Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια.. πιο φθηνη αγορα μεσω Internet για Serial μονο απο που θα κανω ?

Με το συγκεκριμενο παιχνιδι ισως να μην θες να το ρισκαρεις γιατι οπως εχει ειπωθει κ ποιο παλια η activision εντοπιζε αμα εχεις αγορασει cd key απο Ασια μερια (απο εκει ειναι τα φτηνα cd keys) και το εκανες activated απο Ευρωπη/Αμερικη και εκανε ban.

Στην αρχη το καναν σιγουρα, αμα το κανουν ακομα δεν ξερω...

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα 2 serials (russian) και παίζω online με το ένα από αρχές Δεκέμβρη....@@ιες είναι αυτά που λεν. Κανένας φίλος μου δεν έχει φάει ban και είναι όλοι τους με russian keys.

Δημοσ.
Εγώ αγόρασα 2 serials (russian) και παίζω online με το ένα από αρχές Δεκέμβρη....@@ιες είναι αυτά που λεν. Κανένας φίλος μου δεν έχει φάει ban και είναι όλοι τους με russian keys.

Οχι, εχουν παιξει ban, βαριεμαι να ψαχνω τωρα, το ειχα διαβασει κ στο forum του mw2 στο steam. Αλλα μιλουσαν για keys που ο προμηθευτης τα ειχε παρει απο Ασια.

Αν παιζουν ρωσσικα καλως, δωσε κανα link να παρει και το παιδι να γουσταρει :-)

Δημοσ.

περίεργο ...για cheat μου μυρίζει. ήξερα ότι υπήρχαν στο 4 cheat για να βγάζει συνέχεια air strike και helicopter.. μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει

Δημοσ.

Παιδια ισως να εχει απαντηθει η απορια μου πιο πισω αλλα βαριεμαι να ψαχνω σε τοσες σελιδες... Στο cod4 2 αν κανεις φορματ στο pc χανεις το level σου η παραμενει στο λογαριασμο του steam? Thanks!

Δημοσ.
Παιδια ισως να εχει απαντηθει η απορια μου πιο πισω αλλα βαριεμαι να ψαχνω σε τοσες σελιδες... Στο cod4 2 αν κανεις φορματ στο pc χανεις το level σου η παραμενει στο λογαριασμο του steam? Thanks!

παραμενει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...