g_georgop Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop εως 600Ε και έχω καταλήξει σε αυτή την επιλογή: Asus X50Gl-AP120C (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908070) Για τα λεφτά του (599Ε) μου φαίνεται φοβερή επιλογή (δεδομένο του οτι κανένα αλλο σε αυτή την κατηγορία δεν έχει τετοια cache και FSB). Γνωρίζει κανείς κατα πόσο είναι αξιόπιστο;; Help Please,έχω φάει όλο το δίκτυο και ακόμα να βρω κάποιο σχόλιο για αυτο!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
automat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ενδιαφέρομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο. κανείς κάτοχος;
g_georgop Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Automat,τελικά το αγόρασα! Και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος. Ωραία κατασκευή (συγκριτικά με άλλα μοντέλα των 600Ε),εξοπλισμένο με μπόλικα καλούδια(μέχρι και ειδικό πανάκι για τον καθαρισμό της οθόνης) και κάμερα στα 1,3, με φοβερή ανάλυση. Και πραγματικά ο υπολογιστής δε μασάει..Είναι γρήγορος! Λοιπόν μην περιμένεις...Η γνώμη μου...ΧΤΥΠΑ ΤΟ!!!!
pidas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ελα φιλε.. καλησπερα..καταρχας μεγεια σου εξοδο HDMI εχει?VGA? γενικως σαν σερβις τι λεει η assus`?η εγγυηση ισχυει εκτος ελλαδας??σουηδια πχ?? thx
g_georgop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Σ'ευχαριστώ φίλε pidas!Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο (των 600 ευρώ) έχει μόνο VGA έξοδο,όσο για το σέρβις δεν γνωρίζω αν ισχύει εκτός Eλλαδας.Σίγουρα πάντως είναι για 2 χρόνια-συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες που είναι για 1.
pitolis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας και από εμένα ,ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο laptop και θα ήθελα να ρωτήσω αν στις εξόδους του περιλαμβάνει dvi θήρα εκτός από της vga που αναφέρθηκε παραπάνω ,επίσης και αν διαθέτη ενσωματωμένο μικρόφωνο καθώς επίσης θα ήθελα και τη γνώμη σου για το εμφανισιακό μέρος καθώς δεν έχω βρει πολλές φωτογραφίες για το συγκεκριμένο !
g_georgop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Όχι,το συγκεκριμένο δεν περιλαμβάνει DVI θύρα. Στο site της Asus όμως είδα να υπάρχει σε άλλο μοντέλο της ίδιας σειράς (F5-http://gr.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=24&l3=477&l4=0&model=2106&modelmenu=1),προφανώς ακριβότερο... Μικρόφωνο ενσωματωμένο έχει,όπως και πολυ καλή ανάλυση στην κάμερα. Εμφανισιακά είναι όπως στο link που σου στειλα με τη διαφορά οτι εξωτερικά η οθόνη είναι μάυρη κ οχι ασημί,κ η κάμερα δεν περιστρέφεται.
pitolis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου , μάλλον αυτό θα πάρω και εγώ καθώς όπως φαίνετε είναι το καλύτερο στα 600 €
Erazer_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα μολις αγορασα το παραπανω λαπτοπ με τ3400 2.14 cpu εχει βαλει καποιος στο εν λογω μηχανιμα ubuntu 8.10?υπαρχουν καποιες ασυμβατοτιτες με drivers? το μηχανιμα εχει την intel 4500hd καρτα γραφικων θα εχω προβλημα στην αναπαραγωγη 1080ρ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.