Προς το περιεχόμενο

πιο antivirus ειναι καλο;

manosraul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί δεν ξέρω πιο anti-virus να βάλω στο pc μου. είχα το nod32 αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. ορισμένοι μου έχουν πει από τα σπασμένα καλύτερα είναι το avasta kai το antivir και από το αγορασμένο το kaspersky αλλά επειδή δεν θέλω να δώσω λεφτά για να αγοράσω ,σπασμένο το kaspersky αξίζει? Και αν ναι αν ξέρει κανείς κανένα link για να το κατεβάσω χωρίς να είναι σε trial μορφή.

Δημοσ.

Καταρχάς μάλλον έχεις μπερδέψει τα free με τα σπασμένα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες, τα δωρεάν και τα επι πληρωμή antivirus. Τα καλύτερα δωρεάν είναι το avira classic και το avast home. Για επιπληρωμή πας σε kaspersky και σε avira premium. Και το norton φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ, αλλά ασε καλύτερα. Διαλέγεις. Επίσης μην ξεχνάς οτι και με τα free συνδυασμένα με ένα καλό antispyware ίσως φανούν πιο αποτελεσματικά. Συνιστώ το avast home καθώς παρέχει την ίδια ασφάλεια με το avast pro, οπότε γλιτώνεις και χρήμα.

Δημοσ.
Δεν αρκεί γιατί εκείνο είναι σε λάθος τμήμα (την πάτησα κι εγώ).

υπαρχει sticky θεμα σχετικα με antivirus, εκει θα βρεις ο,τι πληροφορια θες

Δημοσ.

Όπως ανέφεραν και άλλα μέλη πιο πάνω, υπάρχει το sticky (επισημασμένο) θέμα της Δημοσκόπησης Αντιϊκών, όπου μπορείς να βρεις πληθώρα απόψεων για τα πιο διαδεδομένα antivirus, είτε προσφέρονται δωρεάν είτε με αντίτιμο.

Επίσης, σχετικά με αυτό:

Και αν ναι αν ξέρει κανείς κανένα link για να το κατεβάσω χωρίς να είναι σε trial μορφή.

Δε θα βρεις τέτοιου είδους βοήθεια στο Insomnia. Πέραν του σχετικού Warning που τσίμπησες ήδη και θα πρέπει να σου έχει έρθει με Προσωπικό Μήνυμα, καλό είναι να διαβάσεις μία και τους Όρους Χρήσης του forum.

Το παρόν:

LockBlur.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...