστικη με τα ηχεια XD
disqualified Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 με το hdmi Μπορεις μονο να μεταφερεις ηχο και εικονα στην τηλεοραση, αν δεν παιζεις με hdmi λογικα η τηλεοραση θα εχει εισοδο για καρφι (κλασικο βυσμα ηχου) οποτε δοκιμασε με αυτο με ενα καλωδιο απο καρφι σε καρφι
E_jay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως το πρόβλημα είναι ότι η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει hdcp; Όταν απουσιάζει αυτό το πρότυπο δεν μπορείς να έχεις μεγάλες αναλύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.