Massiv0r Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Παιδια.. πιο φθηνη αγορα μεσω Internet για Serial μονο απο που θα κανω ?
inexhale Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Παιδια.. πιο φθηνη αγορα μεσω Internet για Serial μονο απο που θα κανω ? Με το συγκεκριμενο παιχνιδι ισως να μην θες να το ρισκαρεις γιατι οπως εχει ειπωθει κ ποιο παλια η activision εντοπιζε αμα εχεις αγορασει cd key απο Ασια μερια (απο εκει ειναι τα φτηνα cd keys) και το εκανες activated απο Ευρωπη/Αμερικη και εκανε ban. Στην αρχη το καναν σιγουρα, αμα το κανουν ακομα δεν ξερω...
jakegate7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 βγήκε σήμερα καινούργια φουρνιά από cheat? ζήτημα είναι να έπαιξα σε ένα server χωρίς cheat
jakegate7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 πολύ χάλι...aimbot και ξερό ψωμί πως το καταλαβαινεις το cheat
sandbird Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Εγώ αγόρασα 2 serials (russian) και παίζω online με το ένα από αρχές Δεκέμβρη....@@ιες είναι αυτά που λεν. Κανένας φίλος μου δεν έχει φάει ban και είναι όλοι τους με russian keys.
inexhale Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εγώ αγόρασα 2 serials (russian) και παίζω online με το ένα από αρχές Δεκέμβρη....@@ιες είναι αυτά που λεν. Κανένας φίλος μου δεν έχει φάει ban και είναι όλοι τους με russian keys. Οχι, εχουν παιξει ban, βαριεμαι να ψαχνω τωρα, το ειχα διαβασει κ στο forum του mw2 στο steam. Αλλα μιλουσαν για keys που ο προμηθευτης τα ειχε παρει απο Ασια. Αν παιζουν ρωσσικα καλως, δωσε κανα link να παρει και το παιδι να γουσταρει
Christav Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Η αντιπαλη ομαδα(δεν θυμαμαι ποιος παιχτης ακριβως),εβγαλε nuke με τα παρακατω στατιστικα...... http://img294.imageshack.us/i/86695374.jpg/
jakegate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Η αντιπαλη ομαδα(δεν θυμαμαι ποιος παιχτης ακριβως),εβγαλε nuke με τα παρακατω στατιστικα...... http://img294.imageshack.us/i/86695374.jpg/ χωρίς να φτάσει 25 kills?
Christav Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 χωρίς να φτάσει 25 kills? Ναι....οπως ειναι στο screenshot ηταν τα kills οταν εγινε...
jakegate7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 περίεργο ...για cheat μου μυρίζει. ήξερα ότι υπήρχαν στο 4 cheat για να βγάζει συνέχεια air strike και helicopter.. μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει
varvag1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Παιδια ισως να εχει απαντηθει η απορια μου πιο πισω αλλα βαριεμαι να ψαχνω σε τοσες σελιδες... Στο cod4 2 αν κανεις φορματ στο pc χανεις το level σου η παραμενει στο λογαριασμο του steam? Thanks!
gilardino Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Παιδια ισως να εχει απαντηθει η απορια μου πιο πισω αλλα βαριεμαι να ψαχνω σε τοσες σελιδες... Στο cod4 2 αν κανεις φορματ στο pc χανεις το level σου η παραμενει στο λογαριασμο του steam? Thanks! παραμενει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα